Ειδήσεις »

14.10.2024 | 21:43

Προπονείται ξανά κανονικά μετά από δυο μήνες ο Τζέιμς!

Για κάθε setback, έχει απάντηση! Ο Ρις Τζέιμς είναι ξανά παρών στις κανονικές προπονήσεις της Τσέλσι, συμμετείχε στο φουλ πρόγραμμα για πρώτη φορά μετά από δυο μήνες και άμεσα θα θέσει εαυτόν στη διάθεση του Έντσο Μαρέσκα! 

14.10.2024 | 19:00

Μεγάλη εξέλιξη: Ο Πεπ αποφασίζει άμεσα για το μέλλον του στη Σίτι, μίλησε μαζί του η Αγγλία!

Μία πολύ μεγάλη εξέλιξη φαίνεται πως έλαβε χώρα πριν από μερικά λεπτά, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να επισημαίνει πως θα ανακοινώσει την απόφασή του, αναφορικά με τη Μάντσεστερ Σίτι, εντός των επόμενων εβδομάδων! Και ήδη, η FA έχει επικοινωνήσει μαζί του…

14.10.2024 | 16:19

Εξελίσσοντας (και) την τέχνη των εκτελέσεων φάουλ: Ο Άρνολντ τα κάνει όλα και... συμφέρει τρομερά! (vid)

Σκόραρε για 4η φορά με τη φανέλα με το αγγλικό εθνόσημο. Πρόσθεσε ακόμα ένα γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, δουλεύοντας και αυτό το κομμάτι στο παιχνίδι του. Ο... τριπλός Man of the Match σε όλες τις νίκες της εθνικής ομάδας της πατρίδας του, Τρεντ Αλεξάντερ - Άρνολντ, εξελίσσει ακόμα ένα στοιχείο του. 

14.10.2024 | 13:58

Έιντζελ Γκόμες: Το success story του Λι Κάρσλεϊ στην Αγγλία

Έκανε ασίστ στον Γκρίλις με μαγικό τρόπο. Εννοείται πως αν την έκανε κάποιος αρκετά πιο εμπορικός ποδοσφαιριστής, θα είχε γίνει χαμός. Παρ’ όλα αυτά, ο Έιντζελ Γκόμες σκόρπισε ενθουσιασμό στους Άγγλους οπαδούς και χαρακτηρίζεται ως το success story της σύντομης θητείας του Λι Κάρσλεϊ στον πάγκο της εθνικής ομάδας.  

14.10.2024 | 09:57

Έχει δρόμο μέχρι να πάρει τις αποφάσεις του ο Πεπ: «Θα πρέπει να το σκεφτώ πολύ ακόμα...»

Οι κουβέντες φουντώνουν, ο Λι Κάρσλεϊ τέθηκε εκτός διεκδίκησης της θέσης, αλλά ο Πεπ Γκουαρδιόλα τους έχει βάλει όλους σε αναμονή αναφορικά με το μέλλον του στη Σίτι και τις πιθανότητες να βρεθεί στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας. 

14.10.2024 | 09:30

Η ατάκα του Γιώργου Μασούρα στο England365: «Παίξαμε για τον Τζορτζ, δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει…»

Η αναμέτρηση ολοκληρώνεται. Τα πιο δύσκολα 180 λεπτά στην καριέρα των διεθνών της Ελλάδας λαμβάνουν τέλος. Η Εθνική κάνει το 2Χ2 κόντρα σε Αγγλία και Ιρλανδία, μένει πρώτη στον όμιλο και καθιστά υπερήφανο τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Όλοι έπαιξαν για αυτόν. Αυτό θα κάνουν από εδώ και πέρα. Αυτό μας είπε ο Γιώργος Μασούρας, μετά το ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», δηλώνοντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια πως αδυνατεί ακόμα να συνειδητοποιήσει όσα έχουν συμβεί…

14.10.2024 | 08:36

Εκπληκτική αποθέωση στον Σιώπη στο «Νησί»: H στιγμή που «βούρκωσε» για την Ελλάδα και οι αριθμοί του! (vid)

Συγκλονιστικός Μανώλης Σιώπης στο Ελλάδα – Ιρλανδία, γνωρίζει την αποθέωση και από τους Άγγλους, που αναλύουν τους αριθμούς του και τον λόγο που έβαλε τα κλάματα!

13.10.2024 | 22:30

«Κάρντιφ, τον βλέπεις τον Σιώπη;» Ένα απίθανο πρώτο μισάωρο στο Ελλάδα – Ιρλανδία, πήρε… κεφαλιά από τον Φέργκιουσον!

Τι μισάωρο, τι πάθος, τι πνευμόνια! Δεν περιγράφεται το παιχνίδι που πραγματοποιεί αυτή την στιγμή ο Μανώλης Σιώπης στο Ελλάδα – Ιρλανδία, με αποκορύφωμα την κεφαλιά που πήρε από τον – περίπου – 15 πόντους ψηλότερό του, Έβαν Φέργκιουσον!

13.10.2024 | 20:53

Σοβαρεύτηκε κι έκανε αυτό που έπρεπε η Αγγλία στο Ελσίνκι!

Η Αγγλία τρεις μέρες μετά το σοκ από την Ελλάδα στο Λονδίνο, παρουσιάστηκε με την πρέπουσα σοβαρότητα για να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στη Φινλανδία και επιβλήθηκε με σκορ 3-1. Με πολλές αλλαγές παρέταξε τα «τρία λιοντάρια» ο Λι Κάρσλεϊ αριστερό μπακ έπαιξε ο Αλεξάντερ - Άρνολντ!