Φούλαμ – Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Να καταφέρει να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού θέλει η Φούλαμ, η οποία θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την «αδυναμία» της Μάντσεστερ Σίτι στα εκτός έδρας παιχνίδια και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους «πολίτες», γνωρίζοντας ωστόσο πως η αποστολή της θα είναι δύσκολη.



Φούλαμ – Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Στο τελευταίο της παιχνίδι, η Φούλαμ ηττήθηκε εκτός έδρας από την Έβερτον με 4-1, ωστόσο το τελευταίο της παιχνίδι μέσα στο «σπίτι» της νίκησε με 2-0 την Άστον Βίλα.

Οι «κότατζερς» βρίσκονται μόλις ένα βαθμό κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην πανίσχυρη Μάντσεστερ Σίτι, ώστε να μπορέσουν να.. ανασάνουν, έστω και για λίγο.

Από την άλλη, το σύνολο του Μανουέλ Πελεγκρίνι παραμένει αήττητο στα τελευταία πέντε παιχνίδια, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, με τελευταία αυτή κόντρα στη πρωτοπόρο Άρσεναλ, η οποία συνοδεύτηκε με την εμφατική νίκη με 6-3.

Παρά το γεγονός ότι η εκτός έδρας επιδόσεις των «πολιτών» από την έναρξη της σεζόν δεν είναι και οι καλύτερες, στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έχουν καταφέρει να μείνουν αήττητοι, την ώρα που κόντρα στη Φούλαμ έχουν αποφύγει την ήττα στις τελευταίες οχτώ αναμετρήσεις.

Αγωνιστικά νέα:

Φούλαμ:

Πιθανή είναι η επιστροφή του Φερνάντο Αμορεμπιέτα στην αγωνιστική δράση μετά από τρεις εβδομάδες απουσίας λόγο τραυματισμού στον δικέφαλο.

Απών θα είναι ο Ούγκο Ρονταλέγκα, του οποίου η επιστροφή υπολογίζεται στην «Boxing Day», ενώ στα «πιτς» είναι και ο Μπρεντ Χάνγκελαντ με πρόβλημα στην πλάτη.

Μάντσεστερ Σίτι:

Χωρίς τον πρώτο της σκόρερ, Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα θα παραταχθεί η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Φούλαμ.

Ο Ματία Νάστασιτς έχουν πιθανότητες επιστροφής μετά τον τραυματισμό που είχαν, ενώ απίθανη είναι η συμμετοχή των Πάμπλο Ζαμπαλέτα, Μίκα Ρίτσαρντς και Στέβαν Γιόβετιτς, με τους δύο πρώτους να αντιμετωπίζουν αμφότεροι πρόβλημα τραυματισμού στον δικέφαλο.

Πιθανές ενδεκάδες:

Φούλαμ (4-3-3): Στεκέλενμπουργκ – Ρίτερ, Σεντέρος, Χιούζ, Ρίισε – Σίντγουελ, Πάρκερ, Καραγκούνης – Ντεγιαγκά, Μπερμπάτοφ, Κατσάνικλιτς

Μάντσεστερ Σίτι (4-2-3-1): Παντίλιμον – Κολάροφ, Κομπανί, Λέσκοτ, Κλισί – Γκαρσία, Ρόντγουελ – Νάβας, Σίλβα, Νασρί – Νεγρέδο