Ειδήσεις » Champions League

31.08.2023 | 19:50

Η Γιουνάιτεντ απέναντι στον Κέιν, η Άρσεναλ ονειρεύεται «πρωτιά» και η Νιούκαστλ κάνει… πόλεμο τον 6ο όμιλο!

Η κλήρωση του Champions League, στη φάση των ομίλων, είναι γεγονός, με τις Σίτι, Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ να μαθαίνουν τις αντιπάλους τους, με φόντο την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Φαβορί φυσικά οι «πολίτες», επέστρεψαν οι «κανονιέρηδες» και κάνουν όνειρα για «πρωτιά», μεγάλο ντέρμπι Γιουνάιτεντ – Μπάγερν Μονάχου στον 1ο όμιλο. Όσο για τη Νιούκαστλ; Όλα ανοιχτά, σε έναν πόλεμο γεμάτο «πόλεμο»!

03.07.2023 | 18:54

Η Αλ Ετιφάκ ανακοίνωσε τον Τζέραρντ και θυμήθηκε το γκολ του απέναντι στον Ολυμπιακό! (vid)

Στη Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα την Αλ Ετιφάκ θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Στίβεν Τζέραρντ, με τον σύλλογο να συμπεριλαμβάνει στο βίντεο των κορυφαίων στιγμών του το γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό.

22.06.2023 | 10:01

Το viral βίντεο με τον Πεπ και το κλάμα: «Τα καταφέραμε μετά από 7 χρόνια» (vid)

Αυτή η σκηνή χάθηκε από πολλές κάμερες, αλλά ήρθε στην επιφάνεια. Ο Πεπ «λύγισε» στην αγκαλιά του Ντε Μπρόινε αμέσως μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ κι άφησε όλη την πίεση να βγει στην επιφάνεια για όλα τα χρόνια που κυνηγούσε το ευρωπαϊκό τρόπαιο. 

14.06.2023 | 10:35

Μέσι: «Ο Πεπ δεν χρειαζόταν το Τσάμπιονς Λιγκ για ν’ αποδείξει την αξία του»!

Ο Λιονέλ Μέσι διατηρεί συχνή επικοινωνία με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τρέφει τέτοιον σεβασμό και τόσο θαυμασμό για την προπονητικές του ικανότητες και την ιστορία του, που δηλώνει ότι δεν θεωρούσε απαραίτητο για τον πρώην κόουτς της Μπαρτσελόνα να κάνει κάτι παραπάνω για ν’ αποδείξει την αξία του.  

13.06.2023 | 17:50

Έχει και ρεκόρ που δεν έσπασε αυτή η Σίτι!

Ελάχιστη σημασία έχει. Ίσως μηδαμινή. Και ίσως να κάνει τους παίκτες της Σίτι να γελάσουν, αφού αυτό που μετράει στο τέλος είναι το τρεμπλ. Κι όμως, υπάρχει ρεκόρ, το οποίο οι «πολίτες» δεν έσπασαν φέτος, αν και τους ανήκει!  

13.06.2023 | 16:37

Φιλ Φόντεν: 23 ετών, 15 τρόπαια και ένα τρεμπλ με την παιδική αγάπη

Αν ρωτήσει κανείς τον Φιλ Φόντεν αν αισθάνεται ευτυχισμένος, θα απαντήσει θετικά. Όσο μεγάλη κουβέντα κι αν είναι η ευτυχία. Είναι μόλις 23 ετών, έχει κατακτήσει 15 τρόπαια, έχει τον μικρούλη του γιο να του γεμίζει τη ζωή κι εκείνος συνεχίζει να εκπληρώνει όνειρα. Και το φετινό τρεμπλ με την μεγάλη του αγάπη, είναι από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα.  

13.06.2023 | 14:15

Ο Στόουνς «ντύθηκε» Μέσι στον τελικό και δεν έβλεπε… αντίπαλο!

Έκανε καταπληκτικό παιχνίδι και εκτέλεσε το πλάνο του Πεπ με μαεστρία. Ο Τζον Στόουνς ήταν… άπιαστος στον τελικό του Champions League απέναντι στην Ίντερ και οι ντρίμπλες που πραγματοποίησε θύμισαν μονάχα αυτές του Λιονέλ Μέσι, από το 2015 και έπειτα.  

12.06.2023 | 21:29

Το τρεμπλ στους δρόμους του Μάντσεστερ: Ιστορικές στιγμές για τη Σίτι, πανζουρλισμός για την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης! (vids)

Είναι δεδομένα η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης. Κάθε τι που κατέκτησε το άξιζε και με το παραπάνω. Και έχει κάθε δικαίωμα να το πανηγυρίσει. Το parade της Μάντσεστερ Σίτι στους δρόμους της πόλης, δεν είχε προηγούμενο.

12.06.2023 | 17:26

Μαν. Σίτι: Ταξίδι – αστραπή για πάρτι μέχρι πρωίας στην Ίμπιζα και parade με… hangover! (pics)

Οι παίκτες της Σίτι έφτασαν μέχρι την Ίμπιζα αργά το βράδυ της Κυριακής για να κάνουν μεγάλο πάρτι μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και έφυγαν ξανά από εκεί νωρίς το ξημέρωμα για να προλάβουν το parade στο Μάντσεστερ! Θα φανεί ποιοι θα προσπαθούν να ξεπεράσουν το hangover…  

12.06.2023 | 15:43

Ο Έντερσον έγινε ήρωας, όντας ο πιο αξιόπιστος τερματοφύλακας του Τσάμπιονς Λιγκ! (vid)

Όταν χρειάστηκε, ήταν εκεί για τη Σίτι. Στις μεγάλες ευκαιρίες της Ίντερ, είχε τύχη και αντανακλαστικά για να κρατήσει την μπάλα εκτός εστίας. Ο Έντερσον έπαιξε τον δικό του καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και αναδείχθηκε ο πιο αξιόπιστος πορτιέρε της διοργάνωσης!