Ειδήσεις » Best of the rest

14.12.2023 | 10:56

Το «σοκ» και η συγκίνηση του Πεπ, όταν του έδειξαν την φωτογραφία – viral με τον Χάμιλτον! (vid)

Τι υπέροχη στιγμή, πόσο αληθινή αντίδραση, ένα εξαιρετικό συναίσθημα, που ο ίδιος έκανε δώρο στον Μίκα Χάμιλτον, με φόντο το Champions League. Δείτε την αντίδραση του Πεπ Γκουαρδιόλα, μόλις είδε την πιο… viral φωτογραφία της ημέρας!

13.12.2023 | 20:40

Είναι αυτός: Όταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα έδινε οδηγίες στον Χάμιλτον σε ένα Σίτι – Κρίσταλ Πάλας! (pic)

Γυρνάμε στο 2017. Σε ένα Μάντσεστερ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας. Σε ένα ματς που το ball boy εκείνης της ημέρας, «συνελήφθη» από τον φακό της τηλεόρασης, να παίρνει οδηγίες από τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Έξι χρόνια μετά, το ίδιο παιδί, ο Μίχα Χάμιλτον, σκοράρει με τους «πολίτες» στο Champions League!

13.12.2023 | 00:34

Όλο το Twitter αποθεώνει τον Κριστιάνο: «Έρικ, δες τον και μετά δες τη… δική σου Γιουνάιτεντ!»

«Χαμός» στο Twitter, αποθέωση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο από φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πλήρως αρνητικά σχόλια για τον Έρικ Τεν Χαγκ και τη… δική του ομάδα, εντός του 2023!

12.12.2023 | 14:10

«Από τις… μπύρες του καλοκαιριού, στον γύρο της Premier League σε 24 ώρες!» - Ο Θοδωρής Παπαδάκης των «Pub Tales» στο England365!

Ο γύρος των γηπέδων της Premier League σε 24 ώρες. Είναι εφικτό; Ναι, είναι. Οι «PubTales» το επιβεβαίωσαν. Το έκαναν πράξη. Από το ξενοδοχείο στο Μπόρνμουθ και το «Βιτάλιτι», στις 20:00 το βράδυ, στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», μία ημέρα μετά, με ένα ενοικιασμένο αυτοκίνητο, τεράστιο άγχος και μία ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση. Ο Θοδωρής Παπαδάκης και ο Παναγιώτης Χαρτοκόλλης τα κατάφεραν. Και το England365 ήρθε σε επαφή με τον Θοδωρή, που μας μίλησε για την κορυφαία εμπειρία της ζωής του!

12.12.2023 | 09:10

«Τους ξεπέρασε όλους»: Ο Μέσι το Μουντιάλ, ο Χάαλαντ το τρεμπλ και ο Κριστιάνο… 50 γκολ στο 2023! (vids)

Ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Έρλινγκ Χάαλαντ τα… πάντα με τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Χάρι Κέιν άφησε την Τότεναμ για την Μπάγερν Μονάχου, με φόντο τον πρώτο τίτλο της καριέρας του. Στο ίδιο διάστημα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο πρώτος σκόρερ παγκοσμίως, εντός του 2023, φτάνοντας τα 50 φετινά γκολ με την Αλ Νασρ, στα 38 του χρόνια!

11.12.2023 | 11:39

Ο Μουρίνιο δεν θ’ αλλάξει ποτέ: Μετέφερε χαρτάκι με οδηγίες στον Πατρίσιο με… ball boy! (vid)

Κάθε πιθανό τρόπο βρίσκει ο Ζοσέ Μουρίνιο για να γίνει viral και να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του. Αυτή τη φορά, επιστράτευσε ball-boy για να δώσει συγκεκριμένες οδηγίες στον τερματοφύλακα της Ρόμα, στο ματς με τη Φιορεντίνα!  

10.12.2023 | 19:31

«Σάλος» στην Αγγλία λόγω Πεπ: «Πρώτα χειρονομίες σε διαιτητή, μετά… φιλάκια, αλλά τιμωρείται ο Αρτέτα!» (pics)

Πολύ έντονες διαμαρτυρίες από φίλους του αγγλικού ποδοσφαίρου, που… δεν υποστηρίζουν τη Μάντσεστερ Σίτι. Πρωταγωνιστής ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος «ξέφυγε» απέναντι στη Λούτον, αλλά δεν έχει προκύψει δημοσίευμα τιμωρίας του, όπως συνέβη στο ίδιο γήπεδο με τον Μικέλ Αρτέτα!

10.12.2023 | 11:34

Με τον Μαρτίνες... δεν μπλέκεις: Νίκησε την πρώην ομάδα του και φιλούσε το σήμα της Βίλα (pic)

Είναι... άλλη πάστα ανθρώπου και τερματοφύλακα. Είναι τρελός. Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες κατάφερε να κρατήσει την Άρσεναλ στο μηδέν, να συνεισφέρει στην ιστορική νίκη της Άστον Βίλα με το τελικό 1-0 και φιλούσε το σήμα της νυν ομάδας του μπροστά στους ποδοσφαιριστές της πρώην του, η οποία μάλλον δεν τον εκτίμησε όσο τον είχε..  

09.12.2023 | 16:45

«Σάλος» με το πέναλτι κατά της Λίβερπουλ: «Τώρα δύο λεπτά μετά, στο γκολ του Ντίας, απαγορευόταν;»

Η Λίβερπουλ κέρδισε, θα βρίσκεται – τουλάχιστον – μέχρι και τις 19:30 στην κορυφή της βαθμολογίας, ο στόχος επετεύχθη, αλλά τα παράπονα προς τη διαιτησία υφίστανται. Ο λόγος έγκειται στο πέναλτι του που καταλογίστηκε κατά των «κόκκινων», εν αντιθέσει με μία ανάλογη απόφαση, στο Τότεναμ – Λίβερπουλ, πριν από μερικές εβδομάδες!