Ειδήσεις » Champions League

10.05.2023 | 18:01

Ο Βινίσιους «λατρεύτηκε» από Γουόκερ και Τζέιμς, κόντρα στο... ρεύμα των Ισπανών

Αναμφίβολα, είναι παίκτης τοπ κλάσης. Είναι ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε μέχρι και να ισχυριστεί αδικημένος που δεν συμπεριλαμβάνεται σε κουβέντες για τους κορυφαίους αυτών των τελευταίων ετών. Οι Άγγλοι αντίπαλοί του, τον… λάτρεψαν όταν τον κόντραραν. Άρα, μήπως το πρόβλημα είναι των Ισπανών στην LaLiga για το… μίσος που εκφράζει;  

10.05.2023 | 15:27

Κάνει χαμό το τρομερό βίντεο με τον Ρούντιγκερ και το μαρκάρισμα στον Χάαλαντ! (vid)

Άλλοι λένε ότι ήθελε πολύ να μυρίσει το αποσμητικό του. Άλλοι απλά γέλασαν με την τρέλα του Ρούντιγκερ που έχει την ικανότητα να βγάζει εκτός αγώνα πνευματικά και σωματικά – σε επίπεδο απόδοσης – τους αντιπάλους του. Είναι ωραίος τρελός ο Γερμανός και ο Χάαλαντ βρήκε τον μπελά του.  

10.05.2023 | 15:07

Γίνε σαν αυτούς: To απόλυτο respect μεταξύ Βινίσιους και Γουόκερ, η απάντηση στο «τι είναι ποδόσφαιρο»! (vid)

Παράδειγμα προς μίμηση. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την επική στιγμή που ακολούθησε μετά το σφύριγμα της λήξης ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Σίτι, με τον Γουόκερ να γελά, να δίνει το χέρι του στον Βινίσιους και αμφότεροι να δείχνουν πόσο σέβονται ο ένας τον άλλον.  

10.05.2023 | 13:57

Εκτός ορίων η μπάλα στο γκολ του Ντε Μπρόινε, αλλά ο VAR δεν παρεμβαίνει εκεί (vid)

Η Ρεάλ και ο Αντσελότι ορθά παραπονέθηκαν για το γεγονός πως στην ανάπτυξη της επίθεσης της Σίτι για το γκολ του Ντε Μπρόινε η μπάλα είχε βγει εκτός ορίων του αγωνιστικού χώρου, όμως, αυτό είχε συμβεί σε σημείο, τοπικό και χρονικό, που ο VAR δεν ελέγχει…  

10.05.2023 | 12:34

Ο Χάαλαντ τα βρήκε σκούρα και είχε μικρότερη συμμετοχή από τον Έντερσον!

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ τα πήγε περίφημα με το μαρκάρισμα του Έρλινγκ Χάαλαντ, δεν τον άφησε να κάνει κάτι ιδιαίτερο στον πρώτο ημιτελικό της Ρεάλ με την Σίτι και ο Νορβηγός, αν και χρειάζεται απλά… μισή ευκαιρία για γκολ, είχε μικρότερη συμμετοχή ακόμα κι από τον Έντερσον!  

10.05.2023 | 10:45

Ο Γουόκερ ταλαιπωρήθηκε από τον Βινίσιους, αλλά στο φινάλε τον αποθέωσε! (vid)

Ο Κάιλ Γουόκερ αναγνώρισε στον Βινίσιους την τρομερή ποιότητά του στο φινάλε του πρώτου ημιτελικού της Μαδρίτης. Μπορεί να τον ταλαιπώρησε, όμως, ο Άγγλος φουλ μπακ έδειξε ότι απήλαυσε τον πρώτο ημιτελικό στο «Μπερναμπέου».  

10.05.2023 | 10:06

Εκδιώχθηκε από την σουίτα ο πατέρας του Χάαλαντ για ύβρεις και ρίψη φαγητού στους οπαδούς της Ρεάλ! (vid)

Η ασφάλεια του γηπέδου της Ρεάλ Μαδρίτης συνόδευσε εκτός σουίτας τον πατέρα του Χάαλαντ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Τρίτης, αφού, ο πατέρας του Νορβηγού φέρεται να χλεύαζε, αντάλλαζε ύβρεις και να έριχνε φαγητό στους οπαδούς των «μερένγκες»! 

09.05.2023 | 23:53

Ο Ντε Μπρόινε «έσωσε» τη Σίτι απέναντι στη Ρεάλ, που πήγε να το… κάνει ξανά! (vids)

«Τρόμαξε» ξανά η Μάντσεστερ Σίτι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», βρέθηκε πίσω στο γκολ, αλλά ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είναι ο ήρωάς της. Διαμόρφωσε με απίθανο σουτ το τελικό 1-1, απαντώντας στη «γκολάρα» του Βινίσιους και πλέον, όλα είναι ανοιχτά στη ρεβάνς του «Έτιχαντ».