Ειδήσεις »

13.10.2024 | 17:19

Ένας χρόνος και τρεις μέρες: Και όμως, η Νόριτς εξακολουθεί να διαθέτει το καλύτερο βίντεο στην Αγγλία! (vid)

Ένα βίντεο... γροθιά στο στομάχι δημοσίευσε, πριν από έναν χρόνο περίπου, η Νόριτς με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας (10/10). Μας άγγιξε. Μας ευαισθητοποίησε. Ας ελπίσουμε πως μας αφύπνισε κιόλας. Μας έκανε να αντιληφθούμε πως η κατάθλιψη υπάρχει γύρω μας. Και ας καταλήξουμε στο ότι οφείλουμε, το ενδιαφέρον για τον διπλανό μας, να μην κρατά μόνο… 90 λεπτά!

13.10.2024 | 14:18

Το δημοσίευμα που… ανησυχεί τη Σίτι; «Ο Χάαλαντ θέλει να φύγει το καλοκαίρι για τη Ρεάλ Μαδρίτης!»

Σαν «βόμβα» έσκασε στην Αγγλία το δημοσίευμα της El Nacional, σύμφωνα με το οποίο ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει αποφασίσει να μη συνεχίσει στη Μάντσεστερ Σίτι και θέλει να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι. Δύο οι επιλογές, ελκυστικότερη αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης!

13.10.2024 | 13:56

Ο Τέρι άνοιξε… βεντέτα με τον Ιμπραΐμοβιτς: «Θα έμενε στον πάγκο»! (pic)

Βρίσκοντας κάποια παλαιότερα λεγόμενα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όταν το… παραφουσκωμένο του «εγώ» έβγαινε στην επιφάνεια, ο Τζον Τέρι έδειξε πως δεν θα τον προτιμούσε σε καμία περίπτωση για την 11άδα της Τσέλσι!  

13.10.2024 | 10:56

Η ασίστ του Μπρούνο στον Μπερνάντο είναι απόδειξη του δείκτη ευφυΐας του (vid)

Ούτε προσπάθησε να γυρίσει προς την εστία, ούτε να κάνει κεφαλιά προς τα πίσω, ούτε κάποιο ανάποδο γύρισμα. Ήξερε πού πατούσε, καταλάβαινε πόσο δύσκολη ήταν η φάση και η τοποθέτηση του σώματός του και είχε απόλυτη διαύγεια για το τι έπρεπε να κάνει. Η ασίστ του Μπρούνο στον Μπερνάρντο είναι στιγμή γεμάτη ποιότητα…  

13.10.2024 | 10:07

Ο iconic πανηγυρισμός των «μπλε» κοριτσιών και το επιβλητικό πέρασμα από το Έμιρεϊτς

Το εντυπωσιακό ανάποδο σουτ της Μάιρα Ραμίρες, ο iconic πανηγυρισμός με τη Νιούσκεν και το 2-1 των γυναικών της Τσέλσι επί της Άρσεναλ έκαναν ακόμα πιο επιβλητικό το πέρασμα των «μπλε» από το Έμιρεϊτς. 

12.10.2024 | 19:03

Επιστρέφει για τη νίκη κόντρα στη Φινλανδία ο Κέιν

Ο Χάρι Κέιν προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο ενόψει της αναμέτρησης της Αγγλίας με τη Φινλανδία την Κυριακή και ο Λι Κάρσλεϊ θα πρέπει να σκεφτεί πως είναι... μονόδρομος η παρουσία του σταρ της Μπάγερν στην 11άδα για την επιστροφή στις νίκες. 

12.10.2024 | 18:58

Η Αγγλία κερδίζει… 1,5 φορά τον χρόνο στο Nations League – Ρεκόρ νικών και «πρωτιάς» η Ελλάδα!

Πρώτη η Ελλάδα, πολύ πιο κάτω η Αγγλία, τα τελευταία έξι χρόνια! Αυτό ισχύει, όσο οξύμωρο και αν σας φαίνεται. Τα «τρία Λιοντάρια» έχουν έξι νίκες λιγότερες από τη «γαλανόλευκη», την οποία ουδείς ξεπερνά στο Nations League.