Ειδήσεις » Carabao Cup

22.09.2021 | 10:29

Γκουαρδιόλα για Ανκινφένουα: «Αντιμετωπίσαμε έναν θρύλο του αγγλικού ποδοσφαίρου» (vid)

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Πεπ Γκουαρδιόλα για τον Αντεμπάγιο Ανκινφένουα, μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες του αγγλικού ποδοσφαίρου, κυρίως στις χαμηλότερες κατηγορίες.

22.09.2021 | 09:50

Πάει για βασικός ο Λίνγκαρντ απέναντι στη Γουέστ Χαμ, τρεις μέρες μετά το γκολ στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου (vid)

Ο Τζέσι Λίγνκαρντ αφού πρώτα πλήγωσε την ομάδα που αναγεννήθηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν με το νικητήριο γκολ στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου, τώρα ετοιμάζεται να αγωνιστεί βασικός στο αποψινό παιχνίδι για το Λιγκ Καπ.

22.09.2021 | 09:14

Ο πανηγυρισμός του Τσιμίκα με το πιάνο και ο χορός του Οριγκί που δεν έγινε ποτέ! (pic)

Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν καθοριστικός στη νίκη της Λίβερπουλ επί της Νόριτς συμβάλλοντας στο πρώτο γκολ των «κοκκινων» ενώ στη συνέχεια μοίρασε την ασίστ για το γκολ του Οριγκί και πανηγύρισε παίζοντας πιάνο ώστε να χορέψει ο συμπαίκτης του.

21.09.2021 | 23:44

Άνετα Λίβερπουλ και Σίτι, σοκ για Έβερτον και Γουότφορντ, εφτάρα η Μπρέντφορντ

Η Λίβερπουλ δεν είχε πρόβλημα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Νόριτς και πέτυχε τρία τέρματα με τους Μιναμίνο και Οριγκί για το τελικό 3-0. Ασίστ από τον Τσιμίκα στο δεύτερο τέρμα, αστόχησε ο Τζόλης σε πέναλτι που κέρδισε ο Γιαννούλης λίγο πριν την ανάπαυλα! Με ανατροπή μέσα σε ελάχιστα λεπτά η Σίτι ξεκίνησε την υπεράσπιση του τίτλου της με το 6-1 επί της Γουίκομ. Καρέ τερμάτων ο Τζέι Ροντρίγκες για την Μπέρνλι, η Στόουκ πέταξε εκτός την Γουότφορντ και η ΚΠΡ έκανε «μπαμ» στα πέναλτι με την Έβερτον, στο 7-0 σταμάτησε η Μπρέντφορντ απέναντι στην Όλνταμ.  

21.09.2021 | 15:39

Τα 5 «διαμαντάκια» που αξίζουν χρόνο συμμετοχής στο Λιγκ Καπ (pics & vid)

Παίκτες που χαρακτηρίζονται από ταλέντο, όρεξη για παιχνίδι και πολλή δουλειά αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής με τις  ομάδες τους, την ώρα που οι προπονητές ξεκουράζουν τους βασικούς τους παίκτες.

21.09.2021 | 12:01

Λίβερπουλ: Το ντεμπούτο του 16χρονου Γκόρντον και η βοήθεια στη Ντέρμπι!

Ο νεαρός μέσος της Λίβερπουλ, Κάιντε Γκόρντον αναμένεται να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής απέναντι στη Νόριτς απόψε για το Λιγκ Καπ, δίνοντας μία ανάσα στην ομάδα από την οποία τον απέκτησε η Λίβερπουλ.

26.08.2021 | 12:34

Γουέστ Μπρομ: Το ρεκόρ της πιο μεγάλης ήττας της στο Λιγκ Καπ,

Την μεγαλύτερη ήττα της ιστορίας της γνώρισε η Γουέστ Μπρομ από την Άρσεναλ στα πλαίσια του δεύτερου γύρου του Λιγκ Καπ, με το σύνολο του Σαμ Αλαρντάις να ηττάται στο «Χόθορνς» με 6-0, και να «σπάει» ένα αρνητικό ρεκόρ που κρατούσε 38 χρόνια!