Αρθρογραφία » The Story

21.02.2024 | 19:35

Και όμως, υπάρχει τρόπος: Γιατί «κινδυνεύει» να λείπει ο Νούνιες από το Λίβερπουλ – Σίτι;

Ο Ντάργουιν Νούνιες αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά στην εξέδρα της Λίβερπουλ. Είναι πολύ λογικό. Σκοράρει, παλεύει όσο μπορεί, πανηγυρίζει με τον κόσμο, ξεχειλίζει από πάθος στις αναμετρήσεις του με τα κόκκινα. Δείτε όμως πώς αυτός ο ζήλος, ενδέχεται να τον θέσει εκτός από το ντέρμπι… τίτλου, απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι!

20.02.2024 | 11:38

Η δουλειά της Έβερτον στα κόρνερ, κοντράρει την αποτελεσματικότητα της Άρσεναλ!

Σαν να κοντράρονται για ένα άτυπο βραβείο σκοραρίσματος από εκτελέσεις κόρνερ. Σαν να «μάχονται» οι συνεργάτες των Αρτέτα και Ντάις για την καλύτερη μελέτη των στατικών φάσεων. Η Έβερτον σκόραρε ξανά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά η δική της επίδοση έχει πολύ διαφορετικό στόχο από εκείνον της Άρσεναλ…  

19.02.2024 | 11:13

Έρικ, με αυτή την τριπλέτα δεν θα χάνεις ποτέ!

Ο Χόιλουντ βρίσκει τον εαυτό του, το τσαγανό του Γκαρνάτσο αρχίζει να γίνεται απαραίτητο για τη Γιουνάιτεντ και όταν ο Ράσφορντ είναι μαζί τους, τότε οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι… άχαστοι. Στην κυριολεξία! Ο Έρικ Τεν Χαγκ ίσως θα πρέπει να σκεφτεί να καθιερώσει αυτή την τριπλέτα στη γραμμή κρούσης μετά και το 2-1 επί της Λούτον.  

18.02.2024 | 15:38

Ένας Γερμανός με «παιδιά» από όλο τον κόσμο: Η… απίθανη ενδεκάδα του Κλοπ στη Λίβερπουλ!

Έντεκα ποδοσφαιριστές, έντεκα διαφορετικές εθνικότητες, για πρώτη φορά σε παιχνίδι πρωταθλήματος, στην ιστορία μίας αναμέτρησης που λαμβάνει χώρα στην Αγγλία. Το έκανε η Λίβερπουλ, με απόφαση ενός… Γερμανού. Ο Γιούργκεν Κλοπ κατέγραψε ακόμη ένα μοναδικό ρεκόρ στο «Νησί» και την Premier League!

18.02.2024 | 10:58

Η Λίβερπουλ έχει τους δικούς της Fantastic-4! (vid)

Το τελευταίο γκολ της Λίβερπουλ στο 4-1 επί της Μπρέντφορντ έγραψε τη δική του ιστορία ως προς το πρόσωπο που το πέτυχε και τις επιδόσεις που έχει σημειώσει πλέον η αρμάδα του Κλοπ! Η Λίβερπουλ έγινε η πρώτη ομάδα που έχει τους... Fantastic-4 στο φετινό πρωτάθλημα και οι «δράστες» είναι εκείνοι που θέλουν να της προσφέρουν την κορυφή!  

17.02.2024 | 12:12

Ποιον κανόνα παραβίασε ο Κορμπεράν και αποβλήθηκε στο 6ο λεπτό του Γουέστ Μπρομ – Σαουθάμπτον;

Άνετο πέρασμα για τη Γουέστ Μπρομ από το «Χόθορνς». Ποιος είναι όμως ο λόγος που οι γηπεδούχοι έμειναν δίχως τον Κάρλος Κορμπεράν από το 6ο λεπτό της συνάντησης; Μία… απόφασή του που είχε να κάνει με παραβίαση κανονισμού, ο οποίος ισχύει στην Championship τα έξι τελευταία χρόνια!

17.02.2024 | 10:24

Η τρομερή ιστορία του Μουρίνιο με τον Σερ Μπόμπι Ρόμπσον: «Θέλεις να είσαι καλός ή να πάρεις το τρόπαιο;»! (vid)

Λένε πως τα βιώματά μας, διαμορφώνουν τον χαρακτήρα μας. Αν είναι έτσι, τότε ο Σερ Μπόμπι Ρόμπσον έπαιξε τεράστιο ρόλο στον σχηματισμό της προπονητικής περσόνας του Ζοσέ Μουρίνιο! Ο Πορτογάλος κόουτς αποκάλυψε μια τρομερή ιστορία από τη μεταγραφή του Ρονάλντο στη Μπαρτσελόνα και τη φοβερή ατάκα που άκουσε από τον αείμνηστο Άγγλο θρύλο.