Ειδήσεις » Carabao Cup

25.02.2024 | 19:43

Στα κόκκινα η κούπα, με δημιουργό Τσιμίκα για το ... 10 το καλό! (vid)

Η Λίβερπουλ είναι η θριαμβεύτρια του μαγικού τελικού του φετινού Λιγκ Καπ στο «Γουέμπλεϊ»! Με σκόρερ τον Φαν Ντάικ και δημιουργό τον Κώστα Τσιμίκα, οι «κόκκινοι» έφτασαν στη 10η κατάκτηση της διοργάνωσης, επικρατώντας 1-0 της Τσέλσι! Θα μείνει στην ιστορία αυτό το ματς, σε φοβερή μέρα οι δύο τερματοφύλακες, από ένα ακυρωθέν γκολ, από ένα δοκάρι και έντονα παράπονα των νικητών από τον VAR και τον ρέφερι!

25.02.2024 | 18:32

Ξανά πρωταγωνιστής ο VAR, εκτεθειμένος ο Έντο στο... μπασκετικό σκριν πριν το γκολ του Φαν Ντάικ (vid)

Ο Φαν Ντάικ στο 60ο λεπτό του τελικού του Λιγκ Καπ σκόραρε, αλλά ο Γουατάρου Έντο - που για κάποιο λόγο ο VAR και ο ρέφερι έκριναν ότι επηρέαζε τη φάση - ήταν εκτεθειμένος όταν εφάρμοσε την πανέξυπνη κομπίνα με το... σκριν στον Κόλγουιλ. 

25.02.2024 | 16:32

Φαν Ντάικ για τον τελικό: «Δεν σκεφτόμαστε ότι φεύγει ο κόουτς...» (vid)

Το πιο ισχυρό κίνητρο για την κατάκτηση του τίτλου, είναι η ιστορία της Λίβερπουλ και η επιθυμία όλων να προσφέρουν ακόμα ένα τρόπαιο στο κλαμπ. Και αυτό μπαίνει πάνω απ' όλα, όπως ξεκαθάρισε ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού του Λιγκ Καπ, λέγοντας πως το θέμα της αποχώρησης του Κλοπ δεν απασχολεί το μυαλό τους, τη δεδομένη στιγμή.  

25.02.2024 | 15:29

Παρατείνεται η αγωνία για Σαλάχ και Νούνιεζ στον τελικό... (vid)

Αν και ένα βίντεο δεν μπορεί ν' αποτελέσει αποδεικτικό στοιχείο, το υλικό που μοιράστηκε η Λίβερπουλ με τον κόσμο από την άφιξη του Κλοπ και των παικτών στο «Γουέμπλεϊ» για τον τελικό του Λιγκ Καπ, παρατείνει την αγωνία όλων για τη συμμετοχή των Σαλάχ και Νούνιεζ.  

25.02.2024 | 10:48

Ο Ποτσετίνο, το Μουντιάλ του '78 με τον πατέρα του και το μήνυμα: «Όλοι θέλουμε το τρόπαιο»

Με επίκληση στο συναίσθημα, όπως σχεδόν... επιβάλλεται σε τέτοιες μεγάλες περιστάσεις, έστειλε μήνυμα ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στον κόσμο της Τσέλσι ενόψει του τελικού του Λιγκ Καπ. Οι αναμνήσεις με τον μπαμπά του στο Μουντιάλ του '78 και οι εικόνες που θέλει να έχει να θυμάται από το «Γουέμπλεϊ». «Η Λίβερπουλ είναι ικανή για... καταιγίδα» σχολίασε...  

25.02.2024 | 10:27

Μπλε και κόκκινοι ξανά στο χορτάρι και το τρόπαιο να περιμένει στα 107 σκαλιά...

Επανάληψη της κατάστασης που διαμορφώθηκε πριν από μια διετία. Οι ίδιοι φιναλίστ. Αρκετά διαφορετικά δεδομένα. Η μια πλευρά με άλλον προπονητή. Η Τσέλσι και η Λίβερπουλ σε ακόμα ένα ραντεβού, πολύ διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Γιατί αυτή τη φορά περιμένει ένα τρόπαιο που θ' αλλάξει όλη τη σεζόν και για τις δύο. Ο τελικός του Λιγκ Καπ είναι εδώ!