Ειδήσεις » Best of the rest

08.12.2023 | 18:44

Ίδια επιλογή, διαφορετική συζήτηση: Το «Ράγια – Ράμσντεϊλ» είναι… χειρότερο του «Ντοκού – Γκρίλις»;

Το έκανε ο Μικέλ Αρτέτα. Το έκανε και ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο πρώτος αποφάσισε να αλλάξει τερματοφύλακα, μεσούσης της σεζόν. Ο δεύτερος έθεσε εκτός ενδεκάδας τον Τζακ Γκρίλις. Για ποιον λόγο όμως, το «Ράγια – Ράμσντεϊλ», προβάλλεται περισσότερο από το «Γκρίλις – Ντοκού»;

07.12.2023 | 13:05

Να τον ακούτε τον Σερ Άλεξ: Θυμάστε τι έλεγε για την Άστον Βίλα τον Αύγουστο;

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μιλά και οι υπόλοιποι ακούμε. Διαφωνούμε με κάτι; Είναι δεκτό. Ας θυμόμαστε όμως, πως ενδέχεται να έχει δίκιο. Και πως αυτό που είπε, μπορεί και να το βρούμε… μπροστά μας. Όπως ακριβώς συνέβη με τη δήλωσή του, μετά την ήττα με 5-1 από τη Νιούκαστλ, στην 1η αγωνιστική της Premier League

06.12.2023 | 17:02

Δώρο Χριστουγέννων στη Γουέστ Χαμ από τον κόσμο της Άρσεναλ: «Εσείς τον Ράις, εμείς… 25 εκατομμύρια!»

«Παράνοια» επικρατεί στον κόσμο της Άρσεναλ για τον Ντέκλαν Ράις, με μερίδα φίλων της ομάδας να θέλει να συγκεντρώσει ένα… αστρονομικό ποσό, προκειμένου να κάνει δώρο στη Γουέστ Χαμ, που έδωσε τη συγκατάθεσή της για μεταγραφή!

06.12.2023 | 00:48

Παράνοια για… αυτή την Άρσεναλ: Ο κόσμος να θέλει να μπει στο γήπεδο και όλος ο πάγκος να είναι ενωμένος! (vid)

Αδιανόητες στιγμές. Η Άρσεναλ σκοράρει στο 97’ και ο κόσμος της θέλει να μπει στο γήπεδο. Οι παίκτες βρίσκονται μπροστά στο κοινό τους και όλος ο πάγκος πανηγυρίζει μαζί. Μία οικογένεια η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα που και την επόμενη Κυριακή, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, θα είναι στην κορυφή της βαθμολογίας!

05.12.2023 | 19:42

Κι όταν ο Τρεντ δεν «εκτελεί», φτιάχνει απίθανες φάσεις! (vid)

Καλά τα δυο γκολ, καλό το περιβραχιόνιο, καλοί οι τρελοί πανηγυρισμοί, αλλά ο Τρεντ Αλεξάντερ - Άρνολντ έχει πάει σε τέτοιο επίπεδο το παιχνίδι του που φτιάχνει φάσεις με απίστευτες μπαλιές από το χώρο του κέντρου στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας! 

04.12.2023 | 12:25

Φοβερός Τσιμίκας, τραβούσε και τον steward πανηγυρίζοντας έξαλλα μαζί του! (vid)

Εκείνος προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά του φροντίζοντας να μην ξεπεράσει κάποιος οπαδός τα όρια και ο Κώστας Τσιμίκας... ξέσπασε και πάνω του, τραβώντας τον steward πάνω στην τρέλα για το γκολ του Άρνολντ και το 4-3 επί της Φούλαμ!  

03.12.2023 | 11:02

«Πικάρισμα» των φίλων της Λίβερπουλ στη Γιουνάιτεντ: «Η Νιούκαστλ, εκτός έδρας, δεν είναι για… όλους!» (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε σε ένα γήπεδο, που η Λίβερπουλ κατάφερε να επικρατήσει με «10» ποδοσφαιριστές και ο κόσμος των «κόκκινων» φρόντισε να… πικάρει την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ. Ένα βίντεο με τον Ντάργουιν Νούνιες ως πρωταγωνιστή, αρκούσε…

02.12.2023 | 17:50

Πεπ, στην Άρσεναλ είναι χαρούμενοι: Τι θα λέγαμε αν αυτή την πάσα την «έβλεπε» ο Εζίλ; (vid)

Τρομερή Άρσεναλ, μαγική εικόνα, καταπληκτικό δεύτερο γκολ και μία υπέροχη στιγμή ανάμεσα σε Ζιντσένκο και Ζεσούς. Δύο πρώην παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι, που είναι ευτυχισμένοι στο Βόρειο Λονδίνο και μας έδωσαν μία στιγμή, που σε κάθε περίπτωση πρέπει να αναγνωριστεί!

01.12.2023 | 21:55

Στείλτε στον Τσάρλι Πατίνο, απαντάει: Ο διάλογος για το Football Manager και το «η Άρσεναλ είναι μεγαλύτερη ομάδα!»

Απίθανο σκηνικό έλαβε χώρα ανάμεσα σε έναν φίλο του ποδοσφαίρου και τον Τσάρλι Πατίνο, με τον πρώτο να του στέλνει μήνυμα και τον δεύτερο να απαντάει. Αδιανόητος διάλογος και… σπόντα για το αν η Άρσεναλ είναι μεγαλύτερη ομάδα από την Παρί Σεν Ζερμέν!