Ειδήσεις » Champions League

12.04.2023 | 10:27

Βαυαροί κατά αφεντικών στο Μάντσεστερ: «Έξω οι μονάρχες από το ποδόσφαιρο»!

Οι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου έστειλαν ηχηρό μήνυμα από τις εξέδρες των φιλοξενούμενων στο Etihad και γι’ ακόμα μια φορά τόνισαν πως το ποδόσφαιρο είναι άθλημα για τον κόσμο κι όχι για τις βαθιές και γεμάτες τσέπες των αφεντικών, όπως αυτά που βρίσκονται στην κεφαλή των αγγλικών κλαμπ.  

12.04.2023 | 09:30

Ρεκόρ, ρεκόρ και… πάλι ρεκόρ: Κάθε επίτευγμα του Χάαλαντ με τη Μάντσεστερ Σίτι!

Κάθε του εμφάνιση πλέον σηματοδοτεί και ένα ρεκόρ. Κάθε του γκολ έχει ως συνέπεια ακόμη ένα επίτευγμα. Πόσο μάλλον όταν επιτυγχάνεται στο Champions League και απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου, την οποία κέρδισε για πρώτη φορά στην καριέρα του μετά από επτά ανεπιτυχείς απόπειρες. Κυρίες και κύριοι, ο Έρλινγκ Χάαλαντ!

11.04.2023 | 23:50

Αυτή η Σίτι είναι ικανή για τα πάντα! (vids)

Απίθανη εμφάνιση, σοβαρότητα, αποτελεσματικότητα, ηγεσία στο χορτάρι! Η Μάντσεστερ Σίτι «πάτησε» την Μπάγερν Μονάχου! Έφτασε στο 3-0 στον πρώτο προημιτελικό στο Etihad, έχει κάθε δικαίωμα να σκέφτεται ήδη τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και πολύ περισσότερο, να θεωρεί πως μπορεί να φτάσει μέχρι τέλους στην Ευρώπη! Ρεκόρ με 45 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις ο Χάαλαντ!

11.04.2023 | 13:34

Με Λάμπαρντ… καλύτερα στο Τσάμπιονς Λιγκ (vid)

Το νέο ντεμπούτο του στον πάγκο των «μπλε» στην Πρέμιερ δεν πήγε καλά. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως, μπορεί να γραφτεί διαφορετική ιστορία με δεδομένο ότι ο «Φράνκι» δείχνει να ξέρει το επίπεδο και έχει ηττηθεί μόλις 3 φορές ως κόουτς της Τσέλσι στην διοργάνωση!  

11.04.2023 | 11:20

Ο Χάαλαντ σκοράρει απέναντι στην Μπάγερν, αλλά δεν ήταν ποτέ αρκετό…

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει μετρήσει περισσότερα ματς απέναντι στην Μπάγερν, συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη αντίπαλο έχει βρεθεί μπροστά του. Συνηθίζει να βρίσκει δίχτυα. Κι όμως, ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει ούτε μια νίκη! Οπότε, οι προημιτελικοί του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, του δίνουν την ευκαιρία να… διορθώσει τις επιδόσεις του.  

10.04.2023 | 16:22

Γκουαρδιόλα: «Ναι, ο αποτυχημένος θέλει πολύ να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ»! (vid)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θεώρησε ανούσια και περιττή την ερώτηση που δέχθηκε για την επιθυμία του γύρω από τον θρίαμβο στο Τσάμπιονς Λιγκ και αστειεύτηκε για το γεγονός πως συνεχίζει να το θέλει διότι έχει αποτύχει τόσα χρόνια στην Σίτι.  

23.03.2023 | 22:24

Επιστρέφει στους πάγκους ο Τούχελ, φαβορί για τη Μπάγερν Μονάχου, που απέλυσε τον Νάγκελσμαν!

Μετά από αποκλειστική πληροφορία του Fabrizio Romano, ο Τόμας Τούχελ φαίνεται πως βρίσκεται ένα βήμα από την επιστροφή του στους πάγκους, αφού ο Νάγκελσμαν αποχωρεί άμεσα από τη Μπάγερν Μονάχου!  

17.03.2023 | 17:30

Η πρώτη φορά που ο Πεπ θα προσπαθήσει να πονέσει την Μπάγερν! (vid)

Από την ημέρα που αποχώρησε από την Βαυαρία, δεν έτυχε ποτέ να βρει την Μπάγερν απέναντί του. Και να που θα γίνει τελικά στα προημιτελικά του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση του Καταλανού με τον σύλλογο που κυριάρχησε στην Bundesliga, ενώ, προτού βρεθεί εκεί, πανηγυρίσει πρόκριση εις βάρος του, το 2009!