Ειδήσεις » Carabao Cup

27.10.2021 | 23:50

Τέλος το Λιγκ Καπ για τη Σίτι με άθλο της Γουέστ Χαμ!

Για πρώτη φορά από το 2016 η Μάντσεστερ Σίτι χάνει ματς στο Λιγκ Καπ! Η Γουέστ Χαμ μετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πετάει εκτός συνέχειας στον θεσμό και τους «πολίτες» με το 5-3 στα πέναλτι και συνεχίζει στα προημιτελικά! Στα πέναλτι πέρασε και η Λέστερ με το 4-2 κόντρα στην Μπράιτον. Με 11 αλλαγές και μέτρια εικόνα η Λίβερπουλ έφτασε στο 2-0 επί της Πρέστον με τον Οριγκί να σκοράρει με εκπληκτική τακουνιά, ο Μόουρα χάρισε την πρόκριση στην Τότεναμ με το 1-0 επί της Μπέρνλι. Συνεχίζει στα προημιτελικά η εντυπωσιακή Μπρέντφορντ με το 2-1 επί της Στόουκ.  

26.10.2021 | 23:53

Πρόκριση για την Τσέλσι στα πέναλτι, άνετη νίκη για Άρσεναλ, την έκπληξη η Σάντερλαντ!

Η Τσέλσι τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Σαουθάμπτον στο Στάμφορντ Μπριτζ με το τελικό 1-1 να στέλνει το ματς στα πέναλτι, εκεί που οι παίκτες του Τόμας Τούχελ πήραν την πρόκριση στα προημιτελικά του League Cup με τους «άγιους» να αστοχούν σε δύο εκτελέσεις έναντι μίας των «μπλε», για το τελικό 4-3 από την άσπρη βούλα. Πρόκριση και για την  Άρσεναλ που επιβλήθηκε με 2-0 απέναντι στη Λιντς με τα γκολ των Τσέιμπερς και Ενκετιά. Στα πέναλτι κρίθηκε και η αναμέτρηση της ΚΠΡ με τη Σάντερλαντ, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν την έκπληξη και να παίρνουν το εισιτήριο για τους "8" του θεσμού (1-3 στα πέναλτι).

26.10.2021 | 16:13

Με βασικούς παρατάσσεται η Άρσεναλ στο ματς του Λιγκ Καπ με την Λιντς!

Τις καλύτερες δυνατές επιλογές, αναφορικά με την ενδεκάδα της Άρσεναλ σκοπεύει να παρατάξει ο Μικέλ Αρτέτα, για το ματς του Λιγκ Καπ απέναντι στην Λιντς, με τον Ισπανό τεχνικό να θέτει ως πρωταρχικό στόχο την διατήρηση του μομέντουμ της ομάδας.

26.10.2021 | 16:01

Σαουθάμπτον: Δεν έχει αποκλείσει ποτέ την Τσέλσι στο Κύπελλο στην εποχή της Premier League!

Την πρώτη της πρόκριση απέναντι στην Τσέλσι, σε ματς που αφορά διοργάνωση του Κυπέλλου στην εποχή της Premier League, αναζητά η Σαουθάμπτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με τους «αγίους» να μετρούν τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες, και να επιχειρούν να βρουν με την… τέταρτη, μία «ιστορική» νίκη!

26.10.2021 | 14:10

Η Λιντς ψάχνει την πρώτη της νίκη στο Έμιρεϊτς κόντρα στην Άρσεναλ!

Η μάχη για τον 4ο γύρο του Carabao Cup ξεκινάει απόψε, με την Άρσεναλ να υποδέχεται την Λιντς και τα «παγώνια» να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη έπειτα από 18 χρόνια, όταν ο Μαρκ Βίντουκα είχε δώσει το τρίποντο στην ομάδα του, αγωνιζόμενος στο… Χάιμπουρι.

16.10.2021 | 11:31

Περισσότερες ανάσες στο Λιγκ Καπ, έγιναν 5 οι αλλαγές

Η πίεση που άσκησε ο Πεπ Γκουαρδιόλα για να καταφέρουν οι ποδοσφαιριστές να πάρουν μια παραπάνω ανάσα στις συνεχείς αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, απέφερε καρπούς με την απόφαση να γίνονται πλέον 5 αλλαγές κατά τη διάρκεια των αγώνων του Carabao Cup.  

23.09.2021 | 11:02

Ο Μάτιτς γλίτωσε για την επικίνδυνη γονατιά στον Τσουφάλ (pic)

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Νεμάνια Μάτιτς χτύπησε πολύ άσχημα τον Βλάντιμιρ Τσουφάλ στην... ευαίσθητη περιοχή, όμως, ο χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γλίτωσε και ευτυχώς για τον αντίπαλό του, δεν αποκόμισε σοβαρό τραυματισμό. 

23.09.2021 | 00:34

Carabao Cup: Εκτός με την Γουέστ Χαμ η Μάντσεστερ Σίτι στον τέταρτο γύρο - κοντράρονται στο Λονδίνο Άρσεναλ και Λιντς!

Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα ζευγάρια προέκυψαν από την κληρωτίδα για την φάση των «16» του Carabao Cup, με την Μάντσεστερ Σίτι που κυριαρχεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο θεσμό να συναντά την Γουέστ Χαμ, και την Άρσεναλ να ατενίζει την οκτάδα, σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Λιντς Γιουνάιτεντ! Απέναντι στην Πρέστον τίθεται αντιμέτωπη η Λίβερπουλ, την Μπέρνλι του Σον Ντάις αντιμετωπίζει η Τότεναμ, δοκιμάζει τις δυνάμεις της απέναντι στην Τσέλσι η Σαουθάμπτον!

22.09.2021 | 23:58

Πρόκριση στα πέναλτι για Τσέλσι και Τότεναμ

Η Τσέλσι με τον Τίμο Βέρνερ να σκοράρει για πρώτη φορά στα τελευταία 11 παιχνίδια και ούσα πιο τυχερή και αποτελεσματική στα πέναλτι, προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ με το 4-3 επί της Άστον Βίλα στα πέναλτι (1-1 κ.α.). Με τον ίδιο τρόπο πέρασε και η Τότεναμ που ανησύχησε στο «Μολινό» κόντρα στην Γουλβς (2-2 κ.α.), αλλά η «ρωσική ρουλέτα» την έβγαλε νικήτρια (3-2).  

22.09.2021 | 23:41

Πήρε εκδίκηση η Γουέστ Χαμ!

Με γκολ του Λαντσίνι στο «Ολντ Τράφορντ» η Γουέστ Χαμ πέταξε εκτός συνέχειας του Λιγκ Καπ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το τελικό 1-0 και πήρε εκδίκηση για την ήττα της Κυριακής στο πρωτάθλημα! Πέρασαν Λέστερ, Άρσεναλ, Μπράιτον.