Ειδήσεις » Best of the rest

04.01.2024 | 12:59

Ξανά στα ολόλευκα η Άρσεναλ φωνάζοντας κατά της εγκληματικότητας των νέων...

Η καμπάνια «No More Red» συνεχίζεται για τρίτη σεζόν και η Άρσεναλ θα φορέσει τα λευκά της στο προσεχές ματς Κυπέλλου με τη Λίβερπουλ, προκειμένου να συνεχίσει τη στήριξη της προσπάθειας κατά της εγκληματικότητας και της βίας των ανηλίκων…  

03.01.2024 | 11:45

Θαυμάστε τον: Ποιος είναι ο 16χρονος Λουκ Λίτλερ που έγινε viral, τι κατάφερε και σε ποια ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο; (vid)

Είναι 16 χρονών. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο, υποστηρίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά τον κέρδισαν τα «βελάκια». Πλέον, είναι ο νεότερος που κατάφερε ποτέ, να βρεθεί σε τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο αγαπημένο του άθλημα. Ο Λουκ Γουίτλερ «συγκρίνεται» με την Έμμα Ραντουκάνου και τη νίκη της στο US Open το 2021, έχοντας μόλις ενηλικιωθεί, και αναμένει τον τελικό με τον επίσης Άγγλο, Λουκ Χάμφρις, για να «γράψει» ιστορία!

02.01.2024 | 19:49

Exclusive story… confirmed: Οι Άγγλοι επιβεβαίωσαν το England365, ο Κωνσταντέλιας απασχολεί την Μπράιτον!

Το «Brighton Bubble» είναι το κορυφαίο μέσο ενημέρωσης των φίλων της Μπράιτον, αναφορικά με κάθε λογής μεταγραφολογία. Είναι ο δικός τους… Fabrizio Romano. Και αισίως, επιβεβαίωσαν πλήρως όσα έγραφε ο Δημήτρης Μανάκος και το England365 για τον Γιάννη Κωνσταντέλια!

02.01.2024 | 09:58

Επική γκάφα Κλοπ: Έχασε τη βέρα του γάμου του πανηγυρίζοντας! (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ κατάλαβε ότι του έφυγε η βέρα από το χέρι καθώς κατευθυνόταν προς τις εξέδρες για να πανηγυρίσει με τον κόσμο της Λίβερπουλ και ευτυχώς για εκείνον, ο camera-man την εντόπισε και του προκάλεσε… ανακούφιση!  

01.01.2024 | 20:58

Ξανά στο «Άνφιλντ» οι Φιρμίνο και Φαμπίνιο! (vid)

Για να μπει καλά το νέο έτος στις ζωές τους, οι Μπόμπι Φιρμίνο και Φαμπίνιο επέστρεψαν στο «Άνφιλντ» για να δουν την αγαπημένη τους Λίβερπουλ και να συναντήσουν ξανά όλους τους φίλους που άφησαν εκεί το καλοκαίρι αποχωρώντας από το κλαμπ.  

01.01.2024 | 15:42

Τελικά, Ράγια ή Ράμσντεϊλ στην Άρσεναλ; Το απίθανο στατιστικό που… δεν δικαιώνει τον Αρτέτα!

Κάνει λάθος τελικά ο Μικέλ Αρτέτα; Διότι ο Νταβίντ Ράγια δέχεται γκολ, αν η αντίπαλος της Άρσεναλ σουτάρει… 2+ φορές ανά αναμέτρηση. Είναι πραγματικά αρνητικό το εν λόγω στατιστικό και φαντάζει χειρότερο, αν μπει κανείς στη διαδικασία να το αναλύσει!

31.12.2023 | 11:42

Αν δεν πιστεύετε στα... ποδοσφαιρικά παραμύθια, η γκολάρα του γκολκίπερ της Άρμπροθ που έπαιξε φορ, θα σας αλλάξει γνώμη! (vid)

Τί πάει να πει έχει μάθει να βάζει γάντια και να παίζει με τα χέρια; Αφού τον είχε ανάγκη η ομάδα αλλού, την υπηρέτησε όπως μπορούσε! Και από αναπληρωματικός τερματοφύλακας, έγινε επιθετικός και πέτυχε απίθανο γκολ, με το οποίο τα ... ποδοσφαιρικά Χριστούγεννα όλων μας, έγιναν ακόμα πιο όμορφα!