Ειδήσεις » Best of the rest

01.02.2024 | 09:42

Όταν ξέρουν πόσο το θέλεις: Η ατάκα του Ρόμπερτσον στον Νούνιες, με το σκορ στο… 4-1! (vid)

Τέσσερα δοκάρια. Με κάθε τρόπο. Με το δεξί, με το αριστερό, με το κεφάλι, από το σημείο του πέναλτι. Η τύχη να μην σου χαμογελά. Και εσύ να συνεχίζεις να την «κυνηγάς». Και πώς να μην το κάνει άλλωστε, ο Ντάργουιν Νούνιες, όταν έχει συμπαίκτες, ποδοσφαιριστές, όπως ο Άντι Ρόμπερτσον;

31.01.2024 | 18:00

Οι Άγγλοι έμαθαν για τη μεταγραφή της ΑΕΚ με τον Λιούμπισιτς: «MVP κόντρα στην Τσέλσι, τον ήθελαν στη Γιουνάιτεντ!»

Πριν από δύο χρόνια, τον έμαθε όλη η Αγγλία. Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς ξεχώρισε απέναντι στην Τσέλσι, την κέρδισε σε μία από τις δύο περιπτώσεις, προσέλκυσε το ενδιαφέρον φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και… σήμερα, βρίσκεται στην ΑΕΚ, με τους Άγγλους να μην το περιμένουν!

31.01.2024 | 16:35

Ένα last dance περιμέναμε, αλλά… άκυρο: Δεν πρόλαβε ο Κριστιάνο τη μάχη με τον Μέσι!

Προσπάθησε να πιέσει τον οργανισμό του ώστε ν’ ανταποκριθεί σε πιο έντονη θεραπεία προκειμένου να προλάβει να παίξει την Πέμπτη, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Κριστιάνο τελικά θα είναι παρών στο φιλικό της Αλ Νασρ με την Ίντερ Μαϊάμι και κάπως έτσι το last dance που περίμενε ο κόσμος… πήγε περίπατο.  

30.01.2024 | 19:35

Απίθανο: Ο κανονισμός που ο Μουρίνιο γνώριζε, οι διαιτητές όχι και η Τσέλσι «εφάρμοσε» για να πάρει πρωτάθλημα!

Πέφτει ένας ποδοσφαιριστής στο έδαφος, σε μονομαχία με αντίπαλο για μία κεφαλιά. Μπαίνει το ιατρικό τιμ και τον οδηγεί εκτός αγωνιστικού χώρου. Πέφτουν δύο συμπαίκτες κάτω για τον ίδιο λόγο. Ο ρέφερι είναι υποχρεωμένος να περιμένει. Και ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε δώσει εντολή σε Τζον Τέρι και Γκάρι Κέιχιλ να το εφαρμόζουν, να υποκρίνονται πως χτύπησαν και η Τσέλσι να κερδίζει χρόνο. Αποτέλεσμα; Η κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2015!

29.01.2024 | 10:15

Οπαδός Λίβερπουλ: «Ας έχανα την κοπέλα μου, όχι τον Κλοπ»! (vid)

Μάλλον είναι η απάντηση που θα έδινε η πλειοψηφία των οπαδών της Λίβερπουλ κι ένας νεαρός, αφού του έγινε η ερώτηση, δεν δίστασε να το πει! «Θα με σκοτώσει η κοπέλα μου με αυτό που θα πω, αλλά θα προτιμούσα να χάσω εκείνη κι όχι τον Κλοπ» είπε φίλος των «κόκκινων» έξω από το «Άνφιλντ»!  

28.01.2024 | 11:18

Τσάμπα η ταλαιπωρία για Ονάνα με το Κύπελλο Εθνών Αφρικής...

Έκανε τα πάντα για να είναι παρών, να βοηθήσει, να στηρίξει την εθνική ομάδα και τελικά το αποτέλεσμα ήταν ένα μεγάλο μηδενικό. Ο αποκλεισμός του Καμερούν από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής κάνει τον Αντρέ Ονάνα να θυμάται μονάχα την τρέλα και την ταλαιπωρία από την ιστορία που εκτυλίχθηκε τον φετινό Ιανουάριο.  

27.01.2024 | 16:40

Μα έχουν 97 θέσεις διαφορά: Η αδιανόητη πρόκριση της Μέιντστοουν, οι πανηγυρισμοί και το ρεκόρ του... 1978! (vids)

FA Cup. Εκεί που καταργείται η λογική. Εκεί που παύει να υφίσταται κάθε λογής πρόβλεψη. Μία ακόμη απόδειξη; Η πρόκριση της Μέιντστοουν από την 6η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, κόντρα στην Ίπσουιτς, που είναι 2η στην Championship. Τεράστιο «διπλό», το πρώτο της μετά από 2,5 μήνες, με τις αντιδράσεις στο σφύριγμα της λήξης να είναι… επικές!

26.01.2024 | 13:31

«Ενεργοποιείται η… κρυφή ρήτρα»: O Τσάμπι Αλόνσο ΜΠΟΡΕΙ να αφήσει τη Λεβερκούζεν για τη Λίβερπουλ!

Όλοι θέλουν τον Τσάμπι Αλόνσο στο «Άνφιλντ». Άπαντες θα ήθελαν να τον δουν να διαδέχεται τον Γιούργκεν Κλοπ ή τουλάχιστον, η πλειοψηφία των φίλων της Λίβερπουλ. Μπήκαν, έψαξαν, ενημερώθηκαν και είδαν πως «δένεται» με συμβόλαιο με την Μπάγερ Λεβερκούζεν για μία διετία ακόμη. Ναι, αλλά αυτό «σπάει». «Σπάει» αν η Λίβερπουλ τον θέλει το ερχόμενο καλοκαίρι!

26.01.2024 | 10:20

Όποιος πειράζει τον Σαλάχ, θα τα βάζει με τον Λόβρεν: «Αρχίζουν και τα ψέματα»! (pic)

Ο «σωματοφύλακας» του Σαλάχ εκ Κροατίας έσπευσε να τον υπερασπιστεί και να του δείξει πως πάντα θα τον καλύπτει! Ο Λόβρεν αντιλήφθηκε το κλίμα που έχει δημιουργηθεί για τον κολλητό του και δεν άφησε ασχολίαστα όσα έχουν φτάσει και στα δικά του αυτιά μετά τον τραυματισμό του «Φαραώ».  

25.01.2024 | 20:15

Ποιος «κλέβει» πιο πολύ; Ο Τόνεϊ μετακίνησε την μπάλα και σκόραρε, αλλά η Σίτι το κάνει… συνέχεια!

Τι γίνεται με τη μετακίνηση της μπάλας σε φάουλ στην Αγγλία; Ο Ιβάν Τόνεϊ δεν είναι ο μοναδικός, αλλά η δική του προσπάθεια κατέληξε στα δίχτυα. Ποιος όμως το κάνει περισσότερο από όλους; Η Μάντσεστερ Σίτι!