Ειδήσεις » Champions League

13.06.2023 | 14:15

Ο Στόουνς «ντύθηκε» Μέσι στον τελικό και δεν έβλεπε… αντίπαλο!

Έκανε καταπληκτικό παιχνίδι και εκτέλεσε το πλάνο του Πεπ με μαεστρία. Ο Τζον Στόουνς ήταν… άπιαστος στον τελικό του Champions League απέναντι στην Ίντερ και οι ντρίμπλες που πραγματοποίησε θύμισαν μονάχα αυτές του Λιονέλ Μέσι, από το 2015 και έπειτα.  

12.06.2023 | 21:29

Το τρεμπλ στους δρόμους του Μάντσεστερ: Ιστορικές στιγμές για τη Σίτι, πανζουρλισμός για την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης! (vids)

Είναι δεδομένα η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης. Κάθε τι που κατέκτησε το άξιζε και με το παραπάνω. Και έχει κάθε δικαίωμα να το πανηγυρίσει. Το parade της Μάντσεστερ Σίτι στους δρόμους της πόλης, δεν είχε προηγούμενο.

12.06.2023 | 17:26

Μαν. Σίτι: Ταξίδι – αστραπή για πάρτι μέχρι πρωίας στην Ίμπιζα και parade με… hangover! (pics)

Οι παίκτες της Σίτι έφτασαν μέχρι την Ίμπιζα αργά το βράδυ της Κυριακής για να κάνουν μεγάλο πάρτι μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και έφυγαν ξανά από εκεί νωρίς το ξημέρωμα για να προλάβουν το parade στο Μάντσεστερ! Θα φανεί ποιοι θα προσπαθούν να ξεπεράσουν το hangover…  

12.06.2023 | 15:43

Ο Έντερσον έγινε ήρωας, όντας ο πιο αξιόπιστος τερματοφύλακας του Τσάμπιονς Λιγκ! (vid)

Όταν χρειάστηκε, ήταν εκεί για τη Σίτι. Στις μεγάλες ευκαιρίες της Ίντερ, είχε τύχη και αντανακλαστικά για να κρατήσει την μπάλα εκτός εστίας. Ο Έντερσον έπαιξε τον δικό του καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και αναδείχθηκε ο πιο αξιόπιστος πορτιέρε της διοργάνωσης!  

12.06.2023 | 13:43

Ρίκο Λιούις: Ενηλικίωση και… Champions League, ως ο νεότερος Άγγλος που το κατέκτησε ποτέ!

Απίστευτη η ιστορία του Ρίκο Λιούις, ο οποίος μερικούς μήνες αφότου συστήθηκε στο φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό, έγινε και ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, όντας από το «Νησί», που κατακτά το Champions League.  

12.06.2023 | 10:15

Η Σίτι κυριάρχησε και στην κορυφαία 11άδα της σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ήταν αναμενόμενο και κατά τα 7/11, οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι μετά και την κατάκτηση του ευρωπαϊκού, κυριάρχησαν στην κορυφαία ομάδα που αναδείχθηκε για το Τσάμπιονς Λιγκ της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε.  

11.06.2023 | 16:02

Όταν η Γιουνάιτεντ έκανε το τρεμπλ, η Σίτι έπαιζε στην 3η κατηγορία και ανέβαινε μέσω… play – offs! (vids)

Είναι γεγονός! Η Μάντσεστερ Σίτι γίνεται η δεύτερη αγγλική ομάδα που καταφέρνει να κατακτήσει το τρεμπλ, σε ολόκληρη την ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Το Champions League είναι δικό της. Αλλά αναρωτιέται κανείς πού βρισκόντουσαν οι «πολίτες», όταν οι «κόκκινοι διάβολοι» το έκαναν πρώτοι από όλους;  

11.06.2023 | 12:06

Κι όμως, ο Κάρσον είχε παίξει 90λεπτο στον προημιτελικό του 2005 με την Γιουβέντους!

Ήθελε να το θυμίσει και ο ίδιος στον κόσμο, ώστε να μην θεωρείται ο άνθρωπος με δύο Τσάμπιονς Λιγκ δίχως να έχει παίξει καν! Ο Σκοτ Κάρσον, μετά το 2005 με τη Λίβερπουλ, στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης με την Σίτι το 2023 ξανά στο Ataturk και ο χρόνος συμμετοχής του στις δύο διοργανώσεις δεν ήταν στο … απόλυτο μηδενικό!  

11.06.2023 | 10:29

Τότε ο Ντούντεκ, τώρα ο Έντερσον: Οι τελικοί στη Πόλη μετατρέπουν τους τερματοφύλακες σε… ήρωες!

Διαφορετικές ομάδες, διαφορετικοί τερματοφύλακες, ίδιο γήπεδο. Στο Ατατούρκ ο Ντούντεκ το 2005 και ο Έντερσον το 2023, χάρισαν το Champions League σε Λίβερπουλ και Σίτι αντίστοχια, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο...  

11.06.2023 | 10:05

Ο πιο ειλικρινής Γκρίλις: «Τους είχα απογοητεύσει, βρήκα ρυθμό μετά το Μουντιάλ» (vid)

Ο Τζακ Γκρίλις μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και την εκπλήρωση του παιδικού του ονείρου, μίλησε με την γλώσσα της μεγαλύτερης αλήθειας. Στάθηκε στην αυτοπεποίθηση που του πρόσφερε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά και το γεγονός πως ένιωθε κι εκείνος ότι είχε απογοητεύσει τους ανθρώπους της Σίτι στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα.