Ειδήσεις » Carabao Cup

07.02.2024 | 21:47

Η Σαρρή το κάνει ξανά: Φοβερό γκολ με την Μπράιτον στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ! (vid)

Σκοράρει και πάλι η Βεατρίκη Σαρρή με την φανέλα της Μπράιτον και κάνει το 1-0 απέναντι στην Άστον Βίλα. Τρίτο γκολ στο Λιγκ Καπ, στον δρόμο της πρόκρισης η γυναικεία ομάδα των «γλάρων», για τα ημιτελικά!

25.01.2024 | 15:23

Οι οδυνηρές μνήμες του Ποτσετίνο θα πρέπει να γίνουν κίνητρο κόντρα στον Κλοπ

Θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι σε τελικό έπειτα από το 2019 στη Μαδρίτη. Τότε που ουσιαστικά ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο «άδειασε» πνευματικά και μερικούς μήνες αργότερα απομακρύνθηκε από την Τότεναμ. Φέτος, διεκδικεί το Λιγκ Καπ ως κόουτς της Τσέλσι και κόντρα στον Κλοπ θα πρέπει να μετατρέψει τον «πόνο» σε κίνητρο επιτυχίας!  

24.01.2024 | 23:56

Πέρασε η Λίβερπουλ κι έκλεισε νέο ραντεβού με την Τσέλσι για κούπα! (vids)

Όπως πριν από δυο χρόνια, έτσι και φέτος ο μεγάλος τελικός του Λιγκ Καπ θα είναι ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Λίβερπουλ! Οι «κόκκινοι» εξασφάλισαν κι εκείνοι την παρουσία τους στο «Γουέμπλεϊ» μετά το 1-1 (3-2 συνολικό σκορ) με τη Φούλαμ στη ρεβάνς των ημιτελικών στο Λονδίνο και θα ξαναβρεθούν στην πρωτεύουσα (25/02), διεκδικώντας τον 10ο τίτλο τους στον θεσμό!  

24.01.2024 | 16:41

Για τον Τιάγκο: Το λατρεμένο παιδί της Τσέλσι είναι κίνητρο για το Λιγκ Καπ

Ουδείς γνωρίζει αν θα επιλέξει το καλοκαίρι να συνεχίσει την καριέρα του. Το συμβόλαιό του με την Τσέλσι λήγει το καλοκαίρι. Έχει αγαπηθεί τρομερά στους «μπλε» και έχει αγαπήσει τον κόσμο. Κι όμως, το «Γουέμπλεϊ» του έχει προσφέρει μονάχα δυσάρεστες αναμνήσεις. Γι’ αυτό φέτος, ο Τιάγκο Σίλβα, είναι… κίνητρο από μόνος του για το Λιγκ Καπ!  

24.01.2024 | 13:40

Από Γενάρη μήνα ξεπεράστηκε ήδη ο περσινός πρώτος σκόρερ της Τσέλσι!

Ο εκπληκτικός Κόουλ Πάλμερ έχοντας αποδειχθεί ίσως η καλύτερη θερινή μεταγραφή της Τσέλσι του Ποτσετίνο, φρόντισε με τα δυο του γκολ στη ρεβάνς των ημιτελικών του Λιγκ Καπ να ξεπεράσει ήδη την καλύτερη επίδοση που είχε καταγραφεί για τους «μπλε» σε ολόκληρη την περσινή σεζόν!  

24.01.2024 | 10:30

«Εγώ θα σε αγαπώ και μη σε νοιάζει»: Οι πανηγυρισμοί των φίλων της «Μπόρο» στο… 6-1! (vid)

Σπουδαίος ο κόσμος της Μίντλεσμπρο. Μερικά δευτερόλεπτα μόνο, αρκούν για να το διαπιστώσει κανείς. Εκεί που το 6-0 της Τσέλσι, έγινε… 6-1. Ένας «πανζουρλισμός» για το πρώτο γκολ μετά το 2001, μία αποθέωση. Και ας αποκλείστηκε με «κάτω τα χέρια». Δείτε μία… απίθανη στιγμή στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!

12.01.2024 | 11:52

Ο 20χρονος Μπράντλεϊ έκανε τον Κλοπ να καμαρώνει: «Δεν υπάρχει περίπτωση να βγω»! (vid)

Ο Κόνορ Μπράντλεϊ πήρε την ευκαιρία του και δεν υπήρχε περίπτωση να την αφήσει. Ακόμα κι αν θα ερχόταν αναποδιά, είχε αποφασίσει να συνεχίσει με «αυτοθυσία». Και αυτό έκανε, με τον Κλοπ να χαμογελά ακούγοντάς τον να μη θέλει με τίποτα να βγει με αλλαγή στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ με τη Φούλαμ.  

10.01.2024 | 23:54

Ανατροπή τελικού σε 3 λεπτά για τη Λίβερπουλ!

Το έκανε κι αυτό η Λίβερπουλ και «βλέπει» προς τον τελικό του Λιγκ Καπ στο «Γουέμπλεϊ»! Παρά τις απουσίες και το γεμάτο υποχρεώσεις πρόγραμμα, παραμένει ασταμάτητη και κατάφερε με ανατροπή σε 3 λεπτά στο δεύτερο μέρος να φτάσει στο 2-1 επί της Φούλαμ στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στο «Άνφιλντ»!