Ειδήσεις » Champions League

18.05.2023 | 14:05

Η Ίντερ έφτασε στον τελικό με τον... διαφορετικό τρόπο των Λίβερπουλ και Τότεναμ το 2019!

Το μόνο που έχει σημασία αυτή τη στιγμή είναι ότι η Ίντερ βρέθηκε στον τελικό του Champions League. Όμως, το «μονοπάτι» το οποίο ακολούθησε για να καταλήξει εκεί, θύμισε την πορεία των Λίβερπουλ και Τότεναμ το 2019, έως τη μεταξύ τους συνάντηση στη Μαδρίτη!  

18.05.2023 | 13:34

Τρομακτική επιτυχία της Σίτι: Η Ρεάλ ολοκλήρωσε την πρώτη μεταβίβαση στο αντίπαλο μισό, στο 25ο λεπτό!

Μπήκε με ορμή, ο κόσμος είχε βάλει «φωτιά» στο «Etihad», οι παίκτες του Γκουαρδιόλα ορμούσαν σε κάθε μπάλα και η Ρεάλ… πελάγωσε! Τόσο, που για να ολοκληρώσει μεταβίβαση της μπάλας στο μισό γήπεδο της Σίτι, χρειάστηκε να περάσουν 25’ του επαναληπτικού ημιτελικού!  

18.05.2023 | 12:54

Ο Γουόκερ «εξαφάνισε» τον Βινίσιους και πήρε το αίμα του πίσω! (vid)

Αποφεύγοντας το… rainbow flick και τα viral memes για τα οποία φοβήθηκε μετά το πρώτο ματς, ο Κάιλ Γουόκερ εξουδετέρωσε τον Βινίσιους στον επαναληπτικό ημιτελικό της Σίτι με την Ρεάλ, φροντίζοντας ώστε ο Βραζιλιάνος να έχει μηδενικό αντίκτυπο στο ματς!  

17.05.2023 | 23:50

Η Σίτι εκθρόνισε την Ρεάλ με τεσσάρα και «βλέπει» μόνο την κούπα! (vids)

Εντυπωσιακή, αμείλικτη, αποτελεσματική! Ο επαναληπτικός ημιτελικός με την Ρεάλ στο «Etihad» εξελίχθηκε σε θρίαμβο, η Σίτι έφτασε στο τελικό 4-0 και ο στόχος... κλείδωσε! Μόνο κούπα! Ο Πεπ και η αρμάδα του επέστρεψαν σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 2021 και στις 10 του Ιούνη στην Πόλη κόντρα στην Ίντερ θα διεκδικήσουν το πιο λαμπερό ποδοσφαιρικό τρόπαιο της Ευρώπης.  

17.05.2023 | 22:44

Η Σίτι ισοπεδώνει την Ρεάλ με δυο γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα σε 15'! (vids)

Η Σίτι κάνει εκπληκτικό παιχνίδι απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης και ο Μπερνάρντο Σίλβα σε διάστημα 15' σκόραρε δις για να έχει πλέον η αρμάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μεγάλο αβαντάζ πρόκρισης στον τελικό! 

17.05.2023 | 14:11

Ο Χάαλαντ σκοράρει περισσότερο από τον Μπενζεμά, κάνοντας λιγότερες επαφές με την μπάλα! (pic)

Αντιμέτωποι απόψε με φόντο τον τελικό της Πόλης. Και μπορεί στον πρώτο ημιτελικό εκείνοι να «σίγησαν», όμως, το πήραν πάνω τους οι συμπαίκτες τους. Τώρα, οι Σίτι και Ρεάλ έχουν ανάγκη τα γκολ τους, με τον Χάαλαντ να έχει αποδείξει ότι του αρκούνται πολύ λιγότερες στιγμές, για να «πληγώσει» τον αντίπαλο.  

17.05.2023 | 10:48

Λουκάκου, Μικιταριάν και Νταρμιάν: Αποτυχημένοι στη Γιουνάιτεντ, μαζί στον τελικό του Champions League με την Ίντερ!

Είναι απίστευτη η ιστορία των Λουκάκου, Μικιταριάν και Νταρμιάν. Τρεις ποδοσφαιριστές που συνυπήρξαν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, αποχώρησαν διότι δεν ήταν επαρκείς, και πλέον βρίσκονται παρέα στον τελικό του Champions League με την Ίντερ.

16.05.2023 | 12:21

Ένας Έλληνας στον τελικό της ντροπής έγινε πρωταγωνιστής: Ο Μίχας δίνει το Κύπελλο στη Μίλαν και «χαρίζει» πολλούς οπαδούς από την Ελλάδα στη Λιντς! (video)

Μπορεί σε έναν ευρωπαϊκό τελικό, που διεξάγεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και τίθενται αντιμέτωπες η Μίλαν με τη Λιντς, να είναι Έλληνας ο πρωταγωνιστής; Ναι, μπορεί να συμβεί. Και ο Χρήστος Μίχας το απέδειξε, ευνοώντας καταφανέστατα τη Μίλαν, με τους Άγγλους πάντως να χάνουν το τρόπαιο, αλλά να… κερδίζουν τη συμπάθεια του ελληνικού κοινού!  

12.05.2023 | 10:28

Ξανά προς μετακίνηση ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, στις σκέψεις και το Λονδίνο

Η UEFA θέλει να εμφανιστεί πανέτοιμη σε περίπτωση που αποφασιστεί ότι τελικά δεν μπορεί να διεξαχθεί ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ στην Πόλη και γι’ αυτό γίνονται ήδη συζητήσεις για την Λισαβόνα, ενώ, στις σκέψεις του Τσέφεριν και των συνεργατών του βρίσκεται και το Λονδίνο, όπως κάθε φορά.  

11.05.2023 | 16:44

Τότε ο ΜακΜάναμαν, τώρα ο Τομόρι: Σε ημιτελικό Champions League χωρίς να παίζει σε αγγλική ομάδα, 20 χρόνια μετά!

Ιστορία «έγραψε» ο Φικάγιο Τομόρι με τη συμμετοχή του στον πρώτο ημιτελικό του Champions League για τη Μίλαν απέναντι στην Ίντερ, με τον Άγγλο να «μιμείται» τον Στιβ ΜακΜάναμαν, 20 χρόνια μετά!