Ειδήσεις » Best of the rest

21.01.2024 | 10:28

Τρομερά πράγματα από την Μπρέντφορντ, υποδέχθηκε τον Τόνεϊ σαν άλλον... Undertaker! (vid)

Η φήμη του Undertaker είναι τέτοια που δεν χρειάζεται εξηγήσεις. Ειδικά το soundtrack με το οποίο έκανε είσοδο στο ρινγκ. Και κάπως έτσι υποδέχθηκε η Μπρέντφορντ τον Ιβάν Τόνεϊ μετά από 8 μήνες τιμωρίας! 

20.01.2024 | 21:55

«Αν μπορώ να… κλέψω για να κερδίσω, θα το κάνω!» - Η απίθανη κίνηση του Τόνεϊ πριν το γκολ του! (vid)

Βλέποντάς το, όλοι απορήσαμε. Πώς γίνεται να πέρασε την μπάλα από εκείνο το σημείο. Πώς του φάνηκε τόσο απλό… Λίγα λεπτά μετά, η απάντηση έχει δοθεί. Μία «ισχνή» κίνηση του Ιβάν Τόνεϊ, αρκούσε για να ανοίξει… χώρο και να κάνει ευκολότερη τη ζωή του, για το πρώτο του φετινό γκολ στην Premier League!

20.01.2024 | 16:50

«Δεν αξίζει στον Χότζον»: Φοβερό «κλικ» μετά το τέλος στο «Έμιρεϊτς», φήμες για απόλυση από την Πάλας!

Μπορεί αυτό να ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Ρόι Χότζον στους προπονητικούς πάγκους; Ενδέχεται. Διότι και ο ίδιος, έμεινε να κοιτά το πανό των φίλων της Κρίσταλ Πάλας, δευτερόλεπτα μετά την ήττα της ομάδας του με 5-0 από την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς»!

19.01.2024 | 17:43

Ο κάποτε «διάβολος», Μπεμπέ, σκόραρε με εκτέλεση φάουλ από 36 μέτρα! (vid)

O Μπεμπέ που κάποτε παρουσιαζόταν ως ταλέντο που θα άφηνε εποχή και δούλεψε με τον Σερ Άλεξ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πέτυχε γκολ από τα 36 μέτρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής!  

19.01.2024 | 14:32

Ο Κούντους έκανε τον πανηγυρισμό του tradermark, τον μιμήθηκαν οι συμπαίκτες του!

Ο Μοχάμεντ Κούντους σκόραρε δις για τη Γκάνα απέναντι στην Αίγυπτο στο ισόπαλο (2-2) ματς της Πέμπτης, πανηγύρισε όπως ακριβώς το κάνει και στην Πρέμιερ Λιγκ και φάνηκε πως τελικά το… έχουν μάθει όλοι και τον μιμούνται!  

18.01.2024 | 11:55

«Λέτε για τον Τζέραρντ, αλλά άλλος φταίει για το… γλίστρημα»: Ξεσήκωσε αντιδράσεις η δήλωση του Κάραγκερ!

Ο Τζέιμι Κάραγκερ θυμήθηκε το γλίστρημα του Στίβεν Τζέραρντ, που κόστισε τον τίτλο στη Λίβερπουλ το 2014. Όλοι ανέμεναν να μιλήσει για τον αρχηγό των «κόκκινων» και το λάθος του. Εκείνος όμως, θεωρεί πως εκείνο το σφάλμα οφείλεται σε άλλον ποδοσφαιριστή της ομάδας.

17.01.2024 | 18:00

«Δεν μπορούσα να πανηγυρίσω»: Έκοβε εισιτήρια, είναι οπαδός της Γουλβς και έγινε ο… 4ος διαιτητής!

Τον λένε… Ρος, είναι φανατικός φίλος της Γουλβς, βρέθηκε στο «Μολινό», αφού είχε εκτελέσει άριστα την δουλειά του, και παρόλα αυτά, δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει γκολ της ομάδας του. Και όμως, υπάρχει εξήγηση για τον… ρέφερι!

15.01.2024 | 22:32

Επικός Πεπ για το δίλημμα Σίτι ή Μπαρτσελόνα: «Fu*k»! (vid)

Η αντίδρασή του, μάλλον θα ήταν όπως και όλων μας! Ο Πεπ ξέχασε ότι βρίσκεται σε επίσημη εκδήλωση, στο stage των πιο λαμπερών ανθρώπων του ποδοσφαίρου και απάντησε με επικό τρόπο όταν κλήθηκε να διαλέξει την τωρινή Σίτι ή τη Μπαρτσελόνα με την οποία είχε γράψει ιστορία!