Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ (preview)

Την πρώτη της νίκη στο «Ολντ Τράφορντ» σε αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ, μετά από περίπου ενάμιση μήνα, θα αναζητήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη σημερινή (21/12) αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ.



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ (preview)

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, πέραν της νίκης, θα θεωρηθεί αποτυχία για τους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι αγνοούν το εντός έδρας τρίποντο από το ντέρμπι με την Άρσεναλ στις 10/11, ενώ σε περίπτωση ήττας θα ισοφαρίσουν το αρνητικό ρεκόρ των τριών σερί χαμένων αγώνων μπροστά στο κοινό τους από το μακρινό 1979!

Άπαντες γνωρίζουν πως τα περιθώρια έχουν στενέψει και πως νέα, ενδεχόμενη νέα απώλεια θα μεγαλώσει το χάσμα από τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες μοιάζει πιο συγκεντρωμένη, αλλά και περισσότερο... επιβαρυμένη εξαιτίας των συνεχόμενων αγώνων σε Τσάμπιονς Λιγκ, πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ Αγγλίας. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, στις ήδη γνωστές απουσίες των Φαν Πέρσι, Κάρικ και Φελαϊνί προστέθηκε χθες και το όνομα του Νάνι!

Από τη μεριά τους, οι φιλοξενούμενοι με τον «αέρα» του σπουδαίου διπλού επί της Τότεναμ στο Λιγκ Καπ (το δεύτερο τη φετινή σεζόν στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν μετά το πρωτάθλημα) θα επιχειρήσουν να δώσουν συνέχεια στις καλές τους εμφανίσεις, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι το έργο τους δεν είναι καθόλου εύκολο. Πολύ περισσότερο αν αναλογιστεί κανείς ότι συνολικά μετρούν μόλις 8 νίκες στο «Ολντ Τράφορντ», με τελευταία το 2007, έναντι 38 ηττών (6 ματς ήρθαν ισόπαλα). Στην προσπάθεια να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, η ομάδα του Σαμ Αλαρντάις θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Κάρολ, Πέτριτς, Ριντ και Ντάουνινγκ.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Ράφαελ, Έβανς, Φέρντιναντ, Εβρά, Κλέβερλι, Τζόουνς, Βαλέντσια, Ρούνεϊ, Γιανγκ, Γουέλμπεκ.

-Η υπόλοιπη αποστολή: Λίντεγκααρντ, Φάμπιο, Άντερσον, Ζαχά, Γκιγκς, Γιανουζάι, Φλέτσερ, Ερνάντες, Σμόλινγκ, Καγκάβα, Βίντιτς.

Γουέστ Χαμ: Γιασκελάινεν, Ο'Μπράιεν, Τόμκινς, Κόλινς, ΜακΚάρτνεϊ, Κόλισον, Τέιλορ, Νομπλ, Τζάρβις, Μαϊγκά, Ντιαμέ.

-Η υπόλοιπη αποστολή: Άντριαν, Σπίγκελ, Ντεμέλ, Ρατ, Ντιαρά, Μόρισον, Τζο Κόουλ, Κάρλτον Κόουλ, Τσάμπερς, Βαζ Τε, Λι, Μονκούρ.