Ειδήσεις » Best of the rest

13.01.2024 | 17:39

Συγκλονιστικός ο κόσμος της Πορτ Βέιλ: Το σύνθημα υπέρ της Ρέντινγκ και το «δεν μας νοιάζει» για το… εισιτήριο! (vids)

Όλοι με τη Ρέντινγκ. Να σωθεί η ομάδα. Είναι ιστορικό σωματείο, πρέπει να υπάρχει. Όλοι συμφωνούν. Ακόμη και οι φίλοι της Πορτ Βέιλ, που είδαν αυτούς των γηπεδούχων να διακόπτουν την αναμέτρηση και να τους αφήνουν να έχουν κάνει τόσα χιλιόμετρα και να έχουν πληρώσει εισιτήριο, χωρίς λόγο. Και όμως, τάχθηκαν υπέρ τους, φωνάζοντας ένα χαρακτηριστικό σύνθημα!

12.01.2024 | 18:48

Ο ¶αρον Ράμσεϊ και το England365 έγιναν… viral στην Αγγλία: Τι είπε για την ¶ρσεναλ και τους Έλληνες;

Δέχθηκε να μιλήσει στην Ελλάδα, συζήτησε αποκλειστικά με τον Δημήτρη Μανάκο, οι ¶γγλοι το αντιλήφθηκαν και τον έκαναν… viral. Αυτή τη στιγμή, ο ¶αρον Ράμσεϊ φιγουράρει σε διάφορες σελίδες φίλων της ¶ρσεναλ και της Κάρντιφ, με το England365 να «ακούγεται» στο «Νησί»!

11.01.2024 | 17:49

Αδιανόητα υπέροχη παρέμβαση του Κράουτς σε viral video με εξωγήινους!(vid)

Ο τύπος έχει χιούμορ και αυτοσαρκασμό… άλλου επιπέδου! Ο Πίτερ Κράουτς είδε βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από Βραζιλιάνους πεζοπόρους, οι οποίοι πίστεψαν πως αντίκρισαν εξωγήινο και ο άλλοτε επιθετικός της Λίβερπουλ έκανε... γλέντι!  

11.01.2024 | 12:48

Ο Κλοπ σταμάτησε το κοουτσάρισμα και άρχισε να τα λέει με τον Μπεκ στον πάγκο! (vid)

Απίθανος Γιούργκεν Κλοπ, σταμάτησε να δίνει οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του εντός αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια του ημιτελικού με τη Φούλαμ και... τα έλεγε στον Όουεν Μπεκ στον πάγκο!   

09.01.2024 | 17:30

«What a journey»: Ο ¶αρον Ράμσεϊ αποκλειστικά στο England365 στη συνέντευξη της… ζωής του!

Ο ¶αρον Ράμσεϊ στο England365. Ο ¶αρον Ράμσεϊ μιλά στο England365. Ο ¶αρον Ράμσεϊ μιλά αποκλειστικά στο England365. Ο ¶αρον Ράμσεϊ συζητά για πρώτη φορά στην ζωή του με Έλληνα δημοσιογράφο και δέχεται να παραχωρήσει συνέντευξη στην χώρα μας. Μία τεράστια στιγμή για εμάς. Ολόκληρη η ιστορία της καριέρας του, όπως ο ίδιος την μετέδωσε στον Δημήτρη Μανάκο. Γιατί μερικά όνειρα, γίνονται πραγματικότητα!

08.01.2024 | 10:47

Τρελοί Νούνιες και Κονατέ, «κοπανούσαν» οπαδό στους πανηγυρισμούς! (vid)

Ο οπαδός της Λίβερπουλ που πρόλαβε και αγκάλιασε τον ¶ρνολντ λίγο μετά το πρώτο γκολ στο «Έμιρεϊτς», δέχθηκε τις… φιλικές σφαλιάρες των Νούνιες και Κονατέ, με τον τελευταίο να του πετάει και το σκουφί!  

06.01.2024 | 15:42

Η μαγεία του FA Cup: Παίζουν στην 6η κατηγορία, προκρίνονται, το κοινό τους πανηγυρίζει στο… δάσος! (vid)

Μέιντστοουν Γιουνάιτεντ. Ομάδα της 6ης κατηγορίας της Αγγλίας. Σκοράρει κόντρα σε επαγγελματικό σύλλογο, ακολουθεί πανζουρλισμός, οι φίλοι της τρέχουν στο δάσος να πανηγυρίσουν! Υπέροχο το FA Cup…

05.01.2024 | 12:40

Ούτε Formula 1, ούτε κρίκετ: Ρεκόρ τηλεθέασης στο Sky Sports, για σπορ εκτός ποδοσφαίρου, από τα νταρτς!

Το απόλυτο ρεκόρ. Σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι στο Sky Sports. Συνολικά, ο διπλάσιος αριθμός Βρετανών, αν υπολογίσουμε και τα παράνομα link. Είναι εντυπωσιακό, αλλά είναι πραγματικότητα, και όλος αυτός ο πανζουρλισμός για τα νταρτς, οφείλεται ξεκάθαρα στον 16χρονο Λουκ Λίτλερ. Διότι ναι μεν ηττήθηκε στον τελικό από τον ¶γγλο, Λουκ Χάμφρις, και δεν κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αλλά η απήχησή του πλέον είναι τεράστια, με αποτέλεσμα να γίνει και μεγάλη εξαίρεση, προκειμένου να συμμετάσχει στα νταρτς της Premier League, αν και ανήλικος! 

04.01.2024 | 20:28

Από την Premier League μέχρι το NBA, για την ψυχική μας υγεία: Τα επτά πιο… οξύμωρα δευτερόλεπτα του Ρίκι Ρούμπιο! (vid)

Κάποια πράγματα δεν έχουν εξαιρέσεις. Θα μπορούσε να αφορά την Premier League, την Super League, το χάντμπολ, τα «βελάκια», το σκάκι. Στην προκειμένη περίπτωση, αφορά τον Ρίκι Ρούμπιο και την τοποθέτησή του για την ψυχική υγεία. Μία τοποθέτηση που μας έκανε να θυμηθούμε τα επτά πιο… οξύμωρα, δευτερόλεπτα της ζωής του!

04.01.2024 | 12:59

Ξανά στα ολόλευκα η ¶ρσεναλ φωνάζοντας κατά της εγκληματικότητας των νέων...

Η καμπάνια «No More Red» συνεχίζεται για τρίτη σεζόν και η ¶ρσεναλ θα φορέσει τα λευκά της στο προσεχές ματς Κυπέλλου με τη Λίβερπουλ, προκειμένου να συνεχίσει τη στήριξη της προσπάθειας κατά της εγκληματικότητας και της βίας των ανηλίκων…