Αρθρογραφία »

23.02.2024 | 11:25

Από την Έβερτον και την Πρέμιερ Λιγκ, σε ισόβια φυλάκιση για στημένα ματς!

Ο Λι Τάι που πέρασε από την Έβερτον και τ’ αγγλικά γήπεδα το 2002 ως δανεικός από την Liaoning της Κίνας, καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση για διαφθορά και στημένα παιχνίδια, έχοντας παραδεχθεί τις κατηγορίες για δωροδοκίες!  

22.02.2024 | 18:32

Ένας Έλιοτ που… πρέπει να σεβόμαστε: Το ρεκόρ των «100» και εκείνο το «τάκλιν του Στράουκ» της Λιντς!

Σπουδαία στιγμή για τον Χάρβεϊ Έλιοτ, που έφτασε έναν αριθμό – ορόσημο με την κόκκινη φανέλα, μόλις στα 20 του χρόνια, Ποιους έφτασε, γιατί είναι τέταρτος, πώς ο Στράουκ της Λιντς καθόρισε την σχετική κατάταξη για τη Λίβερπουλ, τον Σεπτέμβριο του 2021;

22.02.2024 | 18:15

«Πιο πολλά πρωταθλήματα και πιο πολύ κόσμο»: Η κόντρα των Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ και η… 2η Σίτι!

Βρέθηκε ακόμη ένας λόγος, ώστε να ξεκινήσει μία πολύ μεγάλη συζήτηση στο «Νησί», ανάμεσα σε φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ. Κουβέντα που δεν αφορά τα πρωταθλήματα, αλλά τον… κόσμο, την στιγμή που η Μάντσεστερ Σίτι επίσης ξεπερνά τους «κόκκινους» στα social media!

22.02.2024 | 14:08

«Βουνό» ο Φαν Ντάικ, όποιος τα βάζει μαζί του είναι… χαμένος από χέρι!

Έδειξε το δρόμο για την ανατροπή. «Φώναξε» πως στο… «σπίτι» του δεν θα περνάει σχεδόν κανείς όσο εκείνος βρίσκεται εκεί. Οι αντίπαλοί του, πλέον, γνωρίζουν καλά πως δεν αφήνει περιθώριο σε κανέναν να χαρεί, όταν βρίσκονται σε «μονομαχία» μαζί του.  

22.02.2024 | 12:58

Η Άρσεναλ είχε να το ζήσει αυτό από τη Βαρκελώνη του ’11…

Αν και προερχόταν από 11 γκολ στα δυο πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος, η Άρσεναλ στο Πόρτο έκανε μια τρύπα στο νερό. Απέτυχε να κάνει τελική εντός εστίας και αυτό τη γύρισε πίσω, σε εποχή αποκλεισμού από την Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ…  

22.02.2024 | 11:21

Η παραίτηση Νταλγκλίς που το… μετάνιωσε, τα πέτρινα χρόνια και η επιλογή διαδόχου του Κλοπ που θα είναι τεράστιο στοίχημα στη Λίβερπουλ!

Φτάνοντας στο αεροδρόμιο του Λίβερπουλ, για να πάρω το αεροπλάνο για Άμστερνταμ με επιστροφή στην Ελλάδα, είδα το πρωτοσέλιδο της έκτακτης έκδοσης της «Liverpool Echo», με τίτλο «Kenny quits». Ήταν σαν σήμερα το 1991, 22 Φεβρουαρίου, που η παραίτηση του Κένι Νταλγκλίς από τον πάγκο της Λίβερπουλ άλλαζε για πάντα τη ροή των πραγμάτων, για μία ομάδα κυρίαρχη από το 1973 μέχρι τότε, για 18 χρόνια στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Μια ξαφνική απόφαση που με έκανε να αλλάξω ρότα, να ακυρώσω το εισιτήριο και να γυρίσω στο «Άνφιλντ». Έπρεπε να ζήσω εκείνη την στιγμή που την ένιωθα σημαντική. Και που θα άλλαζε τη ροή της ιστορίας του ίδιου του αγγλικού ποδοσφαίρου, αφού η ομάδα που είχε κατακτήσει 11 πρωταθλήματα σε 17 σεζόν, θα έκανε άλλα 30 χρόνια για να πανηγυρίσει το επόμενο! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος 

21.02.2024 | 19:35

Και όμως, υπάρχει τρόπος: Γιατί «κινδυνεύει» να λείπει ο Νούνιες από το Λίβερπουλ – Σίτι;

Ο Ντάργουιν Νούνιες αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά στην εξέδρα της Λίβερπουλ. Είναι πολύ λογικό. Σκοράρει, παλεύει όσο μπορεί, πανηγυρίζει με τον κόσμο, ξεχειλίζει από πάθος στις αναμετρήσεις του με τα κόκκινα. Δείτε όμως πώς αυτός ο ζήλος, ενδέχεται να τον θέσει εκτός από το ντέρμπι… τίτλου, απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι!

21.02.2024 | 14:40

Ποστέκογλου, Τούχελ και… έρχεται κι άλλος: Σχεδόν διψήφιος αριθμός προπονητών για τον Κέιν σε μια 5ετία!

Ο Χάρι Κέιν έφυγε από την Τότεναμ για να βρει τίτλους και σταθερότητα, αλλά βρίσκεται εν μέσω αναστάτωσης στην Μπάγερν Μονάχου. Και αυτό ερμηνεύεται σε αναγκαστική συνεργασία του Άγγλου επιθετικού με 9ο διαφορετικό προπονητή τα τελευταία 5 χρόνια της καριέρας του!