Πρέμιερ Λιγκ – 17η αγωνιστική (preview)

Άκρως ενδιαφέροντα είναι τα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, με το πρόγραμμα του Σαββάτου να περιλαμβάνει τη δοκιμασία της Λίβερπουλ κόντρα στην Κάρντιφ με «φόντο» την κορυφή και αυτή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Γουέστ Χαμ.



Πρέμιερ Λιγκ – 17η αγωνιστική (preview)

Λίβερπουλ - Κάρντιφ (preview)

Η Λίβερπουλ υποδέχεται στο «Άνφιλντ» την Κάρντιφ, στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, με στόχο τη νίκη που θα την επαναφέρει προσωρινά (ενδεχομένως και πιο… μόνιμα) στην κορυφή της βαθμολογίας. «Χαμός» με Μακάι-Ταν στους Ουαλούς. Σέντρα της αναμέτρησης στις 14:45.

Φούλαμ – Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Να καταφέρει να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού θέλει η Φούλαμ, η οποία θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την «αδυναμία» της Μάντσεστερ Σίτι στα εκτός έδρας παιχνίδια και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους «πολίτες», γνωρίζοντας ωστόσο πως η αποστολή της θα είναι δύσκολη.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ (preview)

Την πρώτη της νίκη στο «Ολντ Τράφορντ» σε αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ, μετά από περίπου ενάμιση μήνα, θα αναζητήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη σημερινή (21/12) αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ.

Κρίσταλ Πάλας - Νιούκαστλ (preview)

Να επιστρέψουν στις νίκες για εντελώς διαφορετικούς λόγους θέλουν Κρίσταλ Πάλας και Νιούκαστλ στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Selhurst Park» στο πλαίσιο της 17ης «στροφής» της Πρέμιερ Λιγκ.

Γουέστ Μπρομ - Χαλ (preview)

Στην μετά Στιβ Κλαρκ εποχή, η Γουέστ Μπρομ υποδέχεται την Χαλ για την 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Στόουκ - Άστον Βίλα (preview)

Τη νίκη που θα φέρει τη μία από τις δύο πάνω από τους 20 βαθμούς θα ψάξουν στη μεταξύ τους αναμέτρηση Στόουκ και Άστον Βίλα.

Σάντερλαντ - Νόριτς (preview)

Ο φετινός στόχος για τη Σάντερλαντ γνωστός. Η παραμονή. Το ίδιο ισχύει και για τη Νόριτς, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται στο «Στάδιο του Φωτός» μετά τη μεγάλη πρόκριση της γηπεδούχου στους «4» του Λιγκ Καπ κόντρα στην Τσέλσι.