Πρέμιερ Λιγκ – 29η αγωνιστική (preview)

Την ώρα που το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Τσέλσι και την Τότεναμ αναμένεται να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει στο «Χόθορνς» τη Γουέστ Μπρομ στην αναμέτρηση που ανοίγει το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.



Πρέμιερ Λιγκ – 29η αγωνιστική (preview)

Κρίσταλ Πάλας – Σαουθάμπτον (preview)

Τα κεφάλια μέσα για τους περισσότερους διεθνείς Άγγλους παίκτες της Σαουθάμπτον, οι οποίοι μετά το μεσοβδόμαδο «διάλειμμα» για τις υποχρεώσεις τους με την εθνική Αγγλίας ταξιδεύουν στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας για την 29η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τους γηπεδούχους να παλεύουν για την παραμονή τους στην λίγκα.

Κάρντιφ - Φούλαμ (preview)

«Ο θάνατός σου η ζωή μου» στην Ουαλία, εκεί που η προτελευταία Κάρντιφ υποδέχεται την ουραγό Φούλαμ, στη μάχη επιβίωσης της 29ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Ερωτηματικό για ακόμα ένα παιχνίδι η συμμετοχή του Κώστα Μήτρογλου.

Νόριτς – Στόουκ (preview)

Με κοινό στόχο την επιβίωση στην Πρέμιερ Λιγκ, Νόριτς και Στόουκ αναμετρώνται στο «Κάροου Ρόουντ» για την 29η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Μεγαλύτερη ασφάλεια αισθάνονται προς το παρόν οι «πότερς», νίκη πάση θυσία θέλουν τα «καναρίνια».

Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (preview)

Στο «Χόθορνς», απέναντι στη Γουέστ Μπρομ, δοκιμάζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση που ανοίγει το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Τσέλσι – Τότεναμ (preview)

Το λονδρέζικο ντέρμπι ξεχωρίζει στην «κουτσουρεμένη» 29η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ! Η Τσέλσι, υποδέχεται την Τότεναμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με στόχο να διευρύνει ακόμα περισσότερο τη διαφορά από τους διώκτες της. Η πρώτη από μια σειρά κρισιμότατων αναμετρήσεων είναι η σημερινή για τα «σπιρούνια».