Αρθρογραφία »

08.02.2024 | 10:15

Φτάσαμε στους «16»: Όλα τα ζευγάρια του Κυπέλλου Αγγλίας, η ημερομηνία και τα… φαβορί!

Οι «16» καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Αγγλίας βρίσκονται πλέον ανάμεσά μας. Οκτώ ζευγάρια, ξεκάθαρα φαβορί, μία Μάντσεστερ Σίτι και μία Λίβερπουλ να ξεχωρίζουν, μία ευκαιρία για να φτάσουν στα προημιτελικά η Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ερωτηματικό η Μπράιτον, η Γουλβς και η Νιούκαστλ, πόσο… όμορφο είναι το παραμύθι που βιώνει η Μέιντστοουν!

08.02.2024 | 09:50

Απίστευτο σύνθημα των φίλων της Τσέλσι: «Πίκαραν» και την ομάδα τους, και την Άστον Βίλα!

Αφοπλιστικό σύνθημα από τον κόσμο της Τσέλσι στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα. «Πίκαραν» και τη δική τους ομάδα, και αυτή του Ουνάι Έμερι, λέγοντας πόσο… κακή είναι, ώστε οι «μπλε» στα χειρότερά τους, να την κερδίζουν και πάλι!

07.02.2024 | 18:14

Καρίμ, μήπως να έρθεις στην Premier League το καλοκαίρι; Το «φεύγω από την προπόνηση» και η… αιτία!

Είναι καλύτερος από τον Τζάκσον; Θα σκόραρε περισσότερο από τον Γκαμπριέλ Ζεσούς; Θα είχε λιγότερα δοκάρια από τον Ντάργουιν Νούνιες; Θα αναπλήρωνε το κενό του Χάρι Κέιν ή θα συμπλήρωνε ιδανικά τον Ράσμους Χόιλουντ; Ο Καρίμ Μπενζεμά θέλει να φύγει από τη Σαουδική Αραβία. Θα τον «βλέπατε» στην Premier League;

07.02.2024 | 16:27

Ο Φόντεν είναι μια μεγάλη προσωπική δικαίωση για τον Πεπ

Αν καταφέρει και πάρει φανέλα βασικού και στην αναμέτρηση του Σαββάτου με την Έβερτον, ο Φιλ Φόντεν θα έχει καταφέρει κάτι τρομερά αξιοσημείωτο για την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι. Και ο τρόπος που το κάνει, αλλά και ο χρόνος που χρειάστηκε για να παρουσιάζει την πιο ώριμη εκδοχή του, είναι αποτέλεσμα των κινήσεων του Πεπ…  

06.02.2024 | 19:48

Τελικά, ποιος θα είναι πρώτος στο τέλος του Φεβρουαρίου; Το πρόγραμμα των Λίβερπουλ, Σίτι και Άρσεναλ!

Λίβερπουλ και Άρσεναλ έχουν να δώσουν από τρία παιχνίδια, τέσσερα αναμένεται να λάβουν χώρα για τη Μάντσεστερ Σίτι, μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου. Ποιος θα είναι άραγε πρώτος; Φαβορί οι «πολίτες», δεύτερη η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, έχει δυσκολότερο πρόγραμμα το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα!

06.02.2024 | 11:00

Αδιανόητη σύμπτωση για τον Πεπ: Τρία γκολ, χατ-τρικ, ίδια ημερομηνία και… τελικός στο Wembley!

Μπαρτσελόνα το 2011, Μάντσεστερ Σίτι το 2024. Λιονέλ Μέσι τότε, Φιλ Φόντεν τώρα. Χατ-τρικ αμφότεροι, τρία γκολ οι ομάδες του Πεπ Γκουαρδιόλα στις 5 Φεβρουαρίου του εκάστοτε ημερολογιακού έτους. Νικηφόρος τελικός στο Wembley τότε για τους Καταλανούς. Μαντέψτε σε ποιο γήπεδο θα λάβει χώρα ο φετινός τελικός του Champions League

06.02.2024 | 09:10

«Αεροδρόμιο Μονάχου, ώρα 03:04»: Ο χρόνος «παγώνει», η αεροπορική τραγωδία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα ξεχαστεί ποτέ!

Η ημερομηνία 06/02/1958 έμεινε χαραγμένη στις πληγωμένες καρδιές των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους ανθρώπους που χάθηκαν στο δυστύχημα του Μονάχου να μένουν για πάντα αθάνατοι και να γίνονται σύμβολα των «κόκκινων διαβόλων».

05.02.2024 | 10:42

Τεράστιο τρίποντο για την Άρσεναλ, αλλά όποιος θέλει να πάρει τον τίτλο από τη Σίτι, θα χρειαστεί τουλάχιστον 12 ή 13 νίκες!

Είναι μία δίκαιη νίκη για την Άρσεναλ και μία πολύ σπουδαία επικράτηση, η οποία την διατηρεί ξεκάθαρα στη διεκδίκηση του τίτλου. Για τη Λίβερπουλ, ήταν ένα «κακό απόγευμα στη δουλειά» σε κάθε τομέα. Από τα λάθη του Άλισον, από την ασυνεννοησία με τον Φαν Ντάικ, από τις επιλογές του Γιούργκεν Κλοπ και από το «τι θα γινόταν αν» ο Κόνορ Μπράντλεϊ έπαιζε απέναντι στον Γκάμπριελ Μαρτινέλι. Το ματς στο «Έμιρεϊτς» όμως τελείωσε και το δεδομένο είναι ένα: θες να πάρεις πρωτάθλημα από τη Μάντσεστερ Σίτι και μένουν 15 παιχνίδια; Κάνε 13 νίκες, «στείλε» την κούρσα πάνω από τους 88 βαθμούς και… βλέπουμε! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος. 

04.02.2024 | 21:08

Ένας συγκινητικός Ζορζίνιο: MVP στο Άρσεναλ – Λίβερπουλ, πρώτος σε κάθε στατιστική κατηγορία!

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ζορζίνιο με τη φανέλα της Άρσεναλ. Ένας πανέξυπνος ποδοσφαιριστής, που στερείται της ταχύτητας των υπολοίπων, αλλά μπορεί να κερδίσει άπαντες, λόγω του… μυαλού του. Κυριάρχησε απέναντι στη Λίβερπουλ, αναδείχθηκε πολυτιμότερος της συνάντησης!