Στόουκ - Άστον Βίλα (preview)

Τη νίκη που θα φέρει τη μία από τις δύο πάνω από τους 20 βαθμούς θα ψάξουν στη μεταξύ τους αναμέτρηση Στόουκ και Άστον Βίλα.



Στόουκ - Άστον Βίλα (preview)

Αν έχεις φτάσει τους 40 βαθμούς στην Πρέμιερ Λιγκ, κατά το μεγάλο βαθμό θεωρείσαι ασφαλής για την παραμονή στην κατηγορία. Στα μισά αυτής της διαδρομής θέλουν να φτάσουν Στόουκ και Άστον Βίλα, οι οποίες κοντράρονται στο «Μπριτάνια» για ένα τρίποντο που μπορεί να αποδειχθεί… χρυσάφι για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ελαφρύ προβάδισμα φαίνεται πως έχουν οι γηπεδούχοι, αφού είναι αήττητοι εδώ και τρεις αγωνιστικές (2 ισοπαλίες, 1 νίκη) τη στιγμή που οι… πληγωμένοι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δύο ήττες.

Αγωνιστικά νέα:

Τα μόνα προβλήματα για τον Μαρκ Χιούζ είναι οι Ράιαν Σόκρος και Στέφεν Άιρλαντ, με τον πρώτο να είναι αμφίβολος λόγω τραυματισμού στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι του Λιγκ Καπ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον δεύτερο να μην μπορεί να αντιμετωπίσει τον σύλλογο στον οποίο ανήκει.

Για την Άστον Βίλα και τον Πολ Λάμπερτ, ο Φάμπιαν Ντελφ επιστρέφει από τιμωρία, τη στιγμή που ο Γκάμπριελ Αγκμπονλαχόρ θα εκτίσει την ποινή του, μίας αγωνιστικής, για τις πέντε κίτρινες κάρτες που αντίκρισε στο πρωτάθλημα έως τώρα. Αμφίβολος ο Ρον Φλάαρ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Στόουκ (4-5-1): Μπέγκοβιτς – Κάμερον, Σόκρος, Γουίλσον, Πίτερς – Γουόλτερς, Γουέλαν, Ενζονζί, Αρναούτοβιτς, Ασαΐντι – Κράουτς

Άστον Βίλα (4-3-3): Γκούζαν – Μπακουνά, Χερντ, Κλαρκ, Λούνα – Γουέστγουντ, Ελ Αχμάντι, Ντελφ – Βάιμαν, Κόζακ, Μπεντέκε