Ειδήσεις » Carabao Cup

09.01.2024 | 23:55

Πανάξιο προβάδισμα πρόκρισης για τη Μίντλεσμπρο κόντρα στην Τσέλσι!

Καταβάλλοντας τεράστια προσπάθεια και αφήνοντας όλες τις δυνάμεις τους στο χορτάρι, οι παίκτες της Μίντλεσμπρο πανηγύρισαν το 1-0 επί της Τσέλσι στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Λιγκ Καπ! Τρομερά μαχητική η ομάδα του Κάρικ, συνηθισμένο το πισωγύρισμα για το προβληματικό σύνολο του Ποτσετίνο. Στις 23/01 ο επαναληπτικός στο «Στάμφορντ Μπριτζ».  

09.01.2024 | 15:28

Χάνει και τον Άρνολντ για μερικές εβδομάδες η Λίβερπουλ!

Απίθανα πράγματα στη Λίβερπουλ με τους τραυματίες, αφού και ο Αλεξάντερ – Άρνολντ θα είναι απών για μερικές εβδομάδες, χάνοντας φυσικά και τον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ με τη Φούλαμ στο «Άνφιλντ», το βράδυ της Τετάρτης!  

08.01.2024 | 14:14

Ημιτελικοί δίχως VAR στο Λιγκ Καπ, δεν έχει υπάρξει εγκατάσταση στο Riverside

Οι διαιτητές και οι βοηθοί θα στερηθούν τη βοήθεια της τεχνολογίας στους ημιτελικούς του φετινού Λιγκ Καπ. Μάλιστα, στο Riverside όπου η Μίντλεσμπρο θα υποδεχθεί την Τσέλσι το βράδυ της Τρίτης, δεν υπάρχει και η απαραίτητη εγκατάσταση.

21.12.2023 | 10:49

Ο Κλοπ προειδοποίησε για το ντέρμπι: «Όποιος δεν μπορεί, να δώσει το εισιτήριό του»! (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ αντιλήφθηκε πως ο κόσμος της Λίβερπουλ μάλλον ήταν αρκετά χαλαρός στις εξέδρες το βράδυ της Τετάρτης και προειδοποίησε ότι στο ντέρμπι με την Άρσεναλ το Σάββατο, θα πρέπει να εμφανιστούν στο γήπεδο όσοι έχουν ψυχή. Αλλιώς, ας παραχωρήσουν το εισιτήριό τους!  

21.12.2023 | 00:35

Ντέρμπι μόνο υπό προϋποθέσεις στον μεγάλο τελικό του Λιγκ Καπ!

Οι Μίντλεσμπρο και Φούλαμ έχουν μπροστά τους μεγάλες προκλήσεις, αφού καλούνται να ξεπεράσουν τα εμπόδια των Τσέλσι και Λίβερπουλ αντίστοιχα στους ημιτελικούς του φετινού Λιγκ Καπ! Η κλήρωση για τους «4» απέτρεψε το μεγάλο ντέρμπι και αυτό θα λάβει χώρα μονάχα αν τα δύο φαβορί από την Πρέμιερ βρεθούν στην τελευταία μέρα του τουρνουά στο «Γουέμπλεϊ»! 

20.12.2023 | 23:51

Πρόκριση με πεντάρα και με το απαραίτητο ξέσπασμα για τη Λίβερπουλ!

Μετά τον εκνευρισμό που της προκλήθηκε για το 0-0 με τη Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ εμφανίστηκε πεισμωμένη και πιο αποτελεσματική κόντρα στη Γουέστ Χαμ στο «Άνφιλντ», καταφέρνοντας με το εμφατικό 5-1 να περάσει στα ημιτελικά του φετινού Λιγκ Καπ! Στο 29-2 σταμάτησαν οι τελικές για τις δύο ομάδες!

20.12.2023 | 10:40

Αν το Λιγκ Καπ είχε… VAR, ο Καϊσέδο θα είχε αποβληθεί στα 100 δευτερόλεπτα! (vid)

Ο καλύτερος του γηπέδου. Εκπληκτικό ματς από τον Μόισες Καϊσέδο στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Νιούκαστλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Και όμως, θα μπορούσε να έχει αποβληθεί στα… 100 δευτερόλεπτα, αν στη φάση των «8» του Λιγκ Καπ, είχαμε VAR!

20.12.2023 | 09:32

«Το χειρότερο πέναλτι που έχω δει»: Η Έβερτον θα προκρινόταν και ο Ονάνα έκανε… αυτό! (vid)

Ένα πέναλτι μακριά από την πρόκριση. Απλώς ένα εύστοχο πέναλτι. Το αναμένεις από τον Αμαντού Ονάνα. Αλλά η αλήθεια είναι πως αν δει κανείς τι έκανε και πώς εκτέλεσε απέναντι στη Φούλαμ, θα αντιληφθεί για ποιον λόγο σχολιάστηκε ως ένα από τα χειρότερα πέναλτι στην ιστορία του Λιγκ Καπ!