Ειδήσεις »

14.07.2024 | 20:55

Απίθανος Χέντερσον, ένας μεγάλος αρχηγός: Τι ακριβώς έκανε για να φτάσει στο Βερολίνο και να δει την Αγγλία;

Τρομερός Τζόρνταν Χέντερσον, έκανε ό,τι μπορούσε για να καταφέρει να βρεθεί στο Βερολίνο και να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Αγγλίας με την Ισπανία, στον τελικό του EURO 2024. Ελάχιστα λεπτά πριν προέκυψε η είδηση, την στιγμή που επιβεβαιώθηκαν και οι ενδεκάδες των δύο ομάδων!

14.07.2024 | 19:43

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Γκρίλις, μετά τον αποκλεισμό του από τον Σάουθγκεϊτ και την Αγγλία! (pic)

Ο Τζακ Γκρίλις βρέθηκε στο Wimbledon και παρακολούθησε τον τελικό ανάμεσα στον Κάρλος Αλκαράθ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς, λίγες ώρες πριν το «ιστορικό» ματς της Αγγλίας με την Ισπανία!

14.07.2024 | 18:22

Μία παμπ στην Σκωτία που θα μπορούσε να είναι στη… Μαδρίτη: «Είμαστε όλοι κατά της Αγγλίας!» (pic)

Μία απίθανη φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία λεπτά, με μία παμπ στην Σκωτία να δείχνει ξεκάθαρη την προτίμησή της, αναφορικά με τον τελικό ανάμεσα στην Αγγλία και την Ισπανία!

14.07.2024 | 18:05

«Κάνε το για εμένα, για τον Σερ Μπόμπι Ρόμπσον, για την Αγγλία»: Το μήνυμα του Σβεν Γκόραν Έρικσον στον Σάουθγκεϊτ!

Η απόλυτη συγκίνηση: Το μήνυμα του Σβεν Γκόραν Έρικσον, για το Ισπανία – Αγγλία, στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Λίγες λέξεις, τεράστιο το νόημα, του ζητά σαν… χάρη, να φέρει το τρόπαιο στο «σπίτι»!

14.07.2024 | 18:00

Είναι επίσημο, είναι η πρώτη μεταγραφή της INEOS: Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζίρκεϊ!

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επίσημα ο Τζόσουα Ζίρκζεϊ, για τα επόμενα 5+1 χρόνια. Ανακοινώθηκε από τους «κόκκινους διαβόλους», σηματοδοτεί την πρώτη μεταγραφή της INEOS και του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ στο club!

14.07.2024 | 17:15

Ο τελικός ξεκίνησε από νωρίς: Ισπανία – Αγγλία στο FIFA, εξέλιξη από… παραμύθι και το EURO στο «σπίτι»!

Η Αγγλία τα κατάφερε στο… FIFA. Πήρε το EURO 2024, για πρώτη φορά στην ιστορία της, σε έναν τελικό με απίθανη εξέλιξη. «Λυτρώθηκε» από τον Κόουλ Πάλμερ, έπαιξε για σχεδόν ένα ημίχρονο με «10» παίκτες. Και στο τέλος της ημέρας, το τρόπαιο ήρθε στο «σπίτι»!

14.07.2024 | 16:44

Η Μάντσεστερ Σίτι πιέζει για τον Όλμο, αλλά έχει μπροστά της… έξι ημέρες!

Δεδομένη είναι η επιθυμία της Μάντσεστερ Σίτι να κάνει δικό της τον Ντάνι Όλμο. Αλλά οφείλει να κινηθεί γρήγορα. Έχει μπροστά της έξι ημέρες. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να πληρώσει τη Λειψία πολύ περισσότερο!

14.07.2024 | 13:09

Κόντρα στους Ισπανούς, η Αγγλία μπορεί ν' αλλάξει ρότα στη σχέση με τα πέναλτι... (vid)

Είναι η πιο ψυχοφθόρα διαδικασία. Είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού που ασφαλώς έχει και σε μεγάλο βαθμό τον παράγοντα τύχης, πέρα από εκείνον της ικανότητας του κάθε παίκτη που θα βρεθεί στην άσπρη βούλα. Οι Άγγλοι αρχίζουν και διώχνουν τα «φαντάσματα» του παρελθόντος, αλλά αν φτάσουν ως τα πέναλτι στον αποψινό τελικό με τους Ισπανούς, ίσως έχουν την ευκαιρία ν' αρχίσουν να βλέπουν, πια, τελείως διαφορετικά αυτή την πτυχή...  

14.07.2024 | 11:03

Έτσι θα παίξει η Αγγλία στον τελικό, επιστρέφει ο Καρβαχάλ για την Ισπανία (vid)

Με τον Κίεραν Τρίπιερ στην αριστερή πλευρά, έχοντας φυσικά την τεράστια ευθύνη του μαρκαρίσματος του Λαμίν Γιαμάλ θα παραταχθεί, πιθανότατα η Αγγλία στον μεγάλο τελικό του Euro 2024. Ποιο σύστημα θα επιλέξει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Επιστροφή Καρβαχάλ στα δεξιά της άμυνας για τους «φούριας ρόχας».