Αρθρογραφία » The Story

23.02.2024 | 11:25

Από την Έβερτον και την Πρέμιερ Λιγκ, σε ισόβια φυλάκιση για στημένα ματς!

Ο Λι Τάι που πέρασε από την Έβερτον και τ’ αγγλικά γήπεδα το 2002 ως δανεικός από την Liaoning της Κίνας, καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση για διαφθορά και στημένα παιχνίδια, έχοντας παραδεχθεί τις κατηγορίες για δωροδοκίες!  

22.02.2024 | 18:32

Ένας Έλιοτ που… πρέπει να σεβόμαστε: Το ρεκόρ των «100» και εκείνο το «τάκλιν του Στράουκ» της Λιντς!

Σπουδαία στιγμή για τον Χάρβεϊ Έλιοτ, που έφτασε έναν αριθμό – ορόσημο με την κόκκινη φανέλα, μόλις στα 20 του χρόνια, Ποιους έφτασε, γιατί είναι τέταρτος, πώς ο Στράουκ της Λιντς καθόρισε την σχετική κατάταξη για τη Λίβερπουλ, τον Σεπτέμβριο του 2021;

22.02.2024 | 12:58

Η Άρσεναλ είχε να το ζήσει αυτό από τη Βαρκελώνη του ’11…

Αν και προερχόταν από 11 γκολ στα δυο πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος, η Άρσεναλ στο Πόρτο έκανε μια τρύπα στο νερό. Απέτυχε να κάνει τελική εντός εστίας και αυτό τη γύρισε πίσω, σε εποχή αποκλεισμού από την Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ…  

21.02.2024 | 19:35

Και όμως, υπάρχει τρόπος: Γιατί «κινδυνεύει» να λείπει ο Νούνιες από το Λίβερπουλ – Σίτι;

Ο Ντάργουιν Νούνιες αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά στην εξέδρα της Λίβερπουλ. Είναι πολύ λογικό. Σκοράρει, παλεύει όσο μπορεί, πανηγυρίζει με τον κόσμο, ξεχειλίζει από πάθος στις αναμετρήσεις του με τα κόκκινα. Δείτε όμως πώς αυτός ο ζήλος, ενδέχεται να τον θέσει εκτός από το ντέρμπι… τίτλου, απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι!

20.02.2024 | 11:38

Η δουλειά της Έβερτον στα κόρνερ, κοντράρει την αποτελεσματικότητα της Άρσεναλ!

Σαν να κοντράρονται για ένα άτυπο βραβείο σκοραρίσματος από εκτελέσεις κόρνερ. Σαν να «μάχονται» οι συνεργάτες των Αρτέτα και Ντάις για την καλύτερη μελέτη των στατικών φάσεων. Η Έβερτον σκόραρε ξανά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά η δική της επίδοση έχει πολύ διαφορετικό στόχο από εκείνον της Άρσεναλ…  

19.02.2024 | 11:13

Έρικ, με αυτή την τριπλέτα δεν θα χάνεις ποτέ!

Ο Χόιλουντ βρίσκει τον εαυτό του, το τσαγανό του Γκαρνάτσο αρχίζει να γίνεται απαραίτητο για τη Γιουνάιτεντ και όταν ο Ράσφορντ είναι μαζί τους, τότε οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι… άχαστοι. Στην κυριολεξία! Ο Έρικ Τεν Χαγκ ίσως θα πρέπει να σκεφτεί να καθιερώσει αυτή την τριπλέτα στη γραμμή κρούσης μετά και το 2-1 επί της Λούτον.  

18.02.2024 | 15:38

Ένας Γερμανός με «παιδιά» από όλο τον κόσμο: Η… απίθανη ενδεκάδα του Κλοπ στη Λίβερπουλ!

Έντεκα ποδοσφαιριστές, έντεκα διαφορετικές εθνικότητες, για πρώτη φορά σε παιχνίδι πρωταθλήματος, στην ιστορία μίας αναμέτρησης που λαμβάνει χώρα στην Αγγλία. Το έκανε η Λίβερπουλ, με απόφαση ενός… Γερμανού. Ο Γιούργκεν Κλοπ κατέγραψε ακόμη ένα μοναδικό ρεκόρ στο «Νησί» και την Premier League!

18.02.2024 | 10:58

Η Λίβερπουλ έχει τους δικούς της Fantastic-4! (vid)

Το τελευταίο γκολ της Λίβερπουλ στο 4-1 επί της Μπρέντφορντ έγραψε τη δική του ιστορία ως προς το πρόσωπο που το πέτυχε και τις επιδόσεις που έχει σημειώσει πλέον η αρμάδα του Κλοπ! Η Λίβερπουλ έγινε η πρώτη ομάδα που έχει τους... Fantastic-4 στο φετινό πρωτάθλημα και οι «δράστες» είναι εκείνοι που θέλουν να της προσφέρουν την κορυφή!