Αρθρογραφία »

15.02.2024 | 13:28

Η Γιουνάιτεντ έφτιαξε το ρόστερ με τη μεγαλύτερη αξία που έχει καταγραφεί στα χρονικά!

Ποτέ ξανά δεν είχε αντικρίσει τέτοια νούμερα η UEFA στις μελέτες που πραγματοποιούσε! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο φινάλε του ημερολογιακού έτους του 2023 είχε αξία ρόστερ στα 1,2 δισεκατομμύρια και σε τέτοια κλίμακα δεν είχε κινηθεί ποτέ κανένα άλλο κλαμπ! Έπεσε στην 4η θέση η Ρεάλ Μαδρίτης, ούτε στη 10άδα η Νιούκαστλ!  

15.02.2024 | 10:28

Ο Κέιν έφυγε για να πάρει τίτλους και… το παραμύθι του αρχίζει να έχει δράκο

Οι οπαδοί της Άρσεναλ το χαίρονται, αλλά ο Χάρι Κέιν ίσως και να έχει αρχίσει να σκέφτεται πως όντως υπάρχει κατάρα. Η κάκιστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου κάνει τον Άγγλο να σκέφτεται πως και η φετινή σεζόν που ξεκίνησε ιδανικά, να πάει… στα σκουπίδια όσον αφορά στις διακρίσεις που θα ήθελε να φτάσει.  

15.02.2024 | 10:28

«Τελειώνει» ο Χότζον από την Πάλας: Βρήκαν τον επόμενο, φτάνουμε στις… 36 απολύσεις!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κρίσταλ Πάλας αναμένεται να αποτελέσει άμεσα ο Ρόι Χότζον, ο οποίος βιώνει τις τελευταίες του ημέρες στο «Σέλχαρστ Παρκ». Βρήκαν τον… επόμενο οι «αετοί», πρόκειται για την 36η απόλυση προπονητή επαγγελματικής ομάδας στο «Νησί».

14.02.2024 | 16:15

Ο Άσγουορθ θα είναι το μεγάλο στοίχημα του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, για την επιστροφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκεί που ανήκει!

Δεν το είχαν σκεφτεί ούτε οι Άγγλοι. Διαβάστε και θα καταλάβετε… «Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της επόμενης ημέρας, που αποφάσεις θα παίρνει ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και οι άνθρωποί του, πιθανότατα η μεγαλύτερη μεταγραφή δεν θα είναι ένας ποδοσφαιριστής, αλλά ένας τεχνικός διευθυντής. Κάποιος που σε όποια δουλειά πέρασε, έβαλε τη σφραγίδα του. Δεν θα πουλήσει φανέλες με την άφιξή του, δεν θα ξετρελάνει τους οπαδούς, αλλά η παρουσία του, θα είναι αυτή που μπορεί να αλλάξει πλήρως τα δεδομένα, σε μία ομάδα που ζει ακόμη, υπό την σκιά του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.» Αυτό ακριβώς έγραφε ο Maverick, 1,5 μήνα πριν, στη στήλη του στο BN Sports, πέντε ημέρες μετά την αλλαγή του ημερολογιακού έτους. Και πλέον, αυτό επιβεβαιώνεται στον απόλυτο βαθμό!

14.02.2024 | 12:56

Ο καλύτερος Φόντεν που έχει αντικρίσει η Σίτι και... όλος ο κόσμος! (vid)

Χαμογελά πλατιά. Το παραδέχεται ότι βρίσκεται στα καλύτερά του. Έβαλε το κερασάκι στην τούρτα της νίκης (3-1) της Σίτι στην Κοπεγχάγη. Ο Φιλ Φόντεν φέτος έχει βαλθεί να σημειώσει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και έχει βρεθεί στην κορυφαία κατάσταση που έχει επιδείξει στη μέχρι στιγμής καριέρα του!  

14.02.2024 | 11:15

Η Σίτι του Πεπ είναι πια ό,τι καλύτερο έχει παρουσιάσει η Αγγλία στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Όσο υπάρχουν επιδόσεις στις οποίες θα μπορεί να στοχεύσει, η Μάντσεστερ Σίτι θα φροντίζει ν’ αρπάζει τις ιστορικές ευκαιρίες. Και κάπως έτσι το έκανε και το βράδυ της Τρίτης στην Κοπεγχάγη με το θετικό αποτέλεσμα που κατάφερε ν’ αποσπάσει στο πρώτο παιχνίδι των «16» του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.  

13.02.2024 | 19:45

Φάκελος «αλλαγή προπονητή»: Όλες οι απολύσεις στην Αγγλία και οι πέντε ομάδες που θυμίζουν… Ελλάδα!

Είναι 84. Οι 35 από αυτές ξεκίνησαν με άλλον άνθρωπο στην άκρη του πάγκου τους και συνεχίζουν με διαφορετικό. Πέντε από την τελευταία κατηγορία, έχουν προβεί σε τουλάχιστον… δύο προσλήψεις, όπως ακριβώς συνέβη και στην Ελλάδα, με τον Ολυμπιακό. Απέχει η Premier League από όλα αυτά, ανεβάζει τα ποσοστά η Championship, «κυριαρχεί» στις συνεχείς αλλαγές προπονητών η League One!

13.02.2024 | 11:12

Το ποδόσφαιρο άλλαξε, ο ΜακΤόμινεϊ δεν είναι «supersub», αλλά απαραίτητος για τον προπονητή του!

Σκοτ ΜακΤόμινεϊ. Ο ορισμός του ποδοσφαιριστή που κάθε προπονητής θα ήθελε στην ομάδα του. Εξαιρετικός στη μεσαία γραμμή, δυνατός, σκληρός όπου χρειάζεται, με μια πρωτοφανή ικανότητα να σκοράρει, σε αρκετές από τις περιπτώσεις που πατά στην περιοχή. Το κάνει ως βασικός με τη Σκωτία, έρχεται από τον πάγκο και το επιβεβαιώνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τον χαρακτηρίζουν «supersub», τον συγκρίνουν  με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αλλά ξεχνούν κάτι: πως ο Τεν Χαγκ τον θεωρεί απαραίτητο, αφού το ποδόσφαιρο «παίζεται» πλέον με 16… βασικούς! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

13.02.2024 | 10:25

Για πρώτη φορά στην ιστορία της: Τι κατάφερε η Τσέλσι με το «διπλό» στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας;

Εξαιρετική εμφάνιση, μεγάλο «διπλό», δεύτερο συνεχόμενο σε μία εβδομάδα με το ίδιο σκορ για την Τσέλσι. Εξαιρετική η εικόνα της ομάδας του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, που κατέρριψε ένα πολύ συγκεκριμένο ρεκόρ, για πρώτη φορά στην ιστορία της!