Ειδήσεις » Carabao Cup

10.11.2022 | 10:29

Κέλεχερ: Με τρεις επεμβάσεις σε πέναλτι ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη του Κλοπ

Ο Κουίβιν Κέλεχερ κατάφερε σε ακόμα μια διαδικασία πέναλτι να χαρίσει στη Λίβερπουλ το επιθυμητό αποτέλεσμα και με τις τρεις επεμβάσεις του απέναντι στην Ντέρμπι Κάουντι ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Κλοπ στο ματς του Λιγκ Καπ.  

10.11.2022 | 07:01

Πήρε το ντέρμπι η Σίτι, «σώθηκε» στα πέναλτι η Λίβερπουλ, τέλος το Λιγκ Καπ για Άρσεναλ και Τότεναμ!

Εντυπωσιακό Λιγκ Καπ, εκπλήξεις και ανατροπές, με τους Λονδρέζους να μένουν εκτός και τη Λίβερπουλ να περνά, γιατί βρήκε ομάδα να είναι πιο… άστοχη από αυτήν. Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε το ντέρμπι με την Τσέλσι (2-0), η ομάδα του Κώστα Τσιμίκα επικράτησε στα πέναλτι της Ντέρμπι, μετά τη «λευκή» ισοπαλία της κανονικής διάρκειας, ενώ Άρσεναλ και Τότεναμ, έχασαν από Μπράιτον και Νότιγχαμ και μένουν εκτός! Τρομερή η «ρώσικη ρουλέτα» στο Γουέστ Χαμ – Μπλάκμπερν, με 19 εύστοχα πέναλτι, προτού προκριθούν οι φιλοξενούμενοι.  

08.11.2022 | 23:39

Η Μπόρνμουθ πέταξε την Έβερτον εκτός Λιγκ Καπ με τεσσάρα, η Τζίλιγχαμ σόκαρε την Μπρέντφορντ, προκρίσεις για Λέστερ και Μπέρνλι

Η Μπόρνμουθ σχεδόν... διέσυρε την Έβερτον του Φρανκ Λάμπαρντ στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ και πέρασε στην επόμενη φάση με το επιβλητικό 4-1. Η Λέστερ έφτασε στο 3-0 κόντρα στην Νιούπορτ βλέποντας όμως και τον Τζάστιν ν' αποχωρεί με φορείο. Σοκαριστικός αποκλεισμός της Μπρέντφορντ στα πέναλτι από την Τζίλιγχαμ, η Μπέρνλι του Κομπανί συνεχίζει την εξαιρετική της τροχιά επικρατώντας 3-1 της Κρόουλι. 

07.11.2022 | 20:36

Κάνει… χάρη στον Τόνεϊ ο Φρανκ: «Θα παίξει βασικός στο Λιγκ Καπ, για να πάει στο Μουντιάλ»!

Την επιθυμία του να βοηθήσει τον Ιβάν Τόνεϊ να πάει στο Κατάρ με την Εθνική Αγγλίας εξέφρασε δημόσια ο Τόμας Φρανκ, που επισήμανε πως ο παίκτης του θα ξεκινήσει βασικός στο Λιγκ Καπ απέναντι στην Τζίλιγχαμ.

26.09.2022 | 17:29

Αυτό το σόλο του Αζάρ θα έπρεπε να το χειροκροτήσει και το «Άνφιλντ» (vid)

Στην Τσέλσι πολλά από τα γκολ του, έμειναν αξέχαστα. Εκείνο, όμως, που είχε πετύχει ο Εντέν Αζάρ σαν σήμερα, πριν από μια 4ετία απέναντι στη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», θα μπορούσε να έχει καταχειροκροτηθεί και από τους οπαδούς των «κόκκινων». Όμως, σήμανε τον αποκλεισμό τους και την πρόκριση των «μπλε» στον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ.  

25.08.2022 | 00:20

Λιγκ Καπ: Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι στον 3ο γύρο, με την Μπράιτον η Άρσεναλ, συναντά τη Νότιγχαμ η Τότεναμ!

Μία εκ των Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι δεν θα βρεθεί στον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ, καθώς κληρώθηκαν μεταξύ τους και θα τεθούν αντιμέτωπες στο «Έτιχαντ» στις 7 Νοεμβρίου. Την ίδια ώρα, η Άρσεναλ υποδέχεται τη Μπράιτον , η Νότιγχαμ Φόρεστ την Τότεναμ, ενώ πιο εύκολο έργο φαίνεται πως θα είναι το έργο της Λίβερπουλ που συναντά την Ντέρμπι. Όσον αφορά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Ξανά με την Άστον Βίλα!

23.08.2022 | 23:53

Αποκλείστηκε η Φούλαμ στον 2ο γύρο του Λιγκ Καπ, πέρασε στα πέναλτι η Λέστερ

Η μεγαλύτερη έκπληξη του 2ου γύρου του Λιγκ Καπ σημειώθηκε με την Φούλαμ ν' αποχαιρετά νωρίς τον θεσμό, αφού ηττήθηκε 2-0 από την Κρόουλι! Η Μπόρνμουθ ισοφάρισε τη Νόριτς στο 90' + 2' και πέρασε στα πέναλτι, εκεί όπου εξασφάλισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση και η Λέστερ. 

11.08.2022 | 00:23

Λιγκ Καπ: Εκτός έδρας στον 2ο γύρο… όλες, εκτός από τη Γουλβς και τη Λιντς– Δύσκολα η Βίλα, με τη Μπόρνμουθ αλλά χωρίς τον... Τζόλη η Νόριτς!

Ενδιαφέρουσα ήταν η κλήρωση του 2ου γύρου του Λιγκ Καπ, με τις ομάδες της Premier League, πλην του Big 6, να συμμετέχουν και να χωρίζονται σε βόρειο και νότιο τμήμα. Ενδιαφέρουσα η συνάντηση της Μπόλτον με την Άστον Βίλα, δεν θα έχει αυτή την φορά τον Τζόλη στην σύνθεσή της η Νόριτς, για να αποκλείσει ξανά, όπως και πέρυσι, τη Μπόρνμουθ!

01.03.2022 | 13:07

Οι υπέροχοι Χέντερσον, Φαν Ντάικ και Φαμπίνιο ξεσήκωσαν τον κόσμο για τον Μιναμίνο! (vid)

Κάπως έτσι είναι οι ομάδες, οι όμορφες παρέες, οι συμπαίκτες που είναι εκεί ο ένας για τον άλλον. Οι Χέντερσον, Φαν Ντάικ και Φαμπίνιο ήθελαν να βιώσει ο Μιναμίνο τις στιγμές με το τρόπαιο του Λιγκ Καπ όπως ακριβώς έπρεπε κι έτσι ξεσήκωσαν τον κόσμο για να επιδοκιμάσει τον Ιάπωνα!