Αρθρογραφία »

04.02.2024 | 21:08

Ένας συγκινητικός Ζορζίνιο: MVP στο Άρσεναλ – Λίβερπουλ, πρώτος σε κάθε στατιστική κατηγορία!

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ζορζίνιο με τη φανέλα της Άρσεναλ. Ένας πανέξυπνος ποδοσφαιριστής, που στερείται της ταχύτητας των υπολοίπων, αλλά μπορεί να κερδίσει άπαντες, λόγω του… μυαλού του. Κυριάρχησε απέναντι στη Λίβερπουλ, αναδείχθηκε πολυτιμότερος της συνάντησης!

04.02.2024 | 19:25

Τσέλσι: Είναι ν' απορείς και σε κάνει να ξεχνάς πως έχει περάσει και σ' έναν τελικό...

Οχτώ γκολ παθητικό στα τελευταία δυο ματς πρωταθλήματος. Σκαμπανεβάσματα δίχως τέλος. Αποδοκιμασίες από τον κόσμο και συνθήματα κατά Ποτσετίνο και παικτών. Ένας προπονητής που αρχίζει και αισθάνεται περισσότερο από ποτέ την πίεση. Τελικά πόσα προβλήματα έχει η Τσέλσι και πώς ο ενθουσιασμός για τον τελικό του Λιγκ Καπ εξαφανίστηκε τόσο άμεσα;  

04.02.2024 | 12:49

Ο Κέιν έπιασε ρεκόρ που... ούτε ο Λεβαντόφσκι δεν είχε καταφέρει! (vid)

Κυνηγώντας την απόλυτη επίδοση των 41 τερμάτων του Πολωνού στο πρωτάθλημα, ο Χάρι Κέιν κατάφερε με το γκολ του απέναντι στην Γκλάντμπαχ το απόγευμα του Σαββάτου να πετύχει κάτι που ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν είχε καταγράψει στη δική του θητεία στην Μπάγερν Μονάχου!  

04.02.2024 | 01:01

Αδιανόητο: Το Πράσινο Ακρωτήρι έβαλε όσους μπήκαν αλλαγή να εκτελέσουν πέναλτι και… αποκλείστηκε!

Έκανε πέντε αλλαγές από το 65ο μέχρι και το 87ο λεπτό. Επέλεξε στους τέσσερις από αυτούς, να δώσει το «χρίσμα» να εκτελέσουν πέναλτι. ΟΛΟΙ αστόχησαν, όλα αποκρούστηκαν από τον Ρόνγουεν Γουίλιαμς, το Πράσινο Ακρωτήρι αποκλείστηκε και η Νότια Αφρική συνεχίζει στα ημιτελικά του Κόπα Άφρικα!

03.02.2024 | 19:28

Βγάλτε τον από τώρα προπονητή της σεζόν: Όλοι με τη Λούτον, όλοι με τον Ρομπ Έντουαρντς! (vids)

Μία εκπληκτική ομάδα. Μία ομάδα που σου αρέσει να την βλέπεις. Ένα club παράδειγμα. Μία Λούτον που ανέβηκε για να μας κάνει να πούμε ότι θα… πέσει και θέλει να μας στείλει όλους στον «κουβά». Μακάρι να το κάνει. Ούτως ή άλλως, ο Ρομπ Έντουαρντς είναι ως στιγμής ο προπονητής της σεζόν!

03.02.2024 | 17:27

You’ll never walk alone: «Έχασε» τον πατέρα του ο Μπράντλεϊ, τρεις ημέρες μετά την κορυφαία στιγμή του!

Άσχημες ώρες για τον Κόνορ Μπράντλεϊ, απεβίωσε ο πατέρας του, πριν από μερικά λεπτά. Τρομερή στήριξη λαμβάνει ο μικρός από τον κόσμο της Λίβερπουλ, υπέροχα σχόλια για να αντιμετωπίσει με δύναμη την δύσκολη αυτή κατάσταση που βιώνει!

03.02.2024 | 12:10

Heung - Min Son, you are a football gem!

Great player, even more great as a person. Heung-Min Son is putting his own stamp on this year's Asian Cup and has led South Korea to the semi-finals of the competition. He apologized to the Saudis after he eliminated them in the round of 16, while against the Kangaroos he scored one of the most beautiful goals of the tournament!

03.02.2024 | 11:31

Η σφραγίδα του Σον: Η συγγνώμη στους Σαουδάραβες και η γκολάρα με την Αυστραλία (vids)

Υπέροχος παίκτης, ακόμα πιο υπέροχος ως άνθρωπος. Ο Χέουνγκ – Μιν Σον βάζει τη σφραγίδα του με τον τρόπο του στο φετινό Κύπελλο Ασίας και έχει οδηγήσει τη Νότια Κορέα στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Απολογήθηκε στους Σαουδάραβες επειδή τους... απέκλεισε στους «16», ενώ, απέναντι στα «καγκουρό» πέτυχε ένα από τα ομορφότερα γκολ του τουρνουά!  

02.02.2024 | 20:00

Η δήλωση του Αρτέτα για νίκη με… πολλά γκολ, ο Νούνιες που θα παίξει και ένα «μεγάλο» Άρσεναλ – Λίβερπουλ! (vids)

Οι δηλώσεις του Μικέλ Αρτέτα, η νίκη με πολλά γκολ και το πόσο αγαπά τους ποδοσφαιριστές του. Η επιστροφή του Ντάργουιν Νούνιες στις προπονήσεις, μία μόνιμη ανησυχία και ο Τιάγκο Αλκάνταρα με τον Κώστα Τσιμίκα. Και κάπως έτσι, με το… ιδανικό pregame στο England365, πλησιάζουμε ώρα με την ώρα, στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Premier League. Δύο ημέρες έμειναν για το Άρσεναλ – Λίβερπουλ…