Ειδήσεις » Εθνική Αγγλίας

02.12.2023 | 10:04

Επική ανατροπή για τις γυναίκες της Αγγλίας, διατηρούνται οι Ελπίδες για τους Ολυμπιακούς! (vid)

Με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας ολοκληρώσει το πρώτο μέρος με το εις βάρος τους 2-0 από τις Ολλανδές, το γυναικείο τμήμα της εθνικής Αγγλίας έκανε τεράστιο come-back για να επιβληθεί 3-2 στο Nations League! Δεν περνά αποκλειστικά από τα χέρια της ομάδας της Βίγκμαν η πρόκριση στους Ολυμπιακούς, αλλά διατηρήθηκαν οι ελπίδες...  

22.11.2023 | 10:13

Τρομερά γκολ από τον Έλιοτ στο... αφιλόξενο «Γκούντισον Παρκ» (vids)

Αν και υπήρξε μικρή μερίδα κόσμου που τον αποδοκίμασε λόγω των... κόκκινων συναισθημάτων του, ο Χάρβεϊ Έλιοτ πέτυχε δυο τρομερά γκολ στη νίκη (3-0) της Αγγλίας κ-21 απέναντι στο αντίστοιχο τμήμα της Βορείου Ιρλανδίας.   

21.11.2023 | 12:52

Μετά τον Κέιν και τον Σάκα... τα αυτογκόλ!

Σε διαδοχικά ματς, η εθνική Αγγλίας ευνοήθηκε από αυτογκόλ αντιπάλων. Έγινε και με την Μάλτα, αλλά και με τη Βόρεια Μακεδονία. Οι «εχθροί» της ομάδας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ πέτυχαν συνολικά τρία τέρματα σε λάθος εστία και αυτά ήταν τα περισσότερα μετά τους... Κέιν και Σάκα στα προκριματικά του Euro 2024!  

21.11.2023 | 11:01

Κι ενώ όλα πήγαιναν καλά, ο Μαγκουάιρ «χάλασε» πάλι (vid)

Κάποια στιγμή θα γινόταν το βήμα... προς τα πίσω. Ευτυχώς για εκείνον, δεν στοίχισε. Ωστόσο, ήταν αρκετό για να γίνει viral. Ο Χάρι Μαγκουάιρ είχε τη στιγμή... αδυναμίας του στο παιχνίδι της Αγγλίας απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία.  

20.11.2023 | 23:44

Χαμένες εντυπώσεις, κερδισμένο γκρουπ δυναμικότητας για την Αγγλία

Η ... υποχρέωση βγήκε. Η Αγγλία δεν παρουσίασε ποιοτικό ποδόσφαιρο στα τελευταία δυο παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2024, αλλά πέτυχε τον σκοπό της. Ρίχνοντας την αυλαία το βράδυ της Δευτέρας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βόρεια Μακεδονία, τα «τρία λιοντάρια» έσωσαν τον βαθμό με το τελικό 1-1 και θα βρεθούν στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας για τους ομίλους της διοργάνωσης της Γερμανίας, το προσεχές καλοκαίρι.  

18.11.2023 | 10:05

Νέος προβληματισμός για Σάουθγκεϊτ, το σπασμένο σημαιάκι ήταν πιο ενδιαφέρον... (vid)

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Αγγλίας με την Μάλτα στο «Γουέμπλεϊ», το #SouthgateOut έκανε ξανά την εμφάνισή του. Ο λόγος; Η χαλαρή εικόνα της Αγγλίας που δεν προκάλεσε κανένα ενδιαφέρον, με τον κόσμο να παίρνει αφορμές για να ξεκινήσει πάλι η κουβέντα για το μέλλον του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην άκρη του πάγκου.  

18.11.2023 | 09:58

Με φόρα από το Μόναχο και με γκολ με το εθνόσημο, ο Κέιν πέτυχε κάτι μοναδικό

Ο Χάρι Κέιν βρήκε ξανά δίχτυα – ω, τι έκπληξη – με την εθνική ομάδα της Αγγλίας, δείχνει ασταμάτητος από την ημέρα που μετακόμισε στο Μόναχο για λογαριασμό της Μπάγερν και πλέον έχει να επιδείξει προσωπική επίδοση που ποτέ άλλοτε δεν είχε κατακτήσει στην μέχρι στιγμής καριέρα του.  

18.11.2023 | 09:45

Μετά και το ντεμπούτο του Πάλμερ, η Τσέλσι γεμίζει με εμπιστοσύνη τον Σάουθγκεϊτ!

Ο Κόουλ Πάλμερ εξαργύρωσε την θετικότατη παρουσία του στην Τσέλσι με την πρώτη του εμφάνιση στο ανδρικό επίπεδο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ φαίνεται ότι εμπιστεύεται απόλυτα ό,τι έρχεται στην επιφάνεια από τους «μπλε» του Λονδίνου!  

17.11.2023 | 23:40

Στο «χαλαρό» η Αγγλία, γκολ ξανά ο Κέιν, βγήκε η… υποχρέωση! (vids)

Με υποχρέωση φάνηκε να μοιάζει η αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Μάλτα, στην προτελευταία αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2024, με τα «τρία Λιοντάρια» πάντως να επικρατούν με 2-0. Σκόρερ ο Χάρι Κέιν, που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Γκάρεθ Σάουγθκεϊτ.