Αρθρογραφία »

10.02.2024 | 17:09

Τι είπε ο Κλοπ, ακούγοντας το «You will never walk alone»; Ο «πλανήτης» Λίβερπουλ τον αποθέωσε ξανά!

Ένα «Άνφιλντ» στο «πόδι» και ο Γιούργκεν Κλοπ να ακούει το «You will never walk alone». Πώς να μην ξεκινήσει να μονολογεί; Ένα αυθόρμητο «ουάου», ήταν αρκετό για να δείξει ξανά τον θαυμασμό του για τον κόσμο της Λίβερπουλ!

10.02.2024 | 09:52

Η Γιουνάιτεντ «ακούει» τον Κριστιάνο και προσπαθεί να εκσυγχρονιστεί... (pics)

Όταν αποφάσισε να ρίξει «μπουρλότο» και να φύγει, ο Κριστιάνο κατέκρινε τη στασιμότητα της Γιουνάιτεντ στις υποδομές. Η εικόνα του νέου γυμναστηρίου των ακαδημιών – προτού πάρει σειρά εκείνο της ανδρικής ομάδας – δείχνει πλέον τη διάθεση του κλαμπ να εκσυγχρονιστεί και μάλλον δικαιώνει τον Πορτογάλο στον απόλυτο βαθμό...  

09.02.2024 | 19:03

Η Μάντσεστερ Σιτι απειλεί την Premier League με δικαστήριο, για την αυστηροποίηση των κανόνων για χορηγίες και μεταγραφές!

Σημαντικές αλλαγές σε κανονισμούς που έχουν να κάνουν με την υπογραφή χορηγιών και την ολοκλήρωση μεταγραφών από ομάδες με «φιλικές» σχέσεις με τον εκάστοτε αγγλικό σύλλογο, αποφάσισε να ψηφίσει η Premier League. Η πλειοψηφία συμφώνησε, έξι σύλλογοι διαφώνησαν, δύο απείχαν και μία αναμένεται να κινηθεί δικαστικά. Λέγεται πως αυτή είναι η Μάντσεστερ Σίτι, με μία νομική διαμάχη να μοιάζει πως ξεκινάει, την στιγμή που ο κόσμος της ανησυχεί για το αν πρόκειται για μία «σοφή» επιλογή!

09.02.2024 | 17:12

Έφτασε η έγκριση, 60.000 οπαδοί στο «Άνφιλντ» το Σάββατο!

Το «Άνφιλντ» θα ζήσει νέες ιστορικές στιγμές από το προσεχές Σάββατο! Η χωρητικότητα του γηπέδου θα φτάσει επίσημα στις 60.725 θέσεις και όλες θα είναι διαθέσιμες μετά και την επίσημη έγκριση για το άνοιγμα ολόκληρου του νέου διαζώματος!   

09.02.2024 | 15:18

Η απώλεια συγκέντρωσης τιμωρεί ασταμάτητα την Τότεναμ (pic)

Το γκολ του Μπράνθγουεϊτ στο 90’ + 4’ «πλήγωσε» την Τότεναμ στο «Γκούντισον Παρκ», με τον Ποστέκογλου να γίνεται ξανά θεατής της μεγαλύτερης αδυναμίας της ομάδας του. Τα «σπιρούνια» αδυνατούν να διατηρήσουν τη συγκέντρωσή τους ως το τέλος και είναι πιθανό να γράψουν αρνητικό ρεκόρ εξαιτίας αυτού, μέχρι το φινάλε της σεζόν.  

08.02.2024 | 18:32

«Πολλά κιλά μπάλα, αλλά…»: Ο Τιάγκο «έγραψε» αρνητική ιστορία στη Λίβερπουλ!

Τεράστιος ποδοσφαιριστής. Εκπληκτική πάσα, αδιανόητος έλεγχος της μπάλας. Και πάρα πολύ άτυχος. Ο Τιάγκο Αλκάνταρα «γράφει» αρνητική ιστορία στη Λίβερπουλ, αναλογικά με τα παιχνίδια που παίζει και λείπει από το 2020 και έπειτα!

08.02.2024 | 17:47

Η Τσέλσι έμεινε το μοναδικό… καμάρι του Λονδίνου στο Κύπελλο

Το έκανε με επιβλητικό τρόπο. Πάτησε στο γήπεδο όπως αξίζει στην ιστορία του συλλόγου, έπειτα και από τις πρόσφατες δηλώσεις του Ποτσετίνο. Η Τσέλσι κατάφερε να είναι η μοναδική εκπρόσωπος του Λονδίνου αυτή τη στιγμή στους «16» του φετινού Κυπέλλου Αγγλίας!  

08.02.2024 | 11:54

A new stadium that Manchester United should have rebuild it by now, if Glazers were not the owners, now needs the taxpayers money!

Manchester United is preparing to launch the big plan of Sir Jim Ratcliffe by creating  the “Wembley of the North” as the ailing Old Trafford needs an overhaul. But there is a catch for the tax payer:  under bold plans for the spectacular new Old Trafford INEOS  could  seek to lobby government for funds amid “Levelling Up” pledges given potential scale/nature of the project!