Αρθρογραφία »

02.02.2024 | 19:42

Το πλάνο που «δικαιώνει» τον Γκρίνγουντ και τη Χετάφε: Τι του είπε ο Μπέλιγχαμ και… κινδυνεύει; (vid)

Δύο Άγγλοι στην Ισπανία, άσχημοι χαρακτηρισμοί, η τηλεόραση να «δικαιώνει» τη Χετάφε και ο Μέισον Γκρίνγουντ να παίρνει μία απόφαση που λίγοι θα λάμβαναν. Αυτά συνέβησαν στην εξόρμηση της Ρεάλ Μαδρίτης, πριν από μερικές ώρες, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Τζουντ Μπέλιγχαμ.

02.02.2024 | 14:28

Απίστευτο: Σε κίνδυνο η μεταγραφή του Φορνάλς και «ναυάγιο» σε αυτή του Μπενραχμά λόγω… προβλήματος του υπολογιστή!

Δυο μεγάλες μεταγραφές εμπόδισε είτε άθελά της, είτε ηθελημένα, η Γουέστ Χαμ στις τελευταίες ώρες της διορίας του χειμώνα! Οι Μπέτις και Λυών κατήγγειλαν προβλήματα που προέκυψαν από πλευράς Λονδρέζων σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των υποθέσεων στην ειδική πλατφόρμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας!  

02.02.2024 | 11:44

Ο Μέινου, το… Fergie Time και οι εποχές Κριστιάνο – Ρούνεϊ (vid)

Θύμισε Γιουνάιτεντ στο πρώτο ημίχρονο, το… ξέχασε στο δεύτερο και επανέφερε το χαμένο της DNA ξανά στο φινάλε. Όσα συνέβησαν για τη Γιουνάιτεντ στο φινάλε του ματς με τη Γουλβς με το γκολ του Κόμπι Μέινου, προκάλεσαν αναμνήσεις γεμάτες νοσταλγία για τους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων».  

01.02.2024 | 21:14

Πρέπει η Λίβερπουλ να «φοβάται» τον Σάκα για την Κυριακή; Οι αριθμοί – ρεκόρ για τον… ηγέτη της Άρσεναλ!

Άρσεναλ εναντίον Λίβερπουλ. Μικέλ Αρτέτα εναντίον Γιούργκεν Κλοπ. Μπουκάγιο Σάκα εναντίον – κατά πάσα πιθανότητα – Άντι Ρόμπερτσον. Σπουδαία μονομαχία. Μία «μονομαχία» που θα μπορούσε εν πολλοίς να καθορίσει και την έκβαση της συνάντησης. Αυτό δείχνουν άλλωστε και οι αριθμοί του παίκτη των «κανονιέρηδων» στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο!

01.02.2024 | 18:00

Η πιο «αδιάφορη» Deadline Day: Επτά ομάδες χωρίς μεταγραφή, αδιανόητο το ποσό που ξόδεψαν τον χειμώνα!

Επτά ομάδες δίχως μεταγραφή. Οκτώ δανεισμοί από 20 ομάδες της Premier League. Μία ομάδα με δύο δανεικούς τον χειμώνα, τέσσερα club του Big 6 χωρίς κάποια κίνηση. Μία πλήρως αδιάφορη Deadline Day, που δεν μοιάζει να επιφυλάσσει κάτι. Αυτό «μαρτυρά» άλλωστε, το ποσό των 79 εκατομμυρίων, που έχουν δαπανηθεί σε ολόκληρο το 2024! Ό,τι πιο σημαντικό έχουμε δει ως στιγμής; Ο Λιούις Χάμιλτον!

01.02.2024 | 10:15

Ειρωνεύεται τον Πολ Μέρσον ο κόσμος της Λίβερπουλ: «Θυμάσαι τι έλεγες πριν από 10 ημέρες;»

Ήττα από την Τσέλσι, κακή εμφάνιση στο «Έμιρεϊτς» και ήττα από την Άρσεναλ, τίτλος… τέλος. Αυτό έλεγε πως θα συμβεί στη Λίβερπουλ ο Πολ Μέρσον, πριν από 10 ημέρες. Και τώρα που οι «κόκκινοι» τον διέψευσαν, έστω και κατά το ήμισυ, είδαν τον κόσμο τους να του απαντάει…

01.02.2024 | 10:00

Οι 200 «κόκκινες» νίκες του Γιούργκεν Κλοπ: Πόσοι το έχουν κάνει, πόσα παιχνίδια χρειάστηκαν;

Έγινε ο 7ος προπονητής που φτάνει τις 200 νίκες σε επίπεδο Premier League. Έγινε ο 2ος που το καταφέρνει, με τόσο λίγα παιχνίδια. Ξεπέρασε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και τον Αρσέν Βενγκέρ, άφησε πίσω του τον Ζοσέ Μουρίνιο, δεν γινόταν να βρεθεί πάνω από τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Κυρίες και κύριοι, ο Γιούργκεν Κλοπ και ένα ακόμη ρεκόρ, βρίσκονται ξανά ανάμεσά μας!

31.01.2024 | 21:50

Κλοπ: «Δεν θέλω να φύγω, αλλά πρέπει να το κάνω»! (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ για πρώτη φορά τόνισε ότι αποχωρεί από τον πάγκο της Λίβερπουλ το καλοκαίρι όχι γιατί το θέλει, αλλά γιατί πνευματικά δεν έχει πια την ίδια ένταση που θα ήθελε να μπορεί να προσφέρει στον σύλλογο...

31.01.2024 | 17:22

Μία ήττα έπειτα από 11 μήνες εντός και είναι αποτυχία: Το μεγαλύτερο κατόρθωμα του Έμερι στην Άστον Βίλα είναι πως μπήκε ψηλά ο πήχης!

Κάποια στιγμή, ακόμη και αυτό το απίθανο σερί της Άστον Βίλα στην έδρα της, θα «έσπασε». Το έκανε η Νιούκαστλ. Μία ομάδα με μόλις ένα «διπλό» στην φετινή Premier League, πήγε στο «Βίλα Παρκ» και κέρδισε δίκαια με 3-1. Πέρασαν 346 ημέρες από την προηγούμενη φορά που μία ομάδα, επικράτησε σε αυτό το γήπεδο, σε επίπεδο πρωταθλήματος. Απαιτείται όμως ψυχραιμία στο «στρατόπεδο» της ομάδας του Ουνάι Έμερι. Αυτός ανέβασε τον πήχη, είναι κατά μία έννοια… επιτυχία, το γεγονός πως έχασε από τις «καρακάξες» και ο κόσμος της Βίλα θεωρεί τόσο αρνητικό το εν λόγω αποτέλεσμα! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.