Ειδήσεις » Carabao Cup

01.11.2023 | 22:53

Νέο… σοκ στο «Ολντ Τράφορντ»: Δύο γκολ σε επτά λεπτά η Νιούκαστλ στην τραγική άμυνα της Γιουνάιτεντ! (vids)

Ακόμη μία φορά φέτος, πολύ κακή ανασταλτική λειτουργία από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Αλμιρόν να δίνει στη Νιούκαστλ το προβάδισμα, μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» και τον Χολ να κάνει το 2-0, επτά λεπτά μετά!  

01.11.2023 | 22:26

Ίδιος διαιτητής, ξανά λάθος: Το φάουλ στον Ράμσντεϊλ και ο Χούπερ του Τότεναμ – Λίβερπουλ! (vid)

Κόρνερ η Γουέστ Χαμ, φάουλ ο Τόμας Σούτσκεκ, αυτογκόλ ο Μπεν Γουάιτ και… 1-0. Μόνο που μοιάζει δεδομένο πως δεν θα έπρεπε να κατοχυρωθεί το γκολ. Ο διαιτητής του Τότεναμ – Λίβερπουλ όμως, Σιμόν Χούπερ, είχε ξανά άλλη άποψη!

30.10.2023 | 20:57

Ιστορική αλλαγή για το Λιγκ Καπ, 52 χρόνια μετά: Πάντα με βασικούς και… ένας ημιτελικός!

Σε μία ιστορική αλλαγή αναμένεται να προβεί το Λιγκ Καπ, για πρώτη φορά μετά από 52 χρόνια, υποχρεώνοντας παράλληλα τους συλλόγους της Premier League να παίζουν με τους βασικούς τους ποδοσφαιριστές στον θεσμό. Τεράστιο το κέρδος της EFL, οδεύουμε σε μία «ιστορική» συμφωνία.

28.09.2023 | 11:44

Έντι Χάου, τα κατάφερες με την… 14η: Πρώτη νίκη επί του Πεπ, και ας άργησε επτά χρόνια!

Την πρώτη νίκη της καριέρας του επί του Πεπ Γκουαρδιόλα πανηγύρισε ο Έντι Χάου, ο οποίος στην 14η συνάντηση με τον Καταλανό προπονητή, ευτύχησε… επιτέλους να τον κερδίσει. «Ισοφάρισε» πλέον τις νίκες που έχει καταγράψει και επί του Γιούργκεν Κλοπ, χρειάστηκε επτά χρόνια για να κάνει… σεφτέ!

27.09.2023 | 23:56

Στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» έχει… στάση: Η Νιούκαστλ πέταξε έξω τη Μάντσεστερ Σίτι! (vid)

Εκτός Λιγκ Καπ από…  νωρίς η Μάντσεστερ Σίτι, με τη Νιούκαστλ να επικρατεί με 1-0 και να την αποκλείει από τη συνέχεια του θεσμού. Το γκολ της νίκης ο Αλεξάντερ Ίσακ, φάνηκε η απουσία του Ρόδρι για τους «πολίτες»!

27.09.2023 | 23:41

Η Λίβερπουλ το γύρισε ξανά, η Άρσεναλ προκρίθηκε πειστικά και η Τσέλσι θυμήθηκε τι σημαίνει «νίκη»! (vids)

Θα συνεχίσει να μένει πίσω στο σκορ για να δει αν θα μπορεί να το γυρίσει η Λίβερπουλ; Ουδείς γνωρίζει, αλλά το έκανε… ξανά,  με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 3-1 της Λέστερ στο «Άνφιλντ» με ανατροπή! Την ίδια ώρα, Άρσεναλ και Τσέλσι συνεχίζουν στον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ, κερδίζοντας Μπρέντφορντ και Μπράιτον αντίστοιχα με 1-0, ενώ η Γουέστ Χαμ του Ντίνου Μαυροπάνου πήρε δύσκολο «διπλό» στο «σπίτι» της Λίνκολν από τη League One!