Ειδήσεις »

17.07.2024 | 14:52

Τη λένε Μπρονζ, αλλά είναι... Golden μεταγραφή: Σούπερ προσθήκη στο ρόστερ της Τσέλσι!

Η 5 φορές Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Λούσυ Μπρονζ, επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από δυο χρόνια στην Μπαρτσελόνα και η Τσέλσι την προσθέτει στο ρόστερ της, σε μια σούπερ μεταγραφή για το γυναικείο τμήμα των «μπλε»!  

17.07.2024 | 14:27

«Ειρηνοποιός» στην Τσέλσι ο Τζάκσον, στηρίζει ανοιχτά τον Έντσο Φερνάντες

Ο Νίκολας Τζάκσον δεν ξεχνά τη βοήθεια που του έχει προσφέρει ο Έντσο Φερνάντες ή τη στιγμή που ο Αργεντινός έπαιζε με ένα μαύρο παιδάκι κάνοντάς το ευτυχισμένο κι έτσι ο επιθετικός της Τσέλσι στήριξε ανοιχτά τον συμπαίκτη του δρώντας ως... ειρηνοποιός, μετά την αναστάτωση που έχει προκληθεί στους «μπλε» με θέμα ρατσισμού.  

17.07.2024 | 12:10

Από το Euro, κατευθείαν στο γυμναστήριο ο Πάλμερ με το μυαλό στη νέα σεζόν (vid)

Από τη στιγμή που δεν αισθάνεται τόσο κουρασμένος και δεν είχε πολλά λεπτά συμμετοχής στο Euro, ο Κόουλ Πάλμερ βρέθηκε αμέσως στο γυμναστήριο με την επιστροφή του στην Αγγλία, προκειμένου να δυναμώσει και να είναι πανέτοιμος για τη νέα σεζόν με την Τσέλσι. 

17.07.2024 | 11:39

Στροφή 180 μοιρών από Τεν Χαγκ: «Η Γιουνάιτεντ χρειάζεται παίκτες όπως ο Σάντσο»!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ όχι απλά επιβεβαίωσε ότι υπολογίζει κανονικά για τη νέα σεζόν τον Τζέιντον Σάντσο, αλλά έπλεξε και το εγκώμιό του σε μια κατάσταση που προκαλεί έκπληξη, αναλογικά με ό,τι έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν ανάμεσα στους δύο άνδρες. 

17.07.2024 | 10:35

Τριγμοί στην Τσέλσι για το ρατσιστικό σύνθημα του Φερνάντες, αντέδρασε ο Φοφανά (vid)

Ο Έντσο Φερνάντες παρασύρθηκε από την ευφορία και άρχισε να τραγουδά μαζί με τους συμπαίκτες του στην εθνική Αργεντινής, ένα σύνθημα με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς προς τους Γάλλους με αφρικανικές ρίζες. Αντέδρασε ο Γουέσλεϊ Φοφανά σε αυτό που είδε στα social media, απολογήθηκε ο παίκτης, πήρε θέση η Τσέλσι στην οποία προκλήθηκαν τριγμοί...  

16.07.2024 | 23:16

Περιμένοντας τον Πεπ: Στην FA θέλουν τον Γκουαρδιόλα έστω και το 2025!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα φαντάζει ό,τι πιο ιδανικό στα μάτια των ανθρώπων της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας για τον πάγκο της εθνικής ομάδας και είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι το 2025, όταν θα ολοκληρωθεί η συνεργασία του με τη Μάντσεστερ Σίτι! 

16.07.2024 | 22:25

Θεότρελο σκηνικό: Τερματοφύλακας είδε τρύπα στο χορτάρι στην περιοχή και πήρε φτυάρι για να τη φτιάξει! (vid)

Το ποδόσφαιρο και η ζωή έχουν βαλθεί να μας εκπλήσσουν κάθε φορά με κάτι καινούργιο και στο Λιγκ Καπ Σκωτίας είδαμε τερματοφύλακα να τρέχει να πάρει φτυάρι για να διορθώσει μια τρύπα που αντίκρισε στο χορτάρι μέσα στην περιοχή του! 

16.07.2024 | 20:57

Στον απόηχο του Euro, ας θυμηθούμε ότι σε έναν μήνα ξαναρχίζει η Πρέμιερ Λιγκ!

Καλά - καλά οι διεθνείς δεν έχουν ολοκληρώσει ή ξεκινήσει τις διακοπές τους (μιλάμε για τους φιναλίστ των Euro 2024 και Copa America στο δεύτερο σκέλος) και οφείλουμε να σκεφτούμε όλοι πως η 16η του μηνός σηματοδοτεί και την αντίστροφη μέτρηση, πια, για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ, ακριβώς σε έναν μήνα!

16.07.2024 | 20:38

Ο επόμενος πρέπει να πάρει τρόπαιο πλέον, γιατί θα υπάρχει σύγκριση και ενώ μοιάζει αδύνατο, θα ήταν ωραίο να αναλάβει την Αγγλία ο Κλοπ!

Για την Ισπανία δεν έχω να προσθέσω οτιδήποτε, από τη στιγμή που την διάλεξα, πριν το τουρνουά, ως το δικό μου φαβορί και επέμεινα μετά, οπότε δικαιώθηκα και σας επεσήμανα πόσο σημαντικό ήταν, πως ο Ντε Λα Φουέντε είχε αυτά τα παιδιά στις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες και πήρε μαζί τους τίτλους. Τους εμπιστεύτηκε και τον δικαίωσαν. Πάμε όμως τώρα, στην παραίτηση του Σάουθγκεϊτ. Πρέπει κάποιος να αναλογιστεί το τι παρέλαβε το 2016 και τι παραδίδει το 2024: ο συνολικός απολογισμός είναι υπέρ του, αλλά το επόμενο και μεγαλύτερο βήμα δεν μπόρεσε τελικά να το κάνει!  

16.07.2024 | 17:38

Έκαναν πίσω και δεν προχωρούν στην αγορά της Μπορντό τ' αφεντικά της Λίβερπουλ!

Η Fenway Sports Group παρά το αρχικό ενδιαφέρον που είχε εκφράσει και τις επαφές που είχε πραγματοποιήσει, δεν θα προχωρήσει τελικά στην εξαγορά των μετοχών της Μπορντό, αφού, ο Τζον Χένρι και οι συνεργάτες του αντιλήφθηκαν... μπελάδες.