Αρθρογραφία »

29.02.2024 | 19:20

Είναι αλήθεια: Ο πατέρας του Ντανς έπαιζε ποδόσφαιρο μέχρι και το… 2021!

Είναι 41 ετών. Δεν θα έπρεπε να μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Ωστόσο, όταν ακούει κανείς πως ο γιος του σκόραρε πριν μερικές ώρες με τη Λίβερπουλ και ο «μεγάλος» Ντανς ολοκλήρωσε την καριέρα του πριν από μία τριετία, φαντάζει οξύμωρο. Αλλά πράγματι, αυτό συνέβη!

29.02.2024 | 11:36

Δύο φορές σε 20 ημέρες: Τα Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ», οι ημερομηνίες και το «μηδέν»!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ. Θα έχουμε… τρία επεισόδια φέτος. Είδαμε αυτό του «Άνφιλντ», με το… ρεκόρ της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ, ακολουθούν δύο ακόμη στο «Ολντ Τράφορντ», με διαφορά 20 ημερών. Παίζεται μία πρόκριση, ενδέχεται να… κριθεί και ένα πρωτάθλημα. Θα έχουμε πολλά να δούμε ανάμεσα σε Έρικ Τεν Χαγκ και Γιούργκεν Κλοπ, μέσα στις επόμενες 40 ημέρες!  

29.02.2024 | 10:52

Πρώτο γκολ με τη Λίβερπουλ κι αμέσως μπήκε στα βιβλία της ιστορίας ο Κούμας (vid)

Ο Λιούις Κούμας στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ανδρικής ομάδας της Λίβερπουλ βρήκε δίχτυα στο Κύπελλο Αγγλίας και η στιγμή κατά την οποία το «Άνφιλντ» πανηγύρισε για εκείνον και τον καταχειροκρότησε, «χαράχθηκε» ήδη στα χρονικά του κλαμπ του λιμανιού!  

28.02.2024 | 16:41

Η FSG αποφάσισε: Ο… κόκκινος Τσάμπι Αλόνσο, η συνέντευξη στον Αμορίμ και ο Άγιαξ που θυμίζει Λίβερπουλ!

Λίγες ώρες εκκρεμούν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τη Σαουθάμπτον για το Κύπελλο Αγγλίας, αλλά οι εξελίξεις «τρέχουν». «Χαμός» με τον Τσάμπι Αλόνσο, ξεκάθαρα το πρώτο φαβορί για να διαδεχθεί τον Γιούργκεν Κλοπ, όλοι θέλουν να γίνει… κόκκινος. H FSG ασχολείται και με τον Αμορίμ, ενώ ο Λάιντερς αποχωρεί οριστικά από το «Άνφιλντ»!

28.02.2024 | 10:22

Να έχεις χάσει μισή σεζόν και να είσαι κορυφαίος στις ασίστ: Μόνο ο Ντε Μπρόινε!

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε και εκείνες οι μπαλιές που φέρουν την υπογραφή του, έχουν κάνει την ποδοσφαιρική επιστήμη να σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ο Βέλγος έχει καταφέρει με μόλις 12 ματς τη φετινή σεζόν να είναι ο κορυφαίος ανάμεσα στους συμπαίκτες του, στις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις!  

27.02.2024 | 19:20

Ο Φαν Ντάικ «θύμισε» τους… τρεις τελικούς: Τόσο αργά ένα γκολ που να δίνει το Λιγκ Καπ; Τελευταία φορά το 1977!

Πέρασαν 47 χρόνια από τότε. Σχεδόν μισός αιώνας. Τότε, ήταν η αναμέτρηση της Άστον Βίλα με την Έβερτον. Τρεις τελικοί μεταξύ τους, σε ισάριθμα διαφορετικά γήπεδα, με τους «βίλανς» να κερδίζουν τελικά στο «Ολντ Τράφορντ» με 3-2. «Ήρωας» σε εκείνη την περίπτωση ήταν ο Μπράιαν Λιτλ, στο 119’. Και εν έτει 2024, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ «θύμισε» σε όλους εκείνη την ιστορία!

27.02.2024 | 14:37

Ο Φλεβάρης ήταν ο πιο χορταστικός μήνας στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ!

Γκολ από ‘δω, γκολ από ‘κει, γκολ και παραπέρα! Η Πρέμιερ Λιγκ έγραψε ιστορία κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου με όσα συνέβησαν στα γήπεδά της και φυσικά οφείλεται στους μεγάλους πρωταγωνιστές και τις φορές που έστειλαν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, μαζί και με την τεσσάρα της Γουέστ Χαμ επί της Μπρέντφορντ!  

26.02.2024 | 15:09

Πήρε την Premier League και το Champions League, αλλά αυτός είναι ο πιο γλυκός τίτλος του Κλοπ με τη Λίβερπουλ!

Με τέσσερις ποδοσφαιριστές τραυματίες. Με τρεις ακόμη να μαθαίνουμε την τελευταία στιγμή πως είναι εκτός αποστολής. Με τον Χράβενμπερχ να χτυπά στο πρώτο ημίχρονο, με ένα γκολ που  ακυρώθηκε, και με τέσσερα παιδιά από τις ακαδημίες να ολοκληρώνουν το παιχνίδι. Και παρόλα αυτά, η Λίβερπουλ κατέκτησε  το Λιγκ Καπ απέναντι στην Τσέλσι, που είχε πλέον  στο γήπεδο στο τέλος μια ομάδα μισού δις χάρη στην κεφαλιά του ηγέτη της, Φαν Ντάικ. Και με κόρνερ ασίστ του εξαιρετικού Κώστα Τσιμίκα. Ίσως ο Γιούργκεν Κλοπ να μην υπερβάλλει που είπε ότι είναι ο σημαντικότερος τίτλος στην καριέρα του!  Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος