Αρθρογραφία »

12.02.2024 | 11:20

Σκοτ ΜακΤόμινεϊ: Το νέο super-sub της Πρέμιερ Λιγκ! (vid)

Έκανε τον Ντάγκλας Λουίζ να μετανιώσει πικρά για τον «χορό» μπροστά στον Ονάνα. Χάρισε στη Γιουνάιτεντ όλους τους βαθμούς στο «Βίλα Παρκ» και αναδεικνύεται στο πιο δυνατό super-sub της Λίγκας! Ο ΜακΤόμινεϊ γίνεται… ορκισμένος clutch παίκτης και καταφέρνει να έχει τρομερή επίδραση στην ομάδα του όταν τα πράγματα ζορίζουν!  

11.02.2024 | 18:32

Στον «κόσμο» της Άρσεναλ: Το ρεκόρ του… 1935 «έσπασε» την ημέρα που έφυγε ο Τιερί Ανρί!

Για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Για πρώτη φορά στον 21ο αιώνα. Η Άρσεναλ ξεκινά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ημερολογιακό έτος και κοιτά… πρωτάθλημα. Όπως τότε. Και όλα αυτά, την ίδια ημέρα που ο Τιερί Ανρί αποχώρησε οριστικά από την αγαπημένη του ομάδα!

11.02.2024 | 18:10

Τι συμβαίνει τώρα με τη διαφορά τερμάτων στην Premier League; Η Άρσεναλ «τρομάζει» Λίβερπουλ και Σίτι!

Είναι πάρα πολλά τα οφέλη που αποκόμισε η Άρσεναλ από την εξόρμησή της στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Το βασικότερο είναι πως πήρε τρεις βαθμούς με ένα ηχηρό αποτέλεσμα. Το αμέσως πιο σημαντικό όμως, είναι πως κάλυψε τη διαφορά τερμάτων της με τη Μάντσεστερ Σίτι και απέχει… ένα γκολ από τη Λίβερπουλ!

11.02.2024 | 16:20

Το «αντίο» γράφτηκε με γκολ: Σαν σήμερα ο ιδανικός αποχαιρετισμός του Ανρί στην Άρσεναλ (vid)

Όταν η Άρσεναλ του ζήτησε βοήθεια, εκείνος δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά. Όταν είχε φτάσει η μέρα να ξαναφύγει, το έκανε με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας ώθηση για την 4άδα. Σαν σήμερα, ο Τιερί Ανρί πέτυχε το υπ' αριθμόν 228ο γκολ του με τη φανέλα των «κανονιέρηδων», χάρισε νίκη επί της Σάντερλαντ στο φινάλε και συνείσφερε στην εξασφάλιση θέσης για το Τσάμπιονς Λιγκ.  

11.02.2024 | 12:15

Ζότα, Νούνιες και Ντίας έκαναν τον Σαλάχ να κοιμάται ήσυχος (vid)

Έφυγε αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Δεν το χάρηκε τόσο εκεί. Αυτό που χάρηκε ήταν η τρομερή παρουσία των συμπαικτών του στη Λίβερπουλ. Οι Νούνιες, Ντίας και Ζότα το πήραν πάνω τους όσο ο Σαλάχ δεν βοηθούσε τη Λίβερπουλ. Η τριπλέτα της επίθεσης φρόντισε ώστε ο Αιγύπτιος να μη λείψει καθόλου από την ομάδα!  

11.02.2024 | 11:32

How may I assist you? Ο Άρνολντ ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον αμυντικό! (vid)

Η παντελώς άστοχη έξοδος του Τράφορντ επέτρεψε στον Ζότα να σκοράρει και στον Άρνολντ να καταγράψει ακόμα μια ασίστ. Και με αυτή, έγινε ο «βασιλιάς» της δημιουργίας των γκολ ανάμεσα στους αμυντικούς όλων των εποχών της Πρέμιερ Λιγκ! Ο ΤΑΑ είναι ο κορυφαίος assist-man ως ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στα μετόπισθεν!  

10.02.2024 | 19:53

Οι μπλε κάρτες και ο τραυματισμός του Άρνολντ: Αφοπλιστικός ο Κλοπ μετά τις «γροθιές» στο Λίβερπουλ – Μπέρνλι! (vids)

Δεν είναι καλά τα νέα από τον τραυματισμό του Αλεξάντερ Άρνολντ, αλλά το μόνο δεδομένο που προέκυψε από το Λίβερπουλ – Μπέρνλι, σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ, έχει να κάνει με την μπλε κάρτα…