Αρθρογραφία »

20.02.2024 | 14:51

Αυτό είναι επανάσταση στο ποδόσφαιρο: Ο ρέφερι εξηγεί στην τηλεόραση και στις εξέδρες την απόφαση! (vid)

Συνέβη στο Μεξικό, ίσως θα πρέπει να προετοιμαστούμε για να το δούμε και σε ευρωπαϊκό έδαφος! Ο διαιτητής εξήγησε μέσω του μικροφώνου του, τόσο προς τον κόσμο στις τηλεοράσεις, όσο και στους οπαδούς στο γήπεδο με τη βοήθεια των ηχείων, την απόφαση που αναίρεσε με τη βοήθεια και του VAR.  

20.02.2024 | 11:38

Η δουλειά της Έβερτον στα κόρνερ, κοντράρει την αποτελεσματικότητα της Άρσεναλ!

Σαν να κοντράρονται για ένα άτυπο βραβείο σκοραρίσματος από εκτελέσεις κόρνερ. Σαν να «μάχονται» οι συνεργάτες των Αρτέτα και Ντάις για την καλύτερη μελέτη των στατικών φάσεων. Η Έβερτον σκόραρε ξανά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά η δική της επίδοση έχει πολύ διαφορετικό στόχο από εκείνον της Άρσεναλ…  

19.02.2024 | 14:16

The magic trio of forwards that keep Manchester United undefeated!

Rasmus Hojlund seems to be back to his best, Garnacho’s drive and passion are characteristics that United could not find easily and when Rashford is with them, then the Red Devils are… untouchable! Erik Ten Hag might have to consider establishing that trio of forwards in the starting line-up, as it happened at Kenilworth Road.  

19.02.2024 | 11:34

Σίτι, Λίβερπουλ, Άρσεναλ και… όλες μαζί: Ο Εμπαπέ υπέγραψε στη Ρεάλ, για την καλύτερη «τετράδα» στον κόσμο!

Τζουντ Μπέλιγχαμ, Ροντρίγκο, Βινίσιους Τζούνιορ και Κιλιάν Εμπαπέ. Υπάρχει καλύτερη επιθετική τετράδα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο; Μάλλον όχι… Μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης!

19.02.2024 | 11:13

Έρικ, με αυτή την τριπλέτα δεν θα χάνεις ποτέ!

Ο Χόιλουντ βρίσκει τον εαυτό του, το τσαγανό του Γκαρνάτσο αρχίζει να γίνεται απαραίτητο για τη Γιουνάιτεντ και όταν ο Ράσφορντ είναι μαζί τους, τότε οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι… άχαστοι. Στην κυριολεξία! Ο Έρικ Τεν Χαγκ ίσως θα πρέπει να σκεφτεί να καθιερώσει αυτή την τριπλέτα στη γραμμή κρούσης μετά και το 2-1 επί της Λούτον.  

19.02.2024 | 09:45

Είναι τυχαίο; «Συνάντηση Εμπαπέ – Σίτι» και μία ημέρα μετά το «φεύγω» στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Συμβαίνει κάτι με Μάντσεστερ Σίτι και Εμπαπέ; Μία «μυστική» συνάντηση και το «φεύγω» στην Παρί!  Αυτό γράφουν εδώ και μερικές ώρες οι Άγγλοι, βασιζόμενοι σε ένα πολύ συγκεκριμένο γεγονός. Λέτε;

18.02.2024 | 15:38

Ένας Γερμανός με «παιδιά» από όλο τον κόσμο: Η… απίθανη ενδεκάδα του Κλοπ στη Λίβερπουλ!

Έντεκα ποδοσφαιριστές, έντεκα διαφορετικές εθνικότητες, για πρώτη φορά σε παιχνίδι πρωταθλήματος, στην ιστορία μίας αναμέτρησης που λαμβάνει χώρα στην Αγγλία. Το έκανε η Λίβερπουλ, με απόφαση ενός… Γερμανού. Ο Γιούργκεν Κλοπ κατέγραψε ακόμη ένα μοναδικό ρεκόρ στο «Νησί» και την Premier League!

18.02.2024 | 15:16

Μόνο νίκες στο 2024 με εντυπωσιακά σκορ, αλλά και άμυνα που αντέχει: Μήπως ήρθε η ώρα να… αποθεώσουμε και την Άρσεναλ του Αρτέτα;

Πέντε παιχνίδια, πέντε νίκες, 21 γκολ υπέρ της, μόλις δύο κατά της και το ένα με αυτογκόλ. Είναι εντυπωσιακή η εκκίνηση της Άρσεναλ στο 2024 και ο τρόπος που διαχειρίστηκε τον άσχημο τρόπο που ξεκίνησε το νέο ημερολογιακό έτος. Ο αποκλεισμός από τη Λίβερπουλ έγινε… κίνητρο, ο Αρτέτα πήρε την ομάδα του και πήγε στο Ντουμπάι και έκτοτε, παρακολουθούμε εντυπωσιακούς «κανονιέρηδες», που σκοράρουν πολύ και βασίζονται στην άμυνά τους. Προφανώς και είναι πρωτάθλημα για τρεις και… επιμένω: αν η Άρσεναλ πάρει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά το 2004, πιστώνεται πρώτιστα  την εκπληκτική αμυντική λειτουργία που την χαρακτηρίζει! Αλλά οι δυο τελευταίες παραστάσεις με 0-6 και 0-5 είναι για αποθέωση. Ας της δώσουμε τα εύσημα λοιπόν, όπως θα κάναμε σε ανάλογη περίπτωση για τη Μάντσεστερ Σίτι!  Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

18.02.2024 | 10:58

Η Λίβερπουλ έχει τους δικούς της Fantastic-4! (vid)

Το τελευταίο γκολ της Λίβερπουλ στο 4-1 επί της Μπρέντφορντ έγραψε τη δική του ιστορία ως προς το πρόσωπο που το πέτυχε και τις επιδόσεις που έχει σημειώσει πλέον η αρμάδα του Κλοπ! Η Λίβερπουλ έγινε η πρώτη ομάδα που έχει τους... Fantastic-4 στο φετινό πρωτάθλημα και οι «δράστες» είναι εκείνοι που θέλουν να της προσφέρουν την κορυφή!