Ειδήσεις » Carabao Cup

14.01.2022 | 12:18

Άαρον Ράμσντεϊλ: Ο πρώτος Άγγλος που δεν δέχεται γκολ στο «Άνφιλντ» μετά από 11 μήνες!

Μπορεί η Άρσεναλ να αγωνιζόταν με «10» παίκτες για σχεδόν 70 λεπτά μέσα στο «Άνφιλντ» στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ, όμως οι «κανονιέρηδες» άντεξαν. Το «μηδέν» διατηρήθηκε μέχρι τέλους και ο Άαρον Ράμσντεϊλ είναι ο πρώτος Άγγλος τερματοφύλακας που δεν δέχεται γκολ στο εν λόγω γήπεδο τους τελευταίους 11 μήνες.

14.01.2022 | 11:29

Έχασε και πάλι το… μυαλό του ο Τσάκα και άφησε την Άρσεναλ με «10» από νωρίς!

Το μόνιμο πρόβλημα με τον Γκρανίτ Τσάκα έκανε την εμφάνισή του στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης με την Λίβερπουλ για το Λιγκ Καπ, με τον Ελβετό μέσο να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα και να αφήνει την Άρσεναλ με «10» για… 70 λεπτά στο «Άνφιλντ»!

14.01.2022 | 11:02

Η απουσία του Σαλάχ βάζει δύσκολα στη Λίβερπουλ ενόψει της συνέχειας

Η Λίβερπουλ έμεινε στο «μηδέν» για πρώτη φορά στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις απέναντι στην Άρσεναλ των 10 παικτών και έκανε εμφανή όλα τα προβλήματά της όταν ο Μοχάμεντ Σαλάχ απουσιάζει από την ενδεκάδα.

13.01.2022 | 23:42

«Παλικαρίσια» ισοπαλία της Άρσεναλ στο Άνφιλντ

Ισόπαλες χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Λίβερπουλ και Άρσεναλ στο Άνφιλντ στον πρώτο ημιτελικό του Carabao Cup, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μεγάλο αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού στο Έμιρεϊτς. Οι «κανονιέρηδες» αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο από το 24ο λεπτό λόγω της αποβολής του Γκρανίτ Τζάκα, όμως οι «ρεντς» δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, με το τελικό αποτέλεσμα να αφήνει ανοικτή την υπόθεση πρόκριση.

13.01.2022 | 10:37

Ο Τούχελ θα βρεθεί σε τρίτο τελικό πριν καν ολοκληρώσει ένα χρόνο στον πάγκο της Τσέλσι!

Ο Τόμας Τούχελ θα δώσει για τρίτη φορά το «παρών» σε τελικό διοργάνωσης όντας προπονητής της Τσέλσι, χωρίς ωστόσο να έχει συμπληρώσει ακόμη ούτε ένα χρόνο από την στιγμή που κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο των «μπλε».

12.01.2022 | 23:43

Πελατειακή σχέση και η Τσέλσι στον τελικό! (vid)

Με γκολ του Ρούντιγκερ στο 17ο λεπτό, δυο πέναλτι που αντιστράφηκαν και ένα ακυρωθέν γκολ της Τότεναμ, η ομάδα του Τούχελ επιβλήθηκε 1-0 στον επαναληπτικό ημιτελικό και θα διεκδικήσει πλέον το τρόπαιο του Carabao Cup στο «Γουέμπλεϊ». Τρίτο διαδοχικό επιτυχημένο πέρασμα των «μπλε» από την έδρα των «σπιρουνιών» σε όλες τις διοργανώσεις, τρίτος τελικός για τον Τούχελ στην ομάδα του. Έκτακτο περιστατικό υγείας στο South Stand στο 87', διεκόπη για λίγο το ματς για να παρασχεθούν πρώτες βοήθειες σε οπαδό...  

06.01.2022 | 11:13

Η παράδοση θέλει Τσέλσι στον τελικό όμως η Τότεναμ «φλερτάρει» με την εξαίρεση! (vid)

Η Τσέλσι πήρε προβάδισμα πρόκρισης στο Carabao Cup κόντρα στην Τότεναμ και πλέον νιώθει περισσότερο άνετη ενόψει του επαναληπτικού αγώνα, έχοντας για σύμμαχο την παράδοση κόντρα στα σπιρούνια που θέλουν να επαναλάβουν την μοναδική εξαίρεση.