Ειδήσεις »

09.10.2024 | 14:38

Επιστρέφει… τη νέα εβδομάδα από διακοπές και ξαναπιάνει δουλειά ο Τεν Χαγκ

Διόλου αγχωμένος εμφανίζεται ο Έρικ Τεν Χαγκ απ’ όσα συμβαίνουν στη Γιουνάιτεντ και συνεχίζει ακάθεκτος τις διακοπές του, δίχως ν’ αλλάζει την ημερομηνία επιστροφής του στο «Κάρινγκτον». Και φυσικά, σκέφτεται πως θα έχει σίγουρα δουλειά…  

09.10.2024 | 13:36

Κάλεσε Τζόουνς και Λιβραμέντο ενόψει Ελλάδας ο Κάρσλεϊ, ατομικό για Κέιν και πρόβλημα με Γκρίλις

Ο Λι Κάρσλεϊ έκανε κλήσεις της τελευταίας στιγμής στην εθνική ομάδα της Αγγλίας πριν από τα ματς με Ελλάδα και Φινλανδία και ενσωματώθηκαν στην αποστολή των «τριών λιονταριών» οι Κέρτις Τζόουνς και Τίνο Λιβραμέντο. Το πρόγραμμα που του έχει συσταθεί έκανε και σήμερα ο Κέιν, ενοχλήσεις ο Γκρίλις...

09.10.2024 | 10:40

Κέλεχερ και Γιάρος… ετοιμαστείτε: Αυτά τα ματς χάνει ο Άλισον μέχρι τα τέλη Νοέμβρη

Ο Άλισον οριστικά μένει εκτός δράσης τουλάχιστον για τον επόμενο ενάμιση μήνα και ο Άρνε Σλοτ καλείται πια να έχει σε απόλυτη εγρήγορση τους Κέλεχερ και Γιάρος για εφτά παιχνίδια που κρύβουν μεγάλους κινδύνους.  

09.10.2024 | 09:40

Επιστρέφει στο ποδόσφαιρο ο Κλοπ: Το νέο του πόστο και οι ομάδες που θα συνεργάζεται!

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν κατάφερε να μείνει πολύ καιρό μακριά από το ποδόσφαιρο, αλλά επιστρέφει σε θέση που δεν θα αφορά την προπονητική! Ο Γερμανός θρύλος της Λίβερπουλ φέρεται να έχει ήδη συνάψει συμφωνία με τον όμιλο Red Bull και θα εργαστεί βοηθώντας όλες τις ομάδες που ανήκουν εκεί!  

08.10.2024 | 23:24

Ένα βραβείο... δικαίωσης για τον Πάλμερ, που κάνει τον Σάουθγκεϊτ να μετανιώνει!

Και να σκεφτεί κανείς ότι δεν πήρε φανέλα βασικού σε κανένα παιχνίδι στο Euro 2024... Ο Κόουλ Πάλμερ, με την τελευταία διάκρισή του, εξέθεσε τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, έχοντας αναδειχθεί κορυφαίος παίκτης της Αγγλίας για το 2023-2024.

08.10.2024 | 20:55

Ένας αποκαλυπτικός Πογέτ για Τσέλσι και Αγγλία: «Θα ήμουν σε κώμα για επτά ημέρες λόγω του αλκόολ!»

Ο Γκουστάβο Πογέτ παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στους Times. Μίλησε για όλους και για όλα, φτάνοντας μέχρι και την ποδοσφαιρική του καριέρα, το πέρασμά του από την Τσέλσι, τον τραυματισμό του και πολλά ακόμα!

08.10.2024 | 20:25

Ο λόγος που η INEOS κρατάει… ακόμη τον Τεν Χαγκ στη Γιουνάιτεντ: Το Champions League και η αποζημίωση!

Απόφαση δεν έχει παρθεί, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να «παραπαίει» και οι Άγγλοι προσπαθούν να εκλογικεύσουν την INEOS και τον χειρισμό του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, σε ό,τι αφορά τον Έρικ Τεν Χαγκ!

08.10.2024 | 19:20

Το «άγνωστο» ρεκόρ που «κρατάει» ακόμα: Ο μοναδικός παίκτης της Premier League που ΔΕΝ δεχόταν τάκλιν για έξι μήνες!

Έχει αναρωτηθεί ποτέ κανείς αν υπήρξε κάποιος ποδοσφαιριστής, τον οποίον δεν μπορούσαν να σταματήσουν με τάκλιν οι αντίπαλες άμυνες;  Όχι μόνο υπήρξε, αλλά αγωνίστηκε και στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League. Αυτός ήταν ο Μούσα Ντεμπέλε!