Ειδήσεις » Carabao Cup

27.09.2023 | 20:58

Ώρα για Λιγκ Καπ: Δύο Έλληνες βασικοί, τέλος στις… 499 ημέρες για τον Σμιθ Ρόου, η Μπράιτον συναντά τον Καϊσέδο!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέχεια του 3ου γύρου του Λιγκ Καπ, με τις οκτώ πρώτες ομάδες της κατάταξης της Premier League να μπαίνουν σε αυτόν, όπως και η Γουέστ Χαμ. Ξεχωρίζει η συνάντηση της Τσέλσι με την Μπράιτον, με πολλές αλλαγές η Άρσεναλ κόντρα στην Μπρέντφορντ, παίζει ξανά ο Τσιμίκας με τη Λίβερπουλ, για πρώτη φορά μετά την ανανέωση του συμβολαίου του!  

27.09.2023 | 20:15

Ο ιδιαίτερος κανόνας του Λιγκ Καπ και η Μπρέντφορντ που είπε «ναι» στην Άρσεναλ για τον Ράγια!

Ήταν υποχρεωμένη η Άρσεναλ να ρωτήσει την Μπρέντφορντ, αναφορικά με το ζήτημα της συμμετοχής του Νταβίντ Ράγια στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ, απέναντί της. Οι «κανονιέρηδες» το έπραξαν, η απάντηση ήταν θετική, ο κανόνας του θεσμού εφαρμόστηκε σωστά και μένει να δούμε την επιλογή του Μικέλ Αρτέτα!

26.09.2023 | 23:55

«Καθάρισε» εύκολα η Γιουνάιτεντ, αυτή… δεν είναι Γουλβς, αποκλεισμός και για τη Λούτον! (vids)

Με μεγάλο ενδιαφέρον εξελίχθηκε ο 3ος γύρος του Λιγκ Καπ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προκρίνεται με χαρακτηριστική ευκολία απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας με 3-0, τη στιγμή που η Γουλβς «αυτοκτονούσε» στην έδρα της Ίπσουιτς. Εκτός θεσμού και η Λούτον, που ηττήθηκε με 1-0 από την Έξετερ της League One.

26.09.2023 | 23:16

Τρομερό «τρολάρισμα» στο Twitter για τον Τεν Χαγκ: «Αργείς να βγεις από τα αποδυτήρια, σε ενοχλεί ο Σάντσο;»

Απίθανα σχόλια στο twitter για τον Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος άργησε να εμφανιστεί με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου για 1,5 λεπτό, δίνοντας… πάτημα για «τρολάρισμα» στους υποστηρικτές του Σάντσο!

26.09.2023 | 22:27

Το «Ολντ Τράφορντ» δεν έχει ξεχάσει τον Κριστιάνο και ο Γκαρνάτσο πανηγυρίζει σαν αυτόν! (vid)

Πολύ όμορφη κίνηση από το «Ολντ Τράφορντ» κατά τη διάρκεια της αλλαγής του Ντιν Χέντερσον, ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τραυματίστηκε στο ντεμπούτο του με την Κρίσταλ Πάλας. Ένα λεπτό μετά, ο αντικαταστάτης του, Τζόνστοουν, είδε την εστία του να παραβιάζεται!