Ειδήσεις » Champions League

24.10.2023 | 23:05

Συγκινητικές στιγμές στο «Ολντ Τράφορντ» με τεράστια τιμή στη μνήμη του θρυλικού, Σερ Μπόμπι Τσάρλτον... (vid)

«Έφυγε» το περασμένο Σάββατο, η οικογένεια της Γιουνάιτεντ έχασε ένα εκ των σπουδαιότερων μελών της και ο σύλλογος δεν θα το άφηνε έτσι. Πριν από την έναρξη του ματς με την Κοπεγχάγη για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, οι «κόκκινοι διάβολοι» τίμησαν τη μνήμη του κατά πολλούς κορυφαίου ¶γγλου που πέρασε ποτέ από το άθλημα...  

24.10.2023 | 16:50

Ο Χόιλουντ απέναντι στ' αδέρφια του για μια ευκαιρία... ιστορίας

Νίκη δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει με την Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά θέλει να το κάνει απέναντι στην Κοπεγχάγη. Ωστόσο, για να μείνει στην ιστορία του συλλόγου του Μάντσεστερ, ο Ράσμους Χόιλουντ θα πρέπει να «πληγώσει» τα δυο του αδέρφια, Έμιλ και Όσκαρ...  

24.10.2023 | 15:18

Σεμινάρια στυλιστικών επιλογών από τη Σίτι με τις νέες ενδυμασίες αποστολής για το Τσάμπιονς Λιγκ! (pics)

Θυμίζοντας... σχολιαρόπαιδα, αλλά φυσικά στην σύγχρονη εκδοχή τους εν έτει 2023, οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι αναχώρησαν για την Ελβετία ενόψει της αναμέτρησης με την Γιούνγκ Μπόις στην 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. 

09.10.2023 | 19:40

Η φωτογραφία που λίγοι πρόσεξαν: Το «λάβαρο» της Λίβερπουλ δεν είναι για όλους, αλλά… είναι για τον Τσιμίκα! (pic)

Τρία χρόνια, άρτια αγωνιστική εικόνα, χρήσιμος για τον προπονητή του και τα αποδυτήρια, με νέο συμβόλαιο, δύο χρόνια προτού ολοκληρωθεί το τρέχον. Γιατί να μην κρατήσει λοιπόν και το λάβαρο της Λίβερπουλ ο Κώστας Τσιμίκας;

07.10.2023 | 11:11

Στο St. James' Park η ατμόσφαιρα δεν συγκρίνεται: Κάθε τάκλιν, το πανηγύριζαν σαν γκολ! (vid)

Ήταν τέτοια η βραδιά, η περίσταση, οι ιστορικές στιγμές, η τροπή που πήρε το ματς... Η Νιούκαστλ διέλυσε την Παρί Σεν Ζερμέν, με παίκτες και κόσμο να φτάνουν σε σημείο να πανηγυρίζουν έξαλλα κάθε τάκλιν, σαν να σκόραραν κάθε διαφορετική φορά! 

05.10.2023 | 00:00

Νύχτα μαγική κι ονειρεμένη: Η Νιούκαστλ «πάτησε» την Παρί Σεν Ζερμέν! (vids)

Ο αγγλικός Βορράς γιορτάζει! Το Νιούκαστλ απόψε δεν θα κοιμηθεί! Οι «καρακάξες» στο πρώτο τους εντός έδρας ματς του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 20 χρόνια έκαναν την Παρί να μην ξέρει τι ακριβώς την «χτύπησε» και έφτασαν στο τελικό 4-1, σε μια από τις πιο ιστορικές βραδιές για τον αγγλικό σύλλογο!  

04.10.2023 | 23:54

Πέρασε από τη Λειψία η Σίτι με τις «μαγικές» αλλαγές του Πεπ! (vids)

Ο Πεπ τους έβαλε στο δεύτερο ημίχρονο με αλλαγή όταν τα πράγματα είχαν γίνει ζόρικα κι εκείνοι ανταποκρίθηκαν στο 100%! Οι ¶λβαρες και Ντοκού κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο χρόνο που αγωνίστηκαν και η Σίτι πέρασε με το τελικό 3-1 από την έδρα της Λειψίας για να κάνει το 2x2 στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.  Ζόρικη επικράτηση για την Μάντσεστερ Σίτι επί γερμανικού εδάφους με το τελικό 2-1 απέναντι στην Λειψία, χάρη σε γκολ του ¶λβαρες στο 84' της αναμέτρησης! Κατάφερε να συνεχίσει με το απόλυτο στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα του Γκουαρδιόλα για να βάλει τέλος στο σερί δύο ηττών και να πάει με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι με την ¶ρσεναλ!  

04.10.2023 | 22:47

¶ξιζαν τα 20 χρόνια αναμονής: H Νιούκαστλ κάνει το 2-0 απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν! (vid)

Τρομερή Νιούκαστλ, εκπληκτική στο πρώτο 40άλεπτο και 2-0 επί της Παρί Σεν Ζερμέν στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» από τον Νταν Μπερν! Μάλλον τα 20 χρόνια αναμονής, ήταν αρκετά, αλλά άξιζαν τον κόπο!