Ειδήσεις »

16.07.2024 | 12:03

«Είχε προβλήματα ο Κέιν...»: Ο Σάουθγκεϊτ τον στήριξε, αλλά έβλεπε και τις δυσκολίες

Ναι μεν σκόραρε τρεις φορές, ωστόσο, η παρουσία του κατά τη διάρκεια όλου του Euro 2024 δεν ήταν πειστική. Ο Χάρι Κέιν δέχθηκε έντονη κριτική για πολλά στοιχεία που έλειπαν από το παιχνίδι του και εξαιτίας των οποίων δεν κατάφερνε να γίνει απειλητικός. Και ο Σάουθγκεϊτ ήξερε τι συνέβαινε με τον επιθετικό της Μπάγερν...  

16.07.2024 | 10:51

Ένταση, κίνηση, τοποθέτηση: Ο Μαρέσκα προπονεί την Τσέλσι και ο κόσμος ενθουσιάζεται (vids)

Μια κατάσταση που σε καμία περίπτωση δεν είχαν συνηθίσει στο παρελθόν αντικρίζουν τόσο οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στις προπονήσεις με τον Έντσο Μαρέσκα, όσο και ο κόσμος της ομάδας παρακολουθώντας τα βίντεο που βγαίνουν στην επιφάνεια. 

15.07.2024 | 23:26

Η Γιουνάιτεντ ηττήθηκε σε φιλικό και ο Τεν Χαγκ ήταν απαιτητικός: «Πρέπει να εμφανιζόμαστε καλύτεροι»! (vid)

Μπορεί να ήταν μόλις το πρώτο φιλικό προετοιμασίας, μπορεί να είχε χαρακτήρα ξεμουδιάσματος μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά ο Έρικ Τεν Χαγκ είχε τρομερές απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές του και δεν του άρεσε η ήττα (1-0) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Ρόσενμποργκ στο Τρόντχαϊμ. 

15.07.2024 | 22:54

Σάκα, ο πιο πιστός «στρατιώτης» του Σάουθγκεϊτ: Έπαιξε σε τρεις διαφορετικές θέσεις και έδωσε τα πάντα

Ήταν βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι των πλάνων του Σάουθγκεϊτ. Ο Σάκα ήταν πανταχού παρών. Ό,τι του ζητούσε ο προπονητής του, το έκανε. Όπου του έλεγε να παίξει, το έκανε και απέδιδε όσο καλύτερα μπορούσε. Κάλυψε θέσεις και κενά και στις δύο πτέρυγες της Αγγλίας και το έκανε αδιαμαρτύρητα. Και γι' αυτό ο ομοσπονδιακός κόουτς θα του είναι ευγνώμων. 

15.07.2024 | 18:53

Παρών και αρχηγός ο Καζεμίρο στο πρώτο φιλικό της Γιουνάιτεντ!

Με αρκετές απουσίες ακόμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παίζει το πρώτο της φιλικό προετοιμασίας και ο Καζεμίρο όχι απλά παραμένει στην ομάδα, αλλά είναι και ο captain αυτής στο ματς με την Ρόζενμποργκ! Στην πρώτη 11άδα οι Ράσφορντ και Μάουντ.  

15.07.2024 | 18:03

Ο Σκαλόνι μιμήθηκε τον Σάουθγκεϊτ: Οι αλλαγές της νίκης που θύμισαν Γουότκινς και Πάλμερ (vids)

Είναι από τις στιγμές που ονειρεύεται ένας προπονητής. Να πάρει αποφάσεις, να βάλει ποδοσφαιριστές σε ένα ματς κι εκείνοι να το κερδίσουν. Και λίγο καιρό μετά τους Γουότκινς και Πάλμερ στα ημιτελικά του Euro 2024, ο Λιονέλ Σκαλόνι μιμήθηκε τον Σάουθγκεϊτ και οι Παρέδες, Λο Σέλσο και Μαρτίνες χάρισαν στην Αργεντινή το Copa America!  

15.07.2024 | 17:39

Ψηλά στη λίστα ο Χάου, αν αποφασίσει να φύγει ο Σάουθγκεϊτ

Στην FA προφανώς και θέλουν να είναι απόλυτα έτοιμοι για κάθε πιθανό σενάριο αναφορικά με τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας και ο Έντι Χάου κατέχει μια από τις πιο υψηλές θέσεις στη λίστα που έχουν ετοιμάσει οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας για την επόμενη μέρα!  

15.07.2024 | 15:16

Επίσημα στα έξι το βραβείο του πρώτου σκόρερ του Euro 2024!

Η UEFA ανακοίνωσε πως από τη στιγμή που ούτε ο Κέιν, αλλά ούτε και ο Όλμο βρήκαν δίχτυα στον μεγάλο τελικό του Euro 2024, το βραβείο του top scorer μοιράζεται στα έξι, με τους νικητές να έχουν πετύχει όλοι από τρία τέρματα.  

15.07.2024 | 14:10

«Σέρβιρε» το γκολ της κούπας και έγινε πανάξια Πρωταθλητής Ευρώπης: Το Euro των απαντήσεων του Κουκουρέγια!

Μέσα στη σεζόν που προηγήθηκε έκανε λάθη, δέχθηκε κριτική, άκουσε μέχρι και οπαδούς της Τσέλσι να τον κακολογούν για την απόδοσή του. Πήγε στη Γερμανία φορώντας τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας και απάντησε σε όλους. Ο Μαρκ Κουκουρέγια έκανε τουρνουά... καριέρας στο Euro 2024, αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης και αυτό προκαλεί ευτυχία και στους «μπλε».