Ειδήσεις »

03.10.2024 | 23:57

Ναι μεν φαβορί η Τσέλσι, αλλά θα πρέπει επιτέλους να φτιάξει και άμυνα...

Προφανώς και είναι ίσως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το φετινό Conference League. Ωστόσο, η Τσέλσι δεν γίνεται να κάνει όλα τα παιχνίδια της... χαρά για τους οπαδούς. Όπως και το περασμένο Σάββατο απέναντι στην Μπράιτον, έτσι και τώρα, οι «μπλε» επιβλήθηκαν 4-2 της Γάνδης στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στην έναρξη της τρίτης κατά σειρά διοργάνωσης της UEFA. Και μπορεί επιθετικά να έχει.. .χίλιους τρόπους να σκοράρει, αλλά θα πρέπει και η άμυνα κάποια στιγμή να σοβαρευτεί... 

03.10.2024 | 23:56

Πήρε έναν βαθμό με «10» παίκτες η Γιουνάιτεντ – «Έφτιαξε» το βράδυ στο τέλος ο Μαγκουάιρ, έσωσε τον Τεν Χαγκ!

Δύο ματς, δύο βαθμοί, κακή εικόνα και ανατροπή από την Πόρτο μέσα σε 23 αγωνιστικά λεπτά! Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εξελίχθηκε και η 2η αγωνιστική του Europa League για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία πάντως «σώθηκε» στο φινάλε, με πρωταγωνιστή τον Χάρι Μαγκουάιρ! Σκόραρε στο 91ο λεπτό και με το τελικό 3-3, μένει αήττητη στην Ευρώπη.

03.10.2024 | 21:40

Η Τότεναμ αγχώθηκε στο φινάλε, αλλά ήταν σοβαρή και έκανε το 2Χ2 στο Europa League!

Μπορεί να μην συνέχισε την «παράδοση» αυτής της εβδομάδας για τους Άγγλους στην Ευρώπη, όμως στο τέλος της ημέρας, έκανε τη δουλειά της! Επικράτησε με 2-1 της Φερεντσβάρος και έκανε το 2Χ2 στο Europa League!                                                    

03.10.2024 | 19:25

Η Ρεάλ Μαδρίτης πιστεύει πως μπορεί να κάνει δικό της τον Άρνολντ της Λίβερπουλ λόγω… Μπέλιγχαμ!

Πόσο εύκολα ή δύσκολα λέει ένας ποδοσφαιριστής «όχι» στη Ρεάλ Μαδρίτης; Πολύ! Πόσω δε μάλλον, στην περίπτωση που είναι και φίλος με έναν εκ των κορυφαίων της «Βασίλισσας»… Αναφερόμαστε στον Τζουντ Μπέλιγχαμ, τον Αλεξάντερ Άρνολντ και η Λίβερπουλ… αγχώνεται!

03.10.2024 | 19:16

Novibet: Χρυσή Διάκριση ‘Marketing Campaign of the Year’ στα SBC Awards της Λισαβόνας

Η Novibet συνεχίζει να κατακτά κορυφές, με το Χρυσό Βραβείο ‘Marketing Campaign of the Year’ στα SBC Awards, τα πλέον έγκριτα βραβεία του online gaming κλάδου, να προστίθεται στη μακρά λίστα διεθνών διακρίσεων της GameTech εταιρείας. Με αυτή τη διάκριση η Novibet ξεπέρασε τα 50 βραβεία και με οδηγό την καινοτομία και την τεχνολογική της υπεροχή έχει εδραιώσει τη θέση μεταξύ των κορυφαίων GameTech εταιρειών παγκοσμίως.

03.10.2024 | 16:09

Η αποστολή της Αγγλίας: Με Σολάνκε, Μπέλιγχαμ και Γουόκερ απέναντι στην Ελλάδα!

Η εθνική Αγγλίας ανακοίνωσε την αποστολή για τα δυο προσεχή παιχνίδια του Nations League απέναντι σε Ελλάδα και Φινλανδία, με παρόντα τον Σολάνκε για πρώτη φορά από το 2017 και με τους Μπέλιγχαμ - Γουόκερ να επιστρέφουν. 

03.10.2024 | 14:07

Και ο Σολάνκε κόντρα στην Ελλάδα!

Ο Ντόμινικ Σολάνκε επιβραβεύεται για τα τρία τέρματα στα τελευταία ισάριθμα ματς με την Τότεναμ και επιστρέφει στην εθνική ομάδα της Αγγλίας έπειτα από 7 χρόνια! Θα τεθεί αντιμέτωπος και με την ελληνική άμυνα, με το παιχνίδι κόντρα στη «γαλανόλευκη» να έχει προγραμματιστεί για τις 10 του μηνός.  

03.10.2024 | 13:40

«Μία στιγμή παραφροσύνης»: Η απόδραση των 11, το ψαλίδι του Πελέ και η… Ίπσουιτς, από τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο! (ep.9)

Έφτασε και το 9ο επεισόδιο του Podcast, «Μια στιγμή παραφροσύνης» με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο! Η ιστορία της ταινίας Escape to Victory, η συνεργασία των Πελέ - Σταλόνε και τι ρόλο έπαιξε η Ίπσουιτς με τον... δανεισμό παικτών της!   

03.10.2024 | 12:19

Οι ευθύνες που καταλόγισε ο Τεν Χαγκ στους επιθετικούς του και τα xGoals που ίσως τον δικαιώνουν…

Ο Έρικ Τεν Χαγκ ζητά από τους επιθετικούς του στη Γιουνάιτεντ να γίνουν πιο αποτελεσματικοί για να βοηθήσουν την προβληματική κατάσταση και τα γκολ της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ σε σχέση με τους δείκτες της στατιστικής, δικαιώνουν τον Ολλανδό για την αδυναμία των παικτών του…