Αρθρογραφία »

18.02.2024 | 10:58

Η Λίβερπουλ έχει τους δικούς της Fantastic-4! (vid)

Το τελευταίο γκολ της Λίβερπουλ στο 4-1 επί της Μπρέντφορντ έγραψε τη δική του ιστορία ως προς το πρόσωπο που το πέτυχε και τις επιδόσεις που έχει σημειώσει πλέον η αρμάδα του Κλοπ! Η Λίβερπουλ έγινε η πρώτη ομάδα που έχει τους... Fantastic-4 στο φετινό πρωτάθλημα και οι «δράστες» είναι εκείνοι που θέλουν να της προσφέρουν την κορυφή!  

17.02.2024 | 21:52

Και τώρα, «χαμός»: Τι σημαίνει για το… πρωτάθλημα, η ισοπαλία της Τσέλσι με τη Σίτι;

Έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα η Τσέλσι. Άντεξε μέσα στο «Έτιχαντ» απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και εξασφάλισε ένα πολύ συγκεκριμένο πράγμα: πως ακόμη και αν η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πάρει το εξ’ αναβολής παιχνίδι της με την Μπρέντφορντ, μένει 2η, κάτω από τη Λίβερπουλ!

17.02.2024 | 12:12

Ποιον κανόνα παραβίασε ο Κορμπεράν και αποβλήθηκε στο 6ο λεπτό του Γουέστ Μπρομ – Σαουθάμπτον;

Άνετο πέρασμα για τη Γουέστ Μπρομ από το «Χόθορνς». Ποιος είναι όμως ο λόγος που οι γηπεδούχοι έμειναν δίχως τον Κάρλος Κορμπεράν από το 6ο λεπτό της συνάντησης; Μία… απόφασή του που είχε να κάνει με παραβίαση κανονισμού, ο οποίος ισχύει στην Championship τα έξι τελευταία χρόνια!

17.02.2024 | 10:24

Η τρομερή ιστορία του Μουρίνιο με τον Σερ Μπόμπι Ρόμπσον: «Θέλεις να είσαι καλός ή να πάρεις το τρόπαιο;»! (vid)

Λένε πως τα βιώματά μας, διαμορφώνουν τον χαρακτήρα μας. Αν είναι έτσι, τότε ο Σερ Μπόμπι Ρόμπσον έπαιξε τεράστιο ρόλο στον σχηματισμό της προπονητικής περσόνας του Ζοσέ Μουρίνιο! Ο Πορτογάλος κόουτς αποκάλυψε μια τρομερή ιστορία από τη μεταγραφή του Ρονάλντο στη Μπαρτσελόνα και τη φοβερή ατάκα που άκουσε από τον αείμνηστο Άγγλο θρύλο.  

16.02.2024 | 13:20

Μία «must – win» εβδομάδα για τη Λίβερπουλ – Πού θα βρίσκεται αρχές Μαρτίου, με τίτλο ή… χωρίς;

Τέσσερα παιχνίδια, τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, ένας τελικός και δύο «πρέπει» σε επίπεδο Premier League. Ακολουθούν 12 «κρίσιμες» ημέρες για τη Λίβερπουλ, η οποία φιλοδοξεί να ολοκληρώσει τον Φεβρουάριο στην κορυφή της Premier League, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας και με… τίτλο στη συλλογή της!

16.02.2024 | 09:30

«Σπόντα» για τον Τεν Χαγκ από τον Μουρίνιο; «Θέλω να γίνει ξανά η Γιουνάιτεντ η ομάδα που αγάπησα!»

Ήταν απλά μία δήλωση που ήθελε να δείξει πόσο πολύ αγαπά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή μία «σπόντα» για τον Έρικ Τεν Χαγκ; Διίστανται οι απόψεις, αναφορικά με την ατάκα του Ζοσέ Μουρίνιο στον Ρίο Φέρντιναντ!

16.02.2024 | 07:07

The fans of Crystal Palace have. . . split with Hodgson's dismissal!

He is in hospital. He "collapsed" in training with Crystal Palace. His state of health is stable. The team, however, chooses to go further, a fact that has irritated many of their friends. Seems… bad, however, to end Roy Hodgson's huge career on the coaching benches in this way.  

15.02.2024 | 14:24

Ας αρχίσει ο Μπράντλεϊ να ονειρεύεται τη στιγμή που θα μπει στο «Γουέμπλεϊ»…

Η απουσία του Άρνολντ λόγω της υποτροπής στο μυϊκό πρόβλημα, φέρνει τον Κόνορ Μπράντλεϊ μπροστά στην τεράστια ευκαιρία του. Ο μικρός θα πρέπει ν’ αρχίσει να ονειρεύεται τη στιγμή που θα μπει στο «Γουέμπλεϊ» στις 25 του μηνός, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους από δεξιά θα κάνει δύσκολη τη ζωή των «μπλε» της Τσέλσι!