Κρίσταλ Πάλας - Νιούκαστλ (preview)

Να επιστρέψουν στις νίκες για εντελώς διαφορετικούς λόγους θέλουν Κρίσταλ Πάλας και Νιούκαστλ στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Selhurst Park» στο πλαίσιο της 17ης «στροφής» της Πρέμιερ Λιγκ. 



Κρίσταλ Πάλας - Νιούκαστλ (preview)

Οι «αετοί» του Λονδίνου προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-1 από την Τσέλσι σε ένα ματς που ούτως ή άλλως ήταν… εκτός προγράμματος.

Όπως πρόσφατα δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Τόνι Πιούλις, η «μοίρα» της Πάλας φέτος θα κριθεί από τα αποτελέσματα στην έδρα της και το ματς με τη Νιούκαστλ είναι ύψιστης σημασίας, καθώς οι γηπεδούχοι παραμένουν κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και βρίσκονται στο -1 από την «σωτήρια» 17η θέση.

Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου από την πλευρά της προέρχεται από την ισοπαλία (1-1) με τη Σαουθάμπτον στο «St James’ Park», σε ένα ματς που όσο εύκολα θα μπορούσε να το πάρει, άλλο τόσο θα μπορούσε και να το χάσει. Οι «καρακάξες» βρίσκονται στην 6η θέση του πίνακα με 27 βαθμούς και σήμερα θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, ούτως ώστε να διατηρηθούν σε επαφή με τις «ευρωπαϊκές» θέσεις. 

Αγωνιστικά νέα:

Οι γηπεδούχοι αναμένεται να παραταχθούν σήμερα χωρίς τους τραυματίες Χαντ, Μάρεϊ, Τόμας, Γκουεντιούρα και Γουίλιαμς, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Ο’ Κίφι και Ντιγκατσόι. Στα ευχάριστα η επιστροφή του Μόξεϊ. Ο Άλαν Πάρντιου από την άλλη ετοιμάζει τα πλάνα του βρισκόμενος στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς επιστρέφει και ο Γιοάν Καμπάιγ, ο οποίος έλειψε λόγω τιμωρίας από το ματς της περασμένης εβδομάδας.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Κρίσταλ Πάλας: Σπερόνι – Ντελανέι, Μαριάπα, Γκάμπιντον, Γουάρντ – Μπάναν, Τζέντινακ, Ντιγκατσόι, Πάντσεον – Σαμάκ, Ζερόμ

Νιούκαστλ: Κρουλ – Ντεμπισί, Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Σαντόν – Σισοκό, Καμπάιγ, Τιοτέ, Γκουφράν – Σισέ, Ρεμί