Σάντερλαντ - Νόριτς (preview)

Ο φετινός στόχος για τη Σάντερλαντ γνωστός. Η παραμονή. Το ίδιο ισχύει και για τη Νόριτς, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται στο «Στάδιο του Φωτός» μετά τη μεγάλη πρόκριση της γηπεδούχου στους «4» του Λιγκ Καπ κόντρα στην Τσέλσι.



Σάντερλαντ - Νόριτς (preview)

Ένα γκολ στο 118’ ήταν αρκετό στη Σάντερλαντ για να αποκλείσει την Τσέλσι στους «8» του Λιγκ Καπ και το ίδιο γκολ θα επιδιώξει κατά την επιστροφή της στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα κόντρα στη Νόριτς.

Οι «μαυρόγατες» θέλουν να επωφεληθούν της έδρας τους και να επιστρέψουν στις νίκες μετά τις 10/11 όταν και κέρδισαν, και πάλι εντός έδρας, τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στην αντίπερα όχθη το σύνολο του Κρις Χιούτον θέλει να κάνει την… απόδραση από το «Στάδιο του Φωτός» μετά την ισοπαλία κόντρα στην Σουόνσι και να επιστρέψει στις νίκες, με το τρίποντο να τη φέρνει ακόμη πιο μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Αγωνιστικά νέα:

Ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού οι δύο απόντες στο παιχνίδι του Λιγκ Καπ κόντρα στην Τσέλσι, Στίβεν Φλέτσερ και Τζακ Κόλμπακ, επέστρεψαν κανονικά στις προπονήσεις μετά από ίωση.

Από την άλλη, τα ίδια ισχύουν και για τη Νόριτς, με τους Ρίκι φαν Βόλσφβινκελ και Ρόμπερτ Σνόντγκρας να επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σάντερλαντ (4-5-1): Μανόνε – Σελούσκα, Ο’Σέι, Μπράουν, Μπάρντσλεϊ – Κι, Λάρσον, Κάτερμολ, Κόλμπακ, Τζιακερίνι - Άλτιντορ

Νόριτς (4-5-1): Ράντι – Γουίτεϊκερ, Τέρνερ, Μπασόνγκ, Όλσον – Χάουσον, Τζόνσον, Φερ, Ρέντμοντ, Ελμάντερ - Χούπερ