Ειδήσεις » Champions League

19.04.2023 | 12:10

Αδιανόητο γέλιο στο στούντιο: «Έκλαιγε» ο Ρίτσαρντς με τον Κάραγκερ, «βάφτισαν» Φικόρι τον Τομόρι! (vid)

Οι εκπομπές για το Τσάμπιονς Λιγκ στο CBS συνεχίζουν να χαρίζουν απίστευτο γέλιο κάθε εβδομάδα! Αυθόρμητα, δίχως σοβαροφάνειες και με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές να δίνουν ρεσιτάλ, ο Μίκα Ρίτσαρντς είναι ό,τι καλύτερο έχει υπάρξει κι έφτασε να δακρύζει από το γέλιο όταν ο Τομόρι δεν καταλάβαινε τον Κάραγκερ στις ερωτήσεις του!  

18.04.2023 | 23:53

Ήταν ανέφικτο για την Τσέλσι... (vids)

Ζωντάνια ναι, διάθεση μέχρι κάποιο σημείο, ναι, αλλά λύσεις για γκολ αγνοούνται. Και κάπως έτσι ήρθε ο αποκλεισμός φυσιολογικά. Η Τσέλσι μετά την Μαδρίτη, ηττήθηκε και στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από την Ρεάλ με σκορ 2-0 στην ρεβάνς των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ και αποχαιρέτησε την διοργάνωση. Ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν ο Κουκουρέγια σκόραρε πριν την ανάπαυλα σε μοναδική ευκαιρία...  

18.04.2023 | 12:51

Έτοιμη η UEFA για πιθανή νέα μετακίνηση του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ

Η πολιτική κατάσταση και οι εκλογές στην Τουρκία στα μέσα του Μάη ενδέχεται να επηρεάσουν την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ που έχει προγραμματιστεί για τις 10 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη.  

15.04.2023 | 11:08

Τα βρίσκουν… σκούρα οι Γερμανοί, όταν ταξιδεύουν στο Μάντσεστερ: Μία νίκη τα τελευταία 22 χρόνια!

Η «τριάρα» της Σίτι στην Μπάγερν μεοσβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ στο «Έτιχαντ», επιβεβαίωσε τη καλή παράδοση που έχει μαζί με τη συμπολίτισσα της, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απέναντι σε γερμανικές ομάδες, αφού έχουν υποστεί μόλις μία ήττα στη πόλη τους, από το 2001 και μετά!  

13.04.2023 | 11:16

Ο Λάμπαρντ προσφέρει ελπίδα: «Στο Στάμφορντ Μπριτζ συμβαίνουν ιδιαίτερα πράγματα…» (vid)

Ο Φρανκ Λάμπαρντ γνωρίζοντας πολύ καλά τα συναισθήματα ενός ποδοσφαιριστή σε δύσκολες καταστάσεις, πρόσφερε ελπίδα και παρηγοριά στους παίκτες του στην Τσέλσι, μιλώντας με αισιοδοξία ενόψει και της ρεβάνς των προημιτελικών της Ρεάλ Μαδρίτης στο Λονδίνου.  

12.04.2023 | 23:54

Μπενζεμά, αποβολή και απροσεξίες «έκαψαν» την Τσέλσι (vids)

Όσο αξιοπρεπής κι αν εμφανίστηκε στη Μαδρίτη, αυτό δεν θα ήταν ποτέ αρκετό απέναντι σε αυτή την Ρεάλ. Η Τσέλσι προσπάθησε να σταθεί στο ύψος της, αλλά το ένστικτο του γκολ που έχει ο Μπενζεμά, η αποβολή του Τσίλγουελ στο 60' και τα λάθη που οδήγησαν στο δεύτερο τέρμα (74'), υποχρέωσαν τους «μπλε» σε ήττα (2-0) στον πρώτο προημιτελικό με την «βασίλισσα».  

12.04.2023 | 18:00

Ούτε το «Χάιμπουρι», ούτε το «Άνφιλντ» και το «Ολντ Τράφορντ»: Το «Έτιχαντ» η καλύτερη έδρα αγγλικής ομάδας στο Champions League! (vids)

Μπορεί να θεωρείται ως μία unpopular επιλογή, αλλά είναι πράγματι ρεαλιστική! Το «Έτιχαντ» αποτελεί την καλύτερη έδρα αγγλικής ομάδας που έχει αγωνιστεί ποτέ στο Champions League στην εποχή της Premier League!  

12.04.2023 | 11:05

Ακατανόητο: Ο Κανσέλο έδειχνε όλο το βράδυ πόσο σέβεται τη Σίτι και το «Έτιχαντ» τον αποδοκίμασε! (vids)

Ο Ζοάο Κανσέλο σέβεται τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά οι φίλοι των «πολιτών» δεν αισθάνονται ακριβώς το ίδιο για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας. Αγωνίζεται στη Μπάγερν Μονάχου ως δανεικός, γύρισε στο «Έτιχαντ» και… γιουχαρίστηκε!