Ειδήσεις » Carabao Cup

02.02.2023 | 14:45

Ιστορικός ο τελικός του Λιγκ Καπ με θέσεις ορθίων στο «Γουέμπλεϊ»!

Για πρώτη φορά μετά από περίπου 35 χρόνια ένας τελικός αγγλικής διοργάνωσης θα διεξαχθεί με όρθιους οπαδούς στις εξέδρες κι αυτό θα γίνει στο ματς της Γιουνάιτεντ με την Νιούκαστλ στο «Γουέμπλεϊ» για το φετινό Carabao Cup στις 26 του μηνός!  

02.02.2023 | 10:52

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ σε τελικό Κυπέλλου; Μοιάζει με… throwback!

Γεγονός είναι πλέον το «ζευγάρι» του τελικού του Λιγκ Καπ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να γίνεται η δεύτερη ομάδα που εξασφαλίζει τη συμμετοχή της σε αυτόν, μετά τη Νιούκαστλ του Έντι Χάου. Οι δυο τους ξανασυναντιούνται μετά το FA Cup του 1999. Στην τελευταία δηλαδή περίπτωση που οι «καρακάξες» έφτασαν μέχρι και το Wembley!

01.02.2023 | 11:20

Νιούκαστλ: Ο Σέλβι θα είναι περήφανος – Οι «καρακάξες» πάνε στον πρώτο τελικό τους στον 21ο αιώνα! (vids)

Μπορεί ο Τζόντζο Σέλβι να μην συμπεριλαμβάνεται πλέον στο ρόστερ της Νιούκαστλ, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως είναι δεδομένο πως πλέον μπορεί να αισθάνεται περήφανος. Η αγαπημένη του ομάδα έφτασε στον τελικό του Λιγκ Καπ, για πρώτη φορά από το 1976 και επιστρέφει στο «Wembley», μετά το 1999. Αυτός φεύγει, αλλά η αγάπη μένει για πάντα!

01.02.2023 | 00:03

Σε τελικό στο «Γουέμπλεϊ» μετά από 24 χρόνια η Νιούκαστλ! (vids)

Είναι η αρχή μιας εποχής που όλοι στην Νιούκαστλ θέλουν να είναι λαμπρή! Οι «καρακάξες» κατάφεραν να βρεθούν στον τελικό του Λιγκ Καπ για πρώτη φορά μετά από 47 χρόνια και θα διεκδικήσουν τρόπαιο στο «Γουέμπλεϊ» μετά από 24 χρόνια, έχοντας επικρατήσει 2-1 της Σαουθάμπτον στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό (3-1 συνολικό σκορ)! Παρουσιάστηκαν οι Γκόρντον και Άσμπι στον κόσμο, αποχαιρέτησε ο Σέλβεϊ μετά από 202 συμμετοχές για να συνεχίσει στην Νότιγχαμ Φόρεστ.  

31.01.2023 | 16:08

Επιστρέφει ο Σάντσο με την Νότιγχαμ!

Ο Τεν Χαγκ τον δούλεψε σωστά δίχως πίεση, τον είδε να βελτιώνεται και θα βάλει τον Τζέιντον Σάντσο στην αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από αρκετό καιρό, για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Λιγκ Καπ με την Νότιγχαμ Φόρεστ, το βράδυ της Τετάρτης.  

26.01.2023 | 13:51

Ο Σάριτζ πανηγύρισε όπως ο Κριστιάνο, αλλά του βγήκε ξινό…

Ήθελε να «πικάρει» την Γιουνάιτεντ για την απώλεια του Κριστιάνο, όμως, βρήκε σε τοίχο και του γύρισε μπούμερανγκ. Ο Σαμ Σάριτζ σκόραρε απέναντι στην Γιουνάιτεντ, πανηγύρισε επιδεικτικά και λίγο αργότερα ο VAR τού στέρησε το όνειρο.  

26.01.2023 | 12:07

Διέτρεξαν κίνδυνο οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ όταν υποχώρησε διαφημιστική πινακίδα στους πανηγυρισμούς (vid)

Ευτυχώς δεν αναφέρθηκε κάτι άσχημο για πιθανούς τραυματισμούς μετά το ατυχές περιστατικό με την υποχώρηση διαφημιστικής πινακίδας και την πτώση οπαδών στους πανηγυρισμούς για το τρίτο γκολ της Γιουνάιτεντ στο City Ground.  

25.01.2023 | 23:52

Και με... τα δύο πόδια στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» η Γιουνάιτεντ! (vids)

Ο μαγικός Ράσφορντ που δεν έχει αφήσει ούτε ένα ματς του Λιγκ Καπ δίχως γκολ, το πρώτο «χτύπημα» από τον Βουτ Βέγκορστ και το ... κερασάκι στην τούρτα από τον Μπρούνο, έδωσαν στην Γιουνάιτεντ ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του Λιγκ Καπ με το 3-0 κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στο City Ground.  

24.01.2023 | 23:58

Πέρασε και από το «Σεντ Μέρις» η Νιούκαστλ και βλέπει… Wembley! (vids)

Ασταμάτητη σε όλες τις διοργανώσεις η Νιούκαστλ. Η ομάδα του Έντι Χάου πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Σαουθάμπτον χάρη στο γκολ του Ζοέλιντον, επικρατώντας με 1-0 στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ και αναμένει τη ρεβάνς, για να «κλειδώσει» τη συμμετοχή της στο Wembley!