Ειδήσεις » Carabao Cup

22.12.2022 | 23:53

Η Σίτι πήρε το ντέρμπι και ο κόσμος χάρηκε ξανά τις κόντρες με τη Λίβερπουλ! (vids)

Ναι, μας είχε λείψει πολύ και αυτό το ορεκτικό πριν την επαναφορά της Πρέμιερ Λιγκ ήταν... όλα τα λεφτά! Η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να περάσει στα προημιτελικά του φετινού Λιγκ Καπ επικρατώντας 3-2 της Λίβερπουλ στο Etihad, ωστόσο, αυτό το ματς έκανε άπαντες να καταλάβουν πόσο στερηθήκαμε τέτοιες αναμετρήσεις λόγω του Μουντιάλ και πόσο μοναδικές είναι κάθε φορά οι συναντήσεις των Πεπ και Κλοπ!  

22.12.2022 | 15:27

Για αυτό μας αρέσει το Λιγκ Καπ: Η 18η ομάδα της League One απέκλεισε τη Μπράιτον και… ξέσπασε! (vid)

Μία τεράστια πρόκριση κατάφερε να πανηγυρίσει η Τσάρλτον επί της Μπράιτον, με την ομάδα της 3ης τη τάξει κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου να προκρίνεται στους «8» του Λιγκ Καπ, μέσω της διαδικασίας των πέναλτι! Τρομερές σκηνές στο φινάλε στο «The Valley», με άπαντες να… ξεσπούν!  

22.12.2022 | 00:00

Σοκ και αποκλεισμός στα πέναλτι για την Μπράιτον, εύκολα στους «8» οι Γιουνάιτεντ και Φόρεστ!

Η Μπράιτον την πάτησε στα πέναλτι απέναντι στην Τσάρλτον και με το τελικό 4-3 (0-0 κ.α.), οι «γλάροι» αποχαιρέτησαν το φετινό Λιγκ Καπ από τη φάση των «16» στην έκπληξη της βραδιάς! Ευχάριστα πέρασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» κόντρα στην Μπέρνλι, με την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ να προκρίνεται στα προημιτελικά με το τελικό 2-0. Δυο γκολ περισσότερα πέτυχε η Νότιγχαμ Φόρεστ (4-1) για να πάρει το «εισιτήριο» εις βάρος της Μπλάκμπερν στο «Ίγουντ Παρκ».  

21.12.2022 | 10:30

Μάνουελ Λοπετέγκι: Ο πρώτος προπονητής της Γουλβς στον 21ο αιώνα, που κερδίζει με 2+ γκολ σε πρεμιέρα! (vids)

Μπορεί η Γουλβς να δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να κάμψει την αντίσταση της Τζίλιγχαμ, όμως πήρε εν τέλει την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ, με το τελικό 2-0, στο ντεμπούτο του Μάνουελ Λοπετέγκι, να σηματοδοτεί και… ρεκόρ!

20.12.2022 | 23:42

Στα προημιτελικά όλα τα φαβορί, με ανατροπή η Σαουθάμπτον, είχαν δυσκολίες οι Νιούκαστλ και Γουλβς

Ο τίτλος του φαβορί επιβεβαιώθηκε σε όλες τις αναμετρήσεις του... πρώτου πιάτου των «16» του φετινού Λιγκ Καπ. Ένα αυτογκόλ χρειάστηκε η Νιούκαστλ για να περάσει στα προημιτελικά (1-0 την Μπόρνμουθ), ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Τσε Άνταμς για την Σαουθάμπτον (2-1 την Λίνκολν), θετικό ξεκίνημα για τον Λοπετέγκι στον πάγκο της Γουλβς (2-0 την Τζίλιγχαμ), πιο άνετη απ' όλες η Λέστερ (3-0 την ΜΚ Ντονς).  

20.12.2022 | 11:02

Επιστροφή στην… αγγλική πραγματικότητα – Τριήμερο… Λιγκ Καπ, με φόντο το Σίτι – Λίβερπουλ!

Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε σιγά – σιγά σε ρυθμούς… Αγγλίας. Το Μουντιάλ έλαβε τέλος, ένα τριήμερο «γεμάτο» με ομάδες της Premier League ξεκινά και οκτώ ζευγάρια διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στους «16» του Λιγκ Καπ. Ξεχωρίζει φυσικά η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ, την Πέμπτη το βράδυ (22/12).  

11.11.2022 | 13:19

Ο Μπέιλι γκρίνιαξε για τη διαιτησία, αλλά γλίτωσε την αποβολή για χτύπημα στον Λισάντρο (vid)

Μπορεί να είχε τα δίκια του. Μπορεί όντως να δέχθηκε ισχυρά τζαρτζαρίσματα και να του κόπηκε η ανάσα. Όμως, ο Μπέιλι γκρινιάζοντας για τη διαιτησία και τον VAR, ξέχασε ότι θα μπορούσε κι εκείνος ν’ αποβληθεί για το χτύπημα στο γόνατο του Λισάντρο Μαρτίνες.  

11.11.2022 | 00:42

Λιγκ Καπ: Πρόωρος τελικός Σίτι – Λίβερπουλ στο «Έτιχαντ»!

Είχε όρεξη η κληρωτίδα και αναμένεται ντέρμπι με την επιστροφή των ομάδων από το Παγκόσμιο Κύπελλο! Η Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχθεί τη Λίβερπουλ στο «Έτιχαντ» στον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ, την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συναντήσει τη Μπέρνλι στο «Ολντ Τράφορντ»!  

10.11.2022 | 23:56

Είχε απάντηση σε όλα η Γιουνάιτεντ και πήρε ρεβάνς με... τεσσάρα από την Βίλα του Έμερι! (vids)

Σε ένα απολύτως… κυκλοθυμικό ματς, μεταξύ πρώτου και δευτέρου ημιχρόνου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 4-2 της Άστον Βίλα και πήρε ρεβάνς για την ήττα του πρωταθλήματος, στο ντεμπούτο του Ουνάι Έμερι. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έμειναν πίσω στο σκορ, αλλά γύρισαν την κατάσταση και συνεχίζουν στο Λιγκ Καπ, έχοντας για «χρυσό» σκόρερ τους τον Μπρούνο Φερνάντες, που τους έδωσε προβάδισμα, ενώ όλα έδειχναν πως θα πάμε στα πέναλτι!

10.11.2022 | 23:17

Χαμός στο «Ολντ Τράφορντ»: Χωρίς γκολ Γιουνάιτεντ και Βίλα στο 48’, 1-1 στο 50’! (vids)

Απίθανα πράγματα λαμβάνουν χώρα τη δεδομένη χρονική στιγμή στο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα, για το Λιγκ Καπ, με τις δύο ομάδες να είναι στην «λευκή» ισοπαλία μέχρι και το 48’ και στο… 1-1 στο 50’!